Portanova: Prvi portastični rođendan - Colonia, Zuhra & Enis, Miroslav Škoro [program]

Osijek

Portanova: Prvi portastični rođendan - Colonia, Zuhra & Enis, Miroslav Škoro [program]

Prije godinu dana otvoren je trgovački centar Portanova. VIP otvorenje održalo se 23., a za sve posjetitelje Portanova je otvorena 24. ožujka 2011. godine. Kroz godinu dana bilo je tu svega od koncerata, klizališta, Portanova Fashion Incubatora pa sve do dječjih predstava, maškara i ostalih događanja. Svakog su vikenda u Portanovi bila organizirana razna događanja kojima su organizatori uveseljavali svoje posjetitelje i pružili im jedinstvenu kombinaciju zabave, shoppinga i dobre atmosfere na jednom mjestu.

Svakom svojim posjetom, koja je rasla iz dana u dan, posjetitelji Portanove pokazali su povjerenje ovom trgovačkom centru i dali mu dodatni vjetar u leđa. Tako se danas Portanova može pohvaliti s više od 4 milijuna posjetitelja u godinu dana, što je izvrstan uspjeh.

Nakon godinu dana poslovanja, Portanova potvrđuje poziciju jednog od vodećih regionalnih centra istočne Hrvatske, prvenstveno kroz kontinuirano unapređivanje spleta ponude i zabavnog sadržaja, čemu u prilog govori i otvaranje novih prodajnih objekata. Nedavno je otvoren prvi prodajni objekt New Look-a u Hrvatskoj, a uskoro se očekuje otvaranje željno čekanog H&M-a.

Za proslavu 1. portastičnog rođendana organizatori su pripremili puno zabave i najboljeg shoppinga uz rođendanske popuste. Očekuje vas predstavljanje drugog broja Portanova INside magazina, koncert Colonie, degustacija torte, dječje predstave, predstava "Od E do Z" sa Enisom i Zuhrom, koncert Miroslava Škore i mnoga druga događanja koja će sljedeći vikend učiniti zaista posebnim. Uz sve to, produženo je radno vrijeme trgovina do 23 sata.

Prvi rođendan je svakome poseban pa tako i ovom trgovačkom centru. Proslava rođendana biti će obilježena zabavnim sadržajem koji je prilagođen za sve uzraste, a kako bi sve to dodatno začinili možete u nagradnoj igri organiziranoj za godišnjicu osvojiti putovanja u najljepše gradove Europe.

Od 19. do 24. ožujka 2012. godine uz svaki račun, bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, ugostiteljskog ili uslužnog objekta TC Portanova – na info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i sudjelujte u nagradnoj igri. Ovoga puta Portanova vas vodi u Europske prijestolnice London, Pariz i Rim. Na putovanje možete otići s vama dragom osobom jer dobitnik dobiva putovanje za dvije osobe i uz to sve također osvajate džeparac od 2.000 kuna na potrošačkoj kartici Hypo Alpe-Adria bank.

Izvlačenje dobitnika putovanja je u subotu 24. ožujka u 23 sata. Uputite se u Portanovu, preuzmite svoj kupon i igrajte nagradnu igru, jer nagrade su zaista vrijedne i zanimljive!

Proteklih godinu dana Portanova je između ostalih postala mjesto okupljanja djece. Organizatori su se probrinuli da se svakoga mjeseca u Portanovi odvija nešto baš za njih. Bilo je tu svega raznih radionica, čitanja priči, maškara, natjecanja i neizostavnih dječjih predstava. Uvijek se tu pronašao i neizostavni Portoš, maskota Portanove poznata svima. Ova simpatična narančasta ključanica uveseljavala je djecu tokom cijele godine, udovoljavala njihovim željama, družila se s njima, a ne zaboravimo Portoš vas je vodio i u Gardaland.

Proslava rođendana Portanove obilježit će se i kroz Portošev kutak, gdje vas uz Portoša očekuju čak dvije dječje predstave "Doček proljeća" i "Zeko, Zriko i Janje", razne igraonice, natjecanja i radionice.

