Autor |
Poruka |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Ako je - 3 u Dalmaciji i 3 cm snijega vijest stoljeća, neka bude i ovo. Kad krenu udarat u svakoj emisiji o nesretnim, zametenim, od svijeta odsječenim (čitaj: lijenim) Dalmatincima ne mogu si pomoći da ne pomislim da vijesti stižu direkt s njuz.net. Nekako si kontam da smo prešišali i žirafu Jovanču. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
svako radno mjesto ima svoje, ajmo reci, izazove..
bili oni fizicki ili psihicki..
|
istina, cesto se prisjedimo nekih radnika, bilo vozaca gpp-a ili policajaca. ....sad je eto, zima pa procitamo nesto o ljudima koji rade vani i bez kojih bi ti zivot bio nezamisliv.
a ucenje necu komentirati, djabe ti ucenje kad imas toliko vremena da baljezgas po forumu  |
|
|
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zamisli, nedjeljom imam vremena.
Ono sto je doista baljzganje je udarna vijest na svim medijima, da je pao snijeg i da je hladno..
Otkad je to vijest, u veljaci..
Ne znam kako mi je zivot nezamisliv bez grobara..valjda si mislio srmt je nezamisliva bez njih.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
|
Pa gle, vijest je hladnoca i nedace koje ona sa sobom nosi.
Sudeci po posjeti ovog topica i drugih na tu temu, ocito je da ljude to zanima.
Ok, ti si nam u svojih 7 postova na temu jasno dala do znanja da tebe to ne zanima.
ne znam odakle ti volja da trosis vrijeme, pa makar bila nedjelja, na stvari koje te iritiraju/frustriraju/ne zanimaju:)
mozda ne mozes iskopati auto s parkinga pa si ljuta..ili ti samo fali paznje:)
EDIT: evo samo za tebe, nek si nam ziva i zdrava!
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mozete-li-vjerovati-da-je-ovo-u-hrvatskoj-danas.html |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
htio sam ti ocjenit poruku sa "ne sviđa mi se", ali nije dostojna ni toga.... |
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
padobranac je potpuno u pravu!
Ovi pišu gluposti. Da imamo sposobne novinare ne bi bilo 333.333 nezaposlenih, a Osječko-baranjska županija ima duplo veću nezaposlenost od svih drugih županija, a o duplo manjim plaćama da i ne govorim.
Umjesto da to istražuju oni pišu hoće li se nekom smrznut sise ili jaja. Novinari su najveće guzilice ovog društva. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
pa sta ste se onda ovdje raspoisali ako nije nikakva vijest, idite na poslovni i tamo citajte vama vazne vijesti.
@josephine01
malo je vise ove godine snijega u dalmaciji, ocito nisi tamo nikad bila po snijegu. gradovi bez ralica, strme ulice, poplocene kamenjem koje se zaledi. kakve veze ima ljenost s tim, oni nemaju mehanizaciju za cistit. |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
pa sta ste se onda ovdje raspoisali ako nije nikakva vijest, idite na poslovni i tamo citajte vama vazne vijesti.
@josephine01
malo je vise ove godine snijega u dalmaciji, ocito nisi tamo nikad bila po snijegu. gradovi bez ralica, strme ulice, poplocene kamenjem koje se zaledi. kakve veze ima ljenost s tim, oni nemaju mehanizaciju za cistit.
|
Ne odnosi se lijenost samo na čišćenje ulica. A kad smo kod čišćenja - svatko tko je gledao Dnevnik 3 na HRT-u prije koji dan u kojem je gostovao Pavle Kalinić zna o čemu govorim.
Nepojmljivo mi je da u Dalmaciji jako puno škola nema pošteno nego neko priručno grijanje, pa čim je malo hladnije škole nema (znam iz prve ruke). Ima li to veze sa kratkom kožom na leđima? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
|
petak im je bio neradni dan, jedva docekali!
navodno su se skijasi furali cestom i svadjali tko ima prednost prolaska, oni ili automobili:D
 |
|
|
|
|
 |
 |
|