Idem nekud odseliti....
Društvo, politika
Bolje u Australiju

PEGY
ima zmijurina i krokodila, pa eto onda, bojim se!
I morskih pasa ...
anakondaPovijesni medij
...osobno glasam za novi zeland.....
zavrsis tamo neki stupanj fakulteta i dobijes radnu vizu..
i time smanjila na minimum mogućnost Hrvata da u svojoj domovini rade i da svog rada dostojanstveno žive,
Hrvatska bi bila idealna zemlja za život.

anakonda
...ah, uvijek ta Njemačka...ne može naš čovjek nigdje drugdje otić radit nego u Njemačku......
Pa blize je od ovih prekobarskih zemalja, a i vece su place..
anakonda
...već sam ispunila, hvala....
I ?
nisu se javili? sram ih bilo!
PEGYanakonda
...već sam ispunila, hvala....
I ?
nisu se javili? sram ih bilo!
...eto, niste imali sreće - još sam tu...
PEGY
kod Njemačke je problem što je previše balkanoidnih likova tamo i Njemci ih jednostavno škartiraju čim čuju naglasak! Znači i sami švabe imaju itekako velike (opravdane!?) predrasude o nama tako da su šanse za savršen i lijep život nikakve (osim u šljam poslovima u kojima i tako rade turci i jugosi i rumunji). Kod prekomorskih zemalja je to drugačije, a i predaleko je pa je čovjek "osuđen" neko vrijeme tamo ostati!
Nije tocno da tamo ne mozes dobiti pristojan posao, ako imas neku dobru profesiju i ako dobro znas jezik..
padobranacPEGY
kod Njemačke je problem što je previše balkanoidnih likova tamo i Njemci ih jednostavno škartiraju čim čuju naglasak! Znači i sami švabe imaju itekako velike (opravdane!?) predrasude o nama tako da su šanse za savršen i lijep život nikakve (osim u šljam poslovima u kojima i tako rade turci i jugosi i rumunji). Kod prekomorskih zemalja je to drugačije, a i predaleko je pa je čovjek "osuđen" neko vrijeme tamo ostati!
Nije tocno da tamo ne mozes dobiti pristojan posao, ako imas neku dobru profesiju i ako dobro znas jezik..
za pristojan posao nemožeš dobiti radnu dozvolu!
Re: Idem nekud odseliti....
evo jedna prigodna
PEGY
padobranacPEGY
za pristojan posao nemožeš dobiti radnu dozvolu!
Pa zato odradis neki stupanj faksa i eto ti dozvole..ukoliko u roku od godinu dana nadjes posao, dobijas radnu dozvolu..
Re: Idem nekud odseliti....
Coca Colavec mi je pun k.. tih prica.. Koji to nezaposleni ima minimum 20 000knu na racunu ili onaj koji radi za 2500-3000kn mozda da proda imovinu ali ako ispusi u stranoj zemlji di ce se onda vratiti eh.. Neki dan citam neka profesorica 29 godina nasla nekog frajera u australiji porjeklo hrvat i odma se prodala i nasla kao posao u nekoj turistickoj agenciji za placu od 4000kn haha steta sto nisam zensko da mogu siriti noge i onda se jos obrati javnosti kako je prodala svoje međunozje..
evo jedna prigodna
A tko ti brani da budeš striptizet!?
Ako su ženama dovoljne samo sise zašto bi tebi trebao mozak?
PEGY
ima zmijurina i krokodila, pa eto onda, bojim se!
simo031
I morskih pasa ...
A onda sjedite kod kuće
Monstrum
i svinja
Niđe bez praset'ne!
anakonda
...osobno glasam za novi zeland.....
Nah, Australija
ipak mi je bolja ideja novi zeland ili cak jos bolje kanada.
od europskih zemalja nizozemska, engleska i slovenija (mnogi ju pljuju ali to je hebena zapadna europa naspram nas :/ )... i eventualno neka manja drzavica tipa lihtenstajn, andora, luksemburg.