Autor |
Poruka |
rafa
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
Ma znamo to rori mi koji hvalimo i Cesting i Unikom al ne znaju ovi kompleksasi to.Njima je jednom bez veze nesto sto se gradi i stvara da bi poslje 10 dana rekli super je!Osijek je po tome specifikus;-)i ona spika,jooj lega kuis nije mi to nesta ,spika koja se pricala sedamdesetih po Korzu kad je moj tata jos vatao cure na Bikari... |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
na krivu si se osobu namjerio. njen život je bio u Iraku kad je bila ova akcija oko Sadama. malo se informiraj, nisu svi ovdje tajanstveni.
de, objasni ti meni čemu ta mržnja prema građanima?ako nešto nem ožeš postići u svojoj zgradi mjenjaj predstavnika pa preuzmi taj posao.
evo, zachatao sam temu |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
annnavi5 Ukupno postova: 15 Spol:  Nebitno
|
Mozda su ove godine, s obzirom na uvjete, i obavili svoj posao, ali svih ovih godina do sada - NISU. Ista ta firma koja cisti cestu od Vukovara prema Klisi, uvijek ocisti besprijekorno cestu, a od Osijeka do Klise danima postoje nanosi na cesti i ne moze se normalno voziti. I tako godinama. Ta je cesta zupanijska i kazu da ima prioritet, a pricaju gluposti. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
kao što sam vec pisao prijašnjih zima ....pa tako i ove zime mogu samo pitati
da li je itko od vas ostao negdje odsjecen od svijeta ?
da li itko od vas nije mogao doci od tocke A do tocke B zbog toga što je neka ulica bila neprohodna ?
eto ako netko od gore dva navedena pitanja može potvrdno odgovoriti...onda možemo govoriti o tome da službe nisu odradile svoj posao....
a to što vi želite da nakon pola sata ceste budu kao u sred ljeta....to je samo vaš problem i svoje frustracije lijecite u za to ovlaštenim ustanovama...a ne izdrkavajuci se na ljudima koji rade svoj posao.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Konačno se ovdje slažete s mojim komentarom od prije nekoliko dana...
Muka mi je bila od onoliko pljuvanja po službama koje čiste grad...
Kome Osijek nije dobar ovih dana - neka ode u Split - gipsaona mu zagarantirana
 |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
Ja sam zadovoljan koliko je ocisceno od strane nadleznih, jedini prigovor ide na stanare zgrada kojima je tesko parkinge ocistiti. Samo stresu snijeg sa auta i naprave jos vecu hrpu, a onda se kasnije spoje na net i pljuju po Cestingu. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
na krivu si se osobu namjerio. njen život je bio u Iraku kad je bila ova akcija oko Sadama. malo se informiraj, nisu svi ovdje tajanstveni.
de, objasni ti meni čemu ta mržnja prema građanima?ako nešto nem ožeš postići u svojoj zgradi mjenjaj predstavnika pa preuzmi taj posao.
evo, zachatao sam temu
|
...hvala, @morgan - džaba objašnjavanja...ovu sam istu rečenicu već čula od člana koji je nedavno dobio crveni, opet imamo dupliranje nickova, al nema veze...
...no vratimo se temu - mržnja prema gradžanima i svemu gradžanskom dolazi vjerojatno iz jala što se osoba i sama nije pronašla u toj kategoriji, iz ovih ili onih razloga....jer najlakše je srat po svima, a ne uzet lopatu u ruke i očistiti snijeg, odnijet božićno drvce na mjesto gdje je Unikom zamolio, baciti papirić u koš, a ne na ulicu i tako to....
...manjak građanskog mentaliteta, rekla bih ja.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
rafa
|
ahhahaah opet dupliranja provokatori,vozaci kamiona,brat od Lovokovicke....jel si isla u Irak poslovno ili cistit oruzje??aj da znam boze sta si radila tamo,ili si cuvala djecu ??pa reci da znamo svi.
Evo pisem upravo nema stranaka na poslu pa ide;-) |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Blago našoj ekonomiji  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
rafa
|
ooo frost pa gledam stalno u sliku tvoju profilnu i nemogu odoljet da ti nekazem da si prekrasno ispao.Malo je da imas velik nos al ostalo je bas slatko,stvarno si lijep dJecko. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ne idu niti na zahod ...
Oni su kao i veliki vođa iznad toga.  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Puni sebe?  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Parkiralište ispred doma zdravlja D.G. Osijek, danas 16.02.2012. godine, u 19:00 h(tko zna koliko od zadnjih padalina), zatrpano sa dvadesetak centimetara ugaženog snijega i leda. Kako to parkiralište koriste uglavnom bolesni ljudi, ovim putem molim nadležne da ga makar pokušaju očistiti. Hvala! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Pa nismo mi nadležni, šta to nama govoriš? |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|