Organizator je pripremio i dodatno iznenađenje za sve mališane, povodom proslave rođendana Portanova poklanja Portoš – bojanku s pričom, priča o Portošu i njegovoj proslavi rođendana razveseliti će svakoga klinca.

Pridružite im se u Portoševom kutku 24. ožujka od 12 do 19 sati i proslavite rođendan Portanove s Portošem!

Program:

Petak, 23. ožujka 2012. godine

18 sati
- Zuhra & Enis - besplatna predstava "Od E do Z"

20 sati
- Portanova INside magazin - predstavljanje 2. broja u lounge baru Waldinger, uz druženje s Colonijom, Enisom i Zuhrom

21 sat
- koncert Colonije ispred lounge bara Waldinger (2. kat)
- nakon koncerta s glazbom nastavlja Indira s tamburaškim sastavom, te nakon toga poznati osječki DJ Louise Mos do kasnih sati

Subota, 24. ožujka 2012. godine
1. kat

12 - 19 sati
- dječja igraonica Portošev kutak - predstavljanje i podjela Portoš - bojanke s pričom, facepainting vila, balon majstor, dječje radionice

15 sati
- dječja predstava "Doček proljeća"

18 sati
- dječja predstava "Zeko, Zriko i Janje"

Prizemlje

17 sati
- rođendanska torta - degustacija za sve posjetitelje uz druženje s Miroslavom Škorom, Enisom i Zuhrom

21 sat
- besplatan koncert Miroslava Škore
- izvlačenje dobitnika nagradne igre, Portanova vas vodi u europske prijestolnice London, Pariz i Rim

U međuvremenu, prisjetite se kako je bilo prošle godine na otvorenju...

Galerija 031: Portanova - uoči otvorenja + otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][23.03.2011. Portanova]

Povijesni medij
Video by Cruz031

Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv 031

[Sponzorirani članak]
ok, goste bolje da ne komentiram. iako sam siguran da će puno ljudi uživati.
....ma daj, Don - ajde nemoj se stiditi...znamo mi da ćeš bacati grudnjake na Škoru, negdje iz prvih redova...
anakonda

....ma daj, Don - ajde nemoj se stiditi...znamo mi da ćeš bacati grudnjake na Škoru, negdje iz prvih redova...

ok, moram prokomentirati goste! :)

škoro i colonia - ne znam tko je veći treš!
enis je zabavan kad se ne trudi biti zabavan.
zuhra je ok lik, zabavan, ali nekad želi biti shvaćen ozbiljno, a to ljudi ne shvaćaju ozbiljno.

potrudit ću se da ne budem tamo u to vrijeme, jer bi moglo biti bacanja svega, po mogućnosti težeg od grudnjaka.
Ja neću komentirati plakate.

Re: Portanova: Prvi portastični rođendan - Colonia, Zuhra & Enis, Miroslav Škoro [program]

Što znači portastičan ?!
Na kojem je to jeziku ?
Na hrvatskom nije, a koliko sam provjerio niti na nekom drugom.
Ta riječ ne postoji.
Ima li netko u marketingu Portanove mandat za izmišljanje novih riječi ?

Prestanite frunkovati (upravo sam izmislio tu riječ i samo ja znam što znači ali ću je koristiti u javnosti jer se to očito može).

Jad i bijeda...
Kruha i igara!!!
Ali u osječana je kruha sve manje :(
takvo slavlje radi samo Kralj neukusa kao sto je "generalni potroš".....
Dragi Osječani, dođite u subotu u Portanovu i oko 21 sat pogledajte vatromet NIKADA aposlutno NIKADA viđen u Osijeku. NAJVEĆI,NAJBOLJI, NAJKVALITETNIJI, jednostavno ostat ćete bez riječi.
tooo!!! druženje sa škorom! ou jea!
Archy

