Prima invalidsku mirovinu ,a radi na crno 13 godina
Procitajte clanak
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=3&ID_VIJESTI=131508
Društvo, politika
pravda340
Ja sam nekada bila u kontaktu sa gospodjom i znam da mi se hvalila da je preko mucki dosla do invalidske mirovine.To se povjerila jednoj mojoj prijateljici znam u detalj preko koga je ostvarila.
Shvacam da moze da se radi dok si u mirovini ali postoje nacini tj opcije.A ona javno se pokazuje i to je ono sto me iritira,poslala sam njenu ispovjest u mirovinsko osiguranje pa neka je oni pitaju kako je radila na trznici ,a vamo prodaje pricu da je invalid.A i ova drzava kaznjava bakice za 1litre rakije a vamo propusta malo vece stvari.Ma sita sam svega ali od necega se mora poceti.Ma poslacu ja njenu izjavu granicnoj policiji Slovenije i |Karabinjerima u Italiji pa neka se bozabave na svojim granicama ,kad vec nece Hrvatska drzava.
Sramota zasto su se nasi muzevi borili,da nas
jedna srpkinja pravi sve budalama.Lijep pozdrav
mzziGdje si bio 91? Sigurno u Njemackoj u izbjeglistu.Sram tebe bilo dijete drago.pravda340
Ja sam nekada bila u kontaktu sa gospodjom i znam da mi se hvalila da je preko mucki dosla do invalidske mirovine.To se povjerila jednoj mojoj prijateljici znam u detalj preko koga je ostvarila.
Shvacam da moze da se radi dok si u mirovini ali postoje nacini tj opcije.A ona javno se pokazuje i to je ono sto me iritira,poslala sam njenu ispovjest u mirovinsko osiguranje pa neka je oni pitaju kako je radila na trznici ,a vamo prodaje pricu da je invalid.A i ova drzava kaznjava bakice za 1litre rakije a vamo propusta malo vece stvari.Ma sita sam svega ali od necega se mora poceti.Ma poslacu ja njenu izjavu granicnoj policiji Slovenije i |Karabinjerima u Italiji pa neka se bozabave na svojim granicama ,kad vec nece Hrvatska drzava.
Sramota zasto su se nasi muzevi borili,da nas
jedna srpkinja pravi sve budalama.Lijep pozdrav
Odvratan komentar. Dakle, neuka baba koja širi mržnju prema drugim nacionalnostima došla je na forum ne bi li činila zlo gospođi koja joj smeta na nacionalnoj osnovi. Srami se.
pravda340
Gdje si bio 91? Sigurno u Njemackoj u izbjeglistu.Sram tebe bilo dijete drago.
sokratmuka mi je od ovakvih..... pojave se samo jednog dana....s nekim takvim komentarima.... ništa drugo nego čista ljubomora.... mučki pravokator....i još sa nadimkom pravda..pffffffffffff
mzzi
pravda340
Gdje si bio 91? Sigurno u Njemackoj u izbjeglistu.Sram tebe bilo dijete drago.
Draga baba, bila sam u podrumu svoje zgrade zajedno sa svojim susjedima i obitelji, ali nisam naučena širiti mržnju kao što si ti vjerojatno svoju djecu naučila, niti podržavati primitivizam kojemu si ti sklona. I još jednom, nek te bude sram.
pravda340
Sramota za Osijek podrzavate unistavane nase domovine sram vas bilo sve vas koji spavate do podne i ne radite nista,tako cete i proci.
anakonda
...možda bih te i podržala, @pravdo ali nije mi se svidio tvoj nacionalistički komentar, a pogotovo to slavno "di si ti bio '91 pitanje".........
pravda340
Ovi nasi nisu bas od povjerenja ,ali zato ce Talijani jedva cekati da joj daju zabranu za EU kao i Slovenci koji ce je sacekati na prijelazu.
mzzi
pravda340
Ovi nasi nisu bas od povjerenja ,ali zato ce Talijani jedva cekati da joj daju zabranu za EU kao i Slovenci koji ce je sacekati na prijelazu.
Hahahahahahahaha, mislim da će talijani odmah skočiti na noge kad čuju da baba ovdje ima mirovinu od punih 240€, a i slovenci će se pobuniti jer baba prelazi 20 km kroz njihovu državu s tim silnim parama iz Italije svaki drugi mjesec. Još ako im naš USKOK dojavi da je baba srpkinja, a grabi pare i u Hrvatskoj i u Italiji, nastat će međunarodni konflikt.
pravda34021. 01. 2009.
U Italiji radi oko 40.000 hrvatskih građana