Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječanima do sada podijeljeno 5.500 posuda za papir

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 14.03.2012. 0:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

podržavam ovo, bez obzira koliki je to izdatak iz proračuna i bez obzira na glupe argumente što francika navodi...
svaka ekološka osvještenost je dobrodošla, a u ostalom smatram ovo i korakom prema europi, samo naprijed Wink

Ukupno postova: 516
Post Postano: 14.03.2012. 5:54 
Naslov:  

hmmm, imamo građane koji se griju na drva... vjerojatno potpaljuju vatru starim papirom, što ćemo s njima? Ma natjerat ih da uvedu plin. Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.03.2012. 9:31 
Naslov:  

super akcija, sto vise se pridrzavam da razvrstam papir od ostalog smeca... jos samo kad bi se unikom pridrzavao rasporeda odvoza tog papira... nama je jucer bio rok za odvoz papira ali vidim da su kante ispred zgrade jos uvijek pune (nitko nije pokupio taj silni papir)

... sjecam se kada sam bio u kanadi, oni su imali 3-4 kante gdje su razvrstavali papir, limenke, organski otpad i ostalo smece, is ve je super funkcioniralo i nitkome nije bilo tesko to razvrstavati... jedino se tu mi seljaci s balkana bunimo osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.03.2012. 9:46 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la :
super akcija, sto vise se pridrzavam da razvrstam papir od ostalog smeca... jos samo kad bi se unikom pridrzavao rasporeda odvoza tog papira... nama je jucer bio rok za odvoz papira ali vidim da su kante ispred zgrade jos uvijek pune (nitko nije pokupio taj silni papir)

... sjecam se kada sam bio u kanadi, oni su imali 3-4 kante gdje su razvrstavali papir, limenke, organski otpad i ostalo smece, is ve je super funkcioniralo i nitkome nije bilo tesko to razvrstavati... jedino se tu mi seljaci s balkana bunimo osijek031.com smile

Onda bi i u kuhinji trebao imati 3-4 različita koša, a to je malo veći problem.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
Osijek u <3
Ukupno postova: 70
Post Postano: 14.03.2012. 13:42 
Naslov:  

alex os je napisao/la:
hvala Unikomu....sad imam gdje bacati reklame naših trg-centara

Bas sam to htio rec, junk mail je jedini koji u danasnje vrijeme i postoji i u tolikoj mjeri da ga nemogu postari podjelit nego se unajmljuju ljudi posebno za svaki centar koliko su ekoloski osvjesteni.
Postoji mail i ako nekog zanimaju akcije naka da svoj mail i od tamo gleda sto ga zanima, a i svaki lanac ima svoju stranicu gdje mozes ga pogledat.
Ovo je zalosno na sta ljudski rod trosi resurse

Ukupno postova: 649
Post Postano: 14.03.2012. 14:46 
Naslov:  

Ovdje ima nekih do krajnosti frustriranih pojedinaca koje svoje mjesto mogu naći ne u kanti za reciklažu već u kanti za opće smeće koje završava na deponiji. U srpskom jeziku postoji izraz za takvu vrstu smeća - đubre.

Oprosti mi Admine ako sam povrijedio nećioje osjećaje. Znam da istzina boli.

Ukupno postova: 1719
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.03.2012. 15:02 
Naslov:  

francika je napisao/la :
PsychoSoldier je napisao/la :

Onda bi i u kuhinji trebao imati 3-4 različita koša, a to je malo veći problem.

u kucama bi se mogle kante drzati u dvoristu, a u zgradama u ulazima... vrlo jednostavno...
sjecam se da cim se popila limenta se odnjela van do kante i rijesen posao (nisu to bile kante jako velikog volumena, nego nesto manje kante velicine lavora...)
ne vidim u cemu bi bio problem da pored kante za zmece imas i vrecicu u koju bi bacao papir, a plastiku ionako svi skupljaju pa nemaju nekakvih problema sa manjkom prostora...

iznenaduje me tvoja reakcija, forumasa koji se predstvlja kao nacitana osoba, uvijek srpemna za debatu, gradanin... a reagiras sa iznenadenjem na prijedlog postupaka koje u ZAPADNOJ Europi, Americi... ljudi sasvim normalno obavljaju vec desetljecima...
... tesko je istjerati Balkan iz Hrv kolko god tvrdili da taj poluotoh (mentalitet) granici sa rijekom Savom

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 14.03.2012. 16:02 
Naslov:  

Ja jesam za razdvajanje otpada, možda nisam rekao, ali definitivno jesam. Bezveze si me išao omalovažavati i nazivati balkancem.

Skoči u forum: