Autor |
Poruka |
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
koliko sam čula on je već 2x ležao na psihijatriji...al bi ga svaki put puštali  |
|
|
|
|
 |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A što bi to oni trebali raditi s njim nego ga pustiti kući nakon liječenja? Poslat ga na neki otok za psihijatrijske bolesnike? Misliš da je jednostavno smjestit ga negdje trajno u instituciju? |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
svi vi koji ga pravdate zbog trulog sustava............. posjetite psihijatra definitivno |
|
|
|
|
 |
borod
Ukupno postova: 282 Spol:  Muško
|
Nazalost koliko znam kod nas u Hrvatskoj ne postoje dozivotni azili za teske psihijatrijske bolesnike. Stovise, pitanje je i da li ce odgovarati ovaj mladic za ubistvo djeda. Za bolest se ne ide u zatvor. Ici ce opet na lijecenje, a onda opet kuci do slijedeceg zlocina.
Paradoksalno ali tako je.
A lkada bi hrvatska izgradila azile za dozivotni smjestaj psihijatrijskih bolesnika ne znam koliki bi kapacitet toga morao biti, bar za 50 000 ljudi. |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Najgore od svega je to što oni vjerojatno u obitelji nikada nisu priznali da je on bolestan, jer je kod nas na Balkanu sramota biti psihički bolestan pa ćemo se praviti da je sve ok i sami sebe zavaravati, sve dok se ne dogodi ovo što se dogodilo. |
|
|
|
|
 |
Lopatar Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
tipično balkansko razmišljanje, a sad me ti demantiraj i objasni mi kako psihički bolesnik sam sebi može pomoć ?
|
Ja sam bio psihicki bolesnik i tek sam se rijesio mentalne bolesti kad sam skuzio da samo sebi samom mogu pomoći. Tako da stvarno mogu reci tko si sam ne zeli pomoc, pomoci nema. |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Najgore od svega je to što oni vjerojatno u obitelji nikada nisu priznali da je on bolestan, jer je kod nas na Balkanu sramota biti psihički bolestan pa ćemo se praviti da je sve ok i sami sebe zavaravati, sve dok se ne dogodi ovo što se dogodilo.
|
ovo je vjerojatno najveca istina od svega |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Zar si nitko ne postavlja pitanje od čega se on psihički razbolio? Jel to nasljedno ili dođe samo od sebe? |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
 |
posmatrač Ukupno postova: 53 Spol:  Muško
|
ej kaže ekipa hmp da su ih poslali prije policije,dobro da nije i njih nareckao...divna sinkronizacija u službi 112 |
|
|
|
|
 |
xo Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
Ja misla to pričate o našem forumašu Sveboru, al dobro je, nije on.
Jbg, shit happens. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
tipično balkansko razmišljanje, a sad me ti demantiraj i objasni mi kako psihički bolesnik sam sebi može pomoć ?
|
Može si pomoći tako da si ne odmaže jedenjem tripova, ekstazija i teških psihoaktivnih droga. On je sve to radio i to godinama, u ogromnim količinama. Svatko od vas bi prolupao od toga i tu mjesta nema za nikakvo žaljenje niti za optuživanje institucija. |
|
|
|
|
 |
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol:  Nebitno
|
Metak u glavu i gotovo. Nema njemu pomoći a netko drugi će naučiti lekciju! |
|
_________________ I am watching you !  |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Navodno je bježao dva puta s psihijatrije...
- Svi smo znali da unuk ima psihičkih problema. Roditelji su mu se rastali dok je bio mali. Tata je otišao u Zagreb, a mama je ostala s njim i živjeli su s bakom i djedom. On se više puta liječio na psihijatriji odakle je i bježao. 2006. godine i 2008. je zapalio kuću. Izgorio im je cijeli kat i njegova soba i kuću od tada još nisu uredili - rekli su susjedi koji žive u istom naselju.
Klik za cijelu vijest. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
 |
|