Autor |
Poruka |
fantac
Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Tko je spominjao HDZ? Jaca Vlaisavljević je samo tebi i čedama bila premijerka
Jadranka ponovno aktivirala mladež jedine stranke u Hrvatskoj kojoj se sudi, da krene u ofenzivu? Sjedi, odmori se. Tvojih nam je bilo i dosta svih ovih godina, dajmo priliku drugima.
|
Aktivirali se komunisti, a još ste gori od lopovskog HDZ-a s koalicijom čeda, to mora biti bolno. Moji nikad nisu bili na vlasti, za razliku od tvog smeća. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Nažalost ona je bila premijerka svim građanima Hrvatske, iako je to postala pod okolnostima koji su samo u Hrvatskoj mogući. HDZ i hadezovci su napravili više zla Hrvatskoj i Hrvatima nego svi neprijatelji u povijesti. Da ovaj narod ima dva zrna bibera u glavi, i da i aktualnoj vlasti kao i prošloj moral nije samo egzotična imenica, u Hrvatskoj bi bilo vrlo malo slobodnih političara, a to bi bio odličan put da postanemo normalna demokratska država.
P.S. Od HDZ-a nema gorih, oni su dno dna (čast izuzecima) . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Sposobni ljudi mogu zaraditi jedino u realnom sektoru, a samo se najnesposobniji bave politikom.
To je razlog zašto nijedna vlast nikada neće napraviti ništa dobro. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
 |
simo031
|
Od svih droga, vlast je najjača. |
|
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
Ovakvo generaliziranje vrijeđa isto kao i svako drugo! Možda ste i vi koji mislite da niste - ipak zaluđeni marketingom poput "politika je kurva" ili "politika me ne zanima"!? Ima onih koji u tišini uče i vrijedno rade! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ovakvo generaliziranje vrijeđa isto kao i svako drugo! Možda ste i vi koji mislite da niste - ipak zaluđeni marketingom poput "politika je kurva" ili "politika me ne zanima"!? Ima onih koji u tišini uče i vrijedno rade!
|
Zašto bi vrijeđalo? Iznimke koje potvrđuju pravilo sigurno se ne bi uvrijedile na ovu izjavu, ali ti izgleda nisi iznimka.
I ne slažem se s ovim "politika je kurva", a niti s "politika me ne zanima". |
|
|
|
|
 |
fantac
|
Veći je ovo problem Hrvatske, ovakva neinformiranost, nego hdz. Da svi znamo šta se događalo i prema tome djelujemo, HDZ, SDP i njima slični nikad ne bi došli na vlast.
SDP-ovih 415 tisuća nezaposlenih uz istodobno prodavanje banaka, INA-e, dijela HT-a s početka stoljeća teško da će itko nadmašiti, premda se ova današnja vlast itekako trudi.
Ali promašio si bitniju širu sliku, a ta je da i SDP i HDZ rade za strane banke, mmf, korporacije, a ne ljude koji su ih birali. Čak je i lignja donio ZAMP za tuđe đepove, a sad hoće actu. |
|
|
|
|
 |
simo031
|
HDZ-ova politika (pohlepa i osobni interesi utjecajnih pojedinaca unutar stranke, plus interes vlasnika kapitala izvana), nas je dovela do toga da postanemo ekonomski protektorat stranog kapitala, ma tko stajao iza njega. Nažalost bojim se da ova vlast neće biti ništa bolja, iako će i uz najbolju volju biti vrlo teško ispraviti sva sranja koja su se nakotila zadnjih dvadesetak godina. |
|
|
|
 |
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
to je katastrofa..INU treba posve prodat ili je ponovo otkupit..ovo stanje je neizdrživo... |
|
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Ova samosažaljevajuća HDSSB-ovska retorika je upravo degutantna. Dokle više? Stranku vam vodi ratni zločinac putem SMS-ova, bavite se širenjem regional-fašizma u Dalmaciju, posao u gradskim i županijskim tijelima ne može dobiti nitko tko nije član HDSSB-a i onda tu, kao, plačete jer neka mađarska firma ne ulaže u Slavoniju.
Dakle - stranka koja doslovce tjera Osječane, koji nisu članovi HDSSB-a, da odsele plače što drugi zanemaruju njihovu prćiju. Nevjerojatno. |
|
|
|
|
 |
fantac
|
"bruto proizvod Hrvatske rastao je rekordnom stopom od 14 % godišnje (s 8 milijardi dolara 1992. na 40 milijardi dolara 1999. godine). Vrijedna pozornosti je usporedba prosječne plaće s drugim zemljama u tranziciji. Dok je u Hrvatskoj prosječna plaća krajem 1999. godine iznosila 610 dolara, u Poljskoj je bila 380, Češkoj 370, Mađarskoj 340, Estoniji 300, Slovačkoj 270, Rumunjskoj 120, Bugarskoj 110, a u Rusiji 60 dolara.!"
"Odmah nakon što su Ivica Račan i Stipe Mesić početkom 2000. godine preuzeli vlast, počela je najveća rasprodaja hrvatskih banaka strancima. U samo godinu dana, strancima je prodano 44.2% ukupnog hrvatskog bankarstva, a do kraja 2003. godine stranci su postali vlasnici 90.8 posto hrvatskih banaka."
često se čuju razni rasistički komentari da su naši lopovi i bolje da je imovina u rukama stranaca. Ja ne vidim da je sad bolje kad je sve u tuđim rukama, naše lopove smo mogli i ponekad uhvatit, a ove strane koji su uzrokovali krizu nikad nećemo moći. 90-ih je pokradeno nekoliko milijardi kn, više od toga svake godine legalno ukradu INA i HT, iznoseći pare van. |
|
|
|
|
 |
 |
|