Dragi Osječani, dođite u subotu u Portanovu i oko 21 sat pogledajte vatromet NIKADA aposlutno NIKADA viđen u Osijeku. NAJVEĆI,NAJBOLJI, NAJKVALITETNIJI, jednostavno ostat ćete bez riječi.

svaki puta ista prica.
ko i za novu godinu sto svi imaju NAJVECI VATROMET U GRADU
Archy

Rekao bi Francika:
Umjesto NAJVEĆEG vatrometa bolje bi bilo da dobijemo barem jednu pravu proizvodnu firmu sa velikim brojem novozaposlenih.

da, da... dobro ja rekoh gore:
igara bez kruha :cry:
fatalni čevap - dođi i uvjeri se za vatromet, pa poslije možemo napraviti forum zašto grad Osijek plaća masno vatromete, a od pravog vatrometa ni V.

zaljubljena u Osijek - zašto te brine največi vatromet umjesto zaposlenja, pa ne plaća ga grad, nego privatna firma koja može obilježavati godišnjice, rođendane kako god to želi - sa ili bez - koncerata, vatrometa, predstava, kavijara, itd.,itd., u krajnjoj liniji portanova je zaposlila cca 800 ljudi u Osijeku i okolici.
ne bi bas rekao "zaposlila" vise "relocirala" ili "dislocirala"
tranquilize

ne bi bas rekao "zaposlila" vise "relocirala" ili "dislocirala"

upravo to...
zaposlili ste vi penis od ovce...a ne 800 ljudi...
90% zaposlenih je samo premješteno u portanovu....a što se tice vatrometa....slobodno napišite koliko taj vatromet košta....odnosno koliko ce novaca biti sprženo na nebu....nebili se pokazala parada jada i kica
Največa mana ljudima su ljubomora i zavist. Zašto,a pogotovo mi Osječani moramo biti ljubomorni i zavidimo svakome tko je uspio u životu.Ne znam niti me zanima koliko košta vatromet jer ga ja ne plačam ali vjerujem daleko manje od cijene jedne Colonie ili Škore.Mene zanima koliko i kome plačamo GRADSKE vatromete, jer su NIKAKVI. A što se tiče zapošljavanja i investiranja - pa sami smo si izabrali ljude u Gradskom poglavarstvu i Županiji koji o tome moraju razmišljati i voditi brigu.
Nitko ovdje nije ljubomoran, a osobito ne na ljude koji su na POŠTEN način uspjeli...

Za kić i paradu se uvijek nađe izgovor, a zanima me kolika je plaća tim zaposlenicima tamo, jesu li plaćeni za rad nedjeljom i takove stvari...
Opet brkaš kruške i jabuke - pa slobodno pitaj vlasnike TRGOVINA koje su u najmu u portanovoj(konzum,deichman,c&a, pittarelo, tisak, cinestar,itd.,itd) da li se plaća zaposlenicima sve što si navela. Čovjek otvorio portanovu i ubire najam trgovinama ili brendovima - šta on ima sa zaposlenicima u tim trgovinama? Koliko sam upoznat svi ti veliki trgovački CENTRI - portanova,avenuemall,supernova, itd. moraju odraditi dobar marketing da privuku kupca u taj centar - a kako će drugčijeto odraditi nego besplatnim koncertima,vatrometima,dječijim predstavama,radionicama,igrama,nagradama itd.,itd.
zaljubljena u Osijek

Archy

igara bez kruha :cry:

bice torte

Vic.Mackey

Neukus? Ma daaaaaaaaj :twisted:
ma tko li dade građevinsku dozvolu za ovo akropolsko čudo??
čije je to zdanje?
OMG :roll: :shock:
pa to je portastično zdanje :P
Archy

Največa mana ljudima su ljubomora i zavist. Zašto,a pogotovo mi Osječani moramo biti ljubomorni i zavidimo svakome tko je uspio u životu.Ne znam niti me zanima koliko košta vatromet jer ga ja ne plačam ali vjerujem daleko manje od cijene jedne Colonie ili Škore.Mene zanima koliko i kome plačamo GRADSKE vatromete, jer su NIKAKVI. A što se tiče zapošljavanja i investiranja - pa sami smo si izabrali ljude u Gradskom poglavarstvu i Županiji koji o tome moraju razmišljati i voditi brigu.

