Ja ne znam definiciju ali objasnila sam sebi ovako:
Održivi znači da su na tržištu stalno prisutni (plivaju bez pojasa za spašavanje), da posluju-rade dobro, da su njihove usluge ili roba nešto što je potrebno svima, da mogu isplaćivati plaću, plaćati doprinose i poreze svojim zaposlenicima, da su konkurentni sa cijenama (usluga , robe,) i sl.
Razvoj – razvijanje, napredovanje, rast
Znači neki novac koji je dobit od rada, prodaje... ulagati u ljude koji će se po potrebi dodatno obrazovati ili ih nagraditi za dobit koja je ostvarena njihovim radom, ili zaposliti nove, kupivna novih strojeva, alata i sl.
Ma oni to obilaze svoje buduće mušterije, možda ima fali para pa rade procjene ..onako odokativno
Možda imaju i neke nove atraktivne ponude pa upoznaju građanstvo sa mogućnostima koje im se nude....ono odabereš si obleku, sanduk, pokrov i sl. Zaželiš da imaš narikače i svašta nešta
Pročitah negdje da se i pretilost u hrvata smanjila 100 % (otkako je nastala ova globalna kriza) , vidiš da u svakom zlu ima i ponešto dobro Samo što je problem ako ljudi nisu pretili onda će živjeti duže i to su ovi iz Ukopa uočili i sada su krenuli po kućama..
ajd sad zaozbiljno, gdje si pročitao pronašao taj podatak da iz Ukopa obilaze po kućama ljude ? Zar to nije tvz posmrtna pripomoć ??
Sto, pa to je bas zgodno i tako rasterecujuce..
lijepo si otplatis smrt na rate prije smrti i time obradujes one koji iza tebe ostanu..to je skoro isto kao da si im ostavio nasljedstvo..
...joj, francika - de, molim te.....najbolje da nije sebi ušemio koju kilju ojrića u vrijeme kad je tržište cvjetalo....
....da baš - pošten čovjek, nema šta.....