Ljubičasto tele na farmi u Čamagajevcima? [FOTO + VIDEO]

Osijek

Ljubičasto tele na farmi u Čamagajevcima? [FOTO + VIDEO]

U mnoštvu problema, napokon i jedna zanimljiva vijest u mljekarstvu. Na farmi predsjednika Udruge proizvođača mlijeka Osječko-baranjske županije, Ivice Miketeka u Čamagajevcima pojavila se nova prinova.

Tele ljubičaste boje, kao iz reklame za Milka čokolade.

Predsjednik Udruge kaže, iako je već dugi niz godina u stočarstvu da nije imao ovakav slučaj. Veterinari su također iznenađeni.

- Možda u postavljenim fotografijama i videozapisu ne dolazi boja do izražaja jer je bilo dosta mračno, ali na jakom svijetlu, dlaka teleta je doista svijetlo ljubičasta, kažu iz Udruge proizvođača mlijeka OBŽ .

Je li tele zaista ljubičasto ili ne, pogledajte video i fotografije i prosudite sami...

...ma da, taman pomislih kako ću otić vidjet konačno Milku, a kad ono....
neki dan je ljubičasto tele iz Srbije dobilo milka paket, pa sad valjda će i Milka iz Hrvatske nagraditi "svoje" tele
PEGY

neki dan je ljubičasto tele iz Srbije dobilo milka paket, pa sad valjda će i Milka iz Hrvatske nagraditi "svoje" tele

A nekako mi ovo tele ne vuče na ljubičasto :D
Mda, ljubičasto ko da ga je rodila krava iz reklame za Milku osobno :D
očito sam cijeli život imao krivu percepciju ljubičastog....
znao sam da imam OKP, sad mi se čini i da sam daltonist. što ću sljedeće otkriti o sebi? Da sam tamnoputi gej židovskog porijekla kojemu je prabaka pobjegla sa ciganskom čergom?
gaap

znao sam da imam OKP, sad mi se čini i da sam daltonist. što ću sljedeće otkriti o sebi? Da sam tamnoputi gej židovskog porijekla kojemu je prabaka pobjegla sa ciganskom čergom?

hahahaha!! :):) zakon!!!
ja tu ne vidim ništa ljubičasto
Hebeš ljubičasto, meni je ono zeleno tele sa videa super!
a bogte, podesite si rezoluciju,oštrinu,dubinu....ili jednostavno kupite bolji monitor!
eo podesih ;)
eto vidiš, sve se može kad se hoće !
Iako ne izgleda ljubičasto, simpa je. ;)
kolji đubre

Re: Ljubičasto tele na farmi u Čamagajevcima? [FOTO + VIDEO]

Novinari bi se trebali ispričati osobama iz estrade i politike,
jer su toliko vremena i medijskog prostora utrošili na ružičasto tele.
Gospodo novinari, ostavite se Vi ljubičastog teleta i pišite o pravim životinjama.

Tagovi