Vidim da si neki igracic od Alage pa tu pises uspijeh???Jel ti znas kako je on dosao do para,jel znas kako je od jednog radnika u OTP-eu dosao do miliona,jel znas tko su najbolji prijatelji Željka Biloša,jel znas tko je oprao novac u tom kontajneru ??Znas al nezelis cuti,ili neznas jel si neka sitna marioneta lopova,probisvjeta,utjerivaca dugova,reketara.A kako cujem portanova radi sa velikim gubitkom,najmoprimci stranih robnih marki se pripremaju za odlazaka iz centra MENE VESELI,kako doslo tako i oslo,ili ona stara Jevrejska poslovica DABOGDA IMAO PA NEMAO.
tomi

Vic.Mackey

Neukus? Ma daaaaaaaaj :twisted:

Za ovu vilu je potrosio 5 miliona eura.Zlatni krizevi iz Firence,mozaici od indiskog mramora,bazeni,jakuzi,namjestaj od bambusa....a sta to sve vrijedi kad mu je pumpa ili srce "toliko jako" da mozda izdrzi sa 44 bajpasa jedino..
mozete vi tu pljuvati kolko hocete, ali ja bi volio zivjeti u ovakoj kucici i bas bi me bolio k****, a vjerujem da bi i svi htjeli zivjeti u ovakvoj ruznoj i neukusnoj kucici...
samo sto bi ja digao zid od 3-4 m da se ogradim od zavisnih ljudi i da nitko ne vidi sta se krije iza tog zida pa da nemaju sta pljuvati ;)
PsychoSoldier

mozete vi tu pljuvati kolko hocete, ali ja bi volio zivjeti u ovakoj kucici i bas bi me bolio k****, a vjerujem da bi i svi htjeli zivjeti u ovakvoj ruznoj i neukusnoj kucici...

Ja ne bih volio živjeti u takvoj kući, jer bi to bio dokaz da sam primitivac :D kakva je funkcija onih stupova osim to da su kič i da je svima jasno koliko tu ima neukusa, sve skupa za te novce se moglo puno ljepša kuća napraviti i da je podigao zid od 3,4 metra ne bi ni gradio takvu kuću, nadam se :) ma zapravo sve je portastično :D
PsychoSoldier

Ja osobno bih volio imati ovakvu VILU jel je meni lijepa.
Samo je na pogresnom mjestu,ima naselje iza emezete,uske njive gdje bi se uklopila u okolis drugih vila i kucica,a sad je ubacita kao u Semeljce a ne Osijek.
markonato

PsychoSoldier

Ja ne bih volio živjeti u takvoj kući, jer bi to bio dokaz da sam primitivac :D kakva je funkcija onih stupova osim to da su kič i da je svima jasno koliko tu ima neukusa, sve skupa za te novce se moglo puno ljepša kuća napraviti i da je podigao zid od 3,4 metra ne bi ni gradio takvu kuću, nadam se :) ma zapravo sve je portastično :D

I ja ne bih u takvom čudu živjela... osjećala bih se kao u muzeju, a i ne volim kuće sa puno nepotrebnih kvadrata i gluposti koje ničemu ne služe osim pokazivanju moči i neukusa :roll:
stoji, i meni su ti stupovi previse i nakazno, ali ne znaci da se nekome ne svida... to sto je nekome nesto neukusno drugome je prelijepo.

ovahav stil je po meni za veliko imanje van grada koje nece biti u blizini zavisnih ociju.

Najbolji vatromet ikada u Osijeku - Nadam se da se slažeš, pogledaj na stranici Portanove - a nisi m

fatalni_cevap

Archy

svaki puta ista prica.
ko i za novu godinu sto svi imaju NAJVECI VATROMET U GRADU

Tagovi