Gentlemen's League - novi EP rap grupe iz Osijeka

Osijek

Gentlemen's League - novi EP rap grupe iz Osijeka

Gentlemen's League - grupa iz Osijeka nastala 2009. godine. Sastoji se od 3 člana: Davorin Đafran aka. Dacko Style (beatmaker, producent i dizajner), Marko Marjanović aka. Markone (MC), Martina Kis (ženski vokal). Bave se hip-hop, R'N'B, house glazbom. Snimili su spot za pjesmu "Ako te odvedu" (prod. Campie & video editing Dino Senčar/Igor sambolec). Imali su nekoliko nastupa, od kojih izdvajaju nastup na Blackout festivalu u Vukovaru i na MTV Minival-u.

Pjesme nastaju u njihovom vlastitom studiju, gdje je Davorin zadužen za miksanje vokala i mastering. Također, autori tekstova su oni sami. Izbacili su jedan mixtape, sa stvarima snimljenim tijekom 2009./2010., te EP od 6 pjesama, koji je izašao 21. veljače 2012. godine.

Sljedeće na redu je album koji će se sastojati od 12 pjesama, on bi trebao izaći sredinom 4. mjeseca ove godine.

Trude se sve više i više, s vremenom su sve bolji i sve jači, te vjeruju u uspjeh!

EP 0/24

yo yo niga niga cigani čergari madafaka

pa koji je ovo penis

pis aut
pa dobro šta je ovo?
Reperi i Colic. Mislim da sam nedavno cuo repere i tamburice u pozadini.

Mogu li ti osjecki reperi izbrisati palanku iz glave, bar dok stvaraju?!

Zar su se svi uplasili ovih gonitelja autorskih prava pa su prije 10 godina prestali skidati djela svjetske hip-hop scene?!

Zao mi je vidjeti da trud, vrijeme i motivacija ovako zavrse. :(
ne znam, meni se svidja :D

a za vas i dalje vrijedi ona haters gona hate :)
pitanje je el imaju sluha ili ne znaju mixat, na pojedinim djelovima ispadaju iz ritma...
Jao koji užas, malo me bilo stid pogledati do kraja.
Odlična pjesma, zarazna...ne mogu je prestati slušati. Bravo dečki!
Ooooo, pa gde si...
Nego, koji od njih je tvoj čkode? :D
avantgarde

Nego, koji od njih je tvoj čkode? :D

Ni jedan, nažalost :D baš su slatki
chocolate

Odlična pjesma, zarazna...ne mogu je prestati slušati. Bravo dečki!

Da pogodim... zarazan ti je refren, jel!? Kao da smo ga negdje već čuli! :D
partwish

Da pogodim... zarazan ti je refren, jel!? Kao da smo ga negdje već čuli! :D

Haha pa kao da me podsjeća na nešto :D
Al ne, lijepo su je preradili stvarno, sviđa mi se ta glazba u pozadini i kad oni pričaju-pjevaju... I lijepe riječi...nemoj brinut, anđeo uvijek čuva svoje :)

Re: Gentlemen's League - novi EP rap grupe iz Osijeka

Pjesma je ok, ali spot... Hm... Kao iz vremena turobne tranzicijske Poljske. :)
katastrofa, još će ih Čola tužit :D
inspektormaska

katastrofa, još će ih Čola tužit :D

Ja mislim da se zakonski smije uzet nekoliko sekundi neke pjesme, 10-15-20 sec nemam pojma, a tu se ponavlja ista glazba samo sto su je oni preradili još

Tagovi