Lady Gaga dolazi u Đakovo? Odjevena kao nindža ili umotana u plašt nevidljivosti?!

Osijek

Lady Gaga dolazi u Đakovo? Odjevena kao nindža ili umotana u plašt nevidljivosti?!

[29.12.2011.] Nakon što je najava Gagina dolaska na 50. rođendan Radio Đakova izazvala veliku pozornost oglasila se direktorica Mirjana Adrić.

- S obzirom na ogromno zanimanje, ne samo medija nego i građana s našeg područja, pa i šire, čime smo i sami malo zatečeni, planirano gostovanje naše gošće morat će biti isključivo zatvorenog karaktera, što je i jedan od uvjeta kako bi se sačuvala intimnost, izjavila je direktorica Adrić.

No, najavljuje da će snimku proslave 50. rođendana našeg Radija s Gagom, kao i fotografije, slušatelji moći vidjeti. Pretpostavljamo da će Lady Gaga na rođendanu biti odjevena u nindžu ili umotana u plašt nevidljivosti.

[28.12.2011.] Ako je vjerovati web stranici Radio Đakova, posebna gošća na proslavi 50. rođendana (30. prosinca 2011.) te radijske postaje bi trebala biti - ni manje ni više nego - Lady Gaga, u pratnji tima od 27 osoba. Lady Gaga bi s pratnjom trebala sletjeti na Zračnu luku Osijek u petak u poslijepodnevnim satima, odakle će se uputiti do prostorija Radio Đakova.

Iako ova informacjia zvuči dovoljno nevjerojatno da stvara dobar sloj sumnje, ekipa portala Osijek031.com svejedno čestita 50. rođoš kolegama s Radio Đakova, a ako se Lady Gaga doista i pojavi na rođendanskoj proslavi - tim bolje! ;-)
a koncert ce biti u cepinskim martincima ...evo, ja prodajem karte :)
Ingo

Može meni 2 karte, što bliže pozornici? LOL Redakcijo, hoćete li organizirati kakvu nagradnu? :lol:
...ja ću samo zagagati na ovu novinarsku patkicu....
zanima me samo dali ste razmisljali o tome da bi vas netko mogao i tuziti zbog ovakih jadnih lazi samo da biste privukli medijsku pozornost. fuj!
Već se zna i kako će se odjenuti: http://bit.ly/r2r2gb
umbo

zanima me samo dali ste razmisljali o tome da bi vas netko mogao i tuziti zbog ovakih jadnih lazi samo da biste privukli medijsku pozornost. fuj!

...a vidim ima i cijepljenih protiv humora

tuži, tuži, možda i dobiješ... (dodatni čir na želucu)
ma zaboli mene za Gagu, al moja sestricna i njih jos milion ce dobit srciku kad ovo procitaju, a koristi ima samo radio djakovo od ove jadne lazi.
pa zar je normalno pisat ovake gluposti? pa nije prvi travanj.
kao nemamo dosta lazi i sranja u medijima...
umbo

pa zar je normalno pisat ovake gluposti? pa nije prvi travanj.

Možda je zakašnjela prvotravanjska šala. Who knows... ;)
A mozda ce lupit neki videozid sa snimkom koncerta ;)
Stella1989

Ingo

Može meni 2 karte, što bliže pozornici? LOL Redakcijo, hoćete li organizirati kakvu nagradnu? :lol:

ja bi stela prije prodao bubreg nego tebi kartu :)

tebe ceka posebna VIP karta u prvom 1a redu ... ili jos bolje ... sastavni dio njezine aljine :)
...jel to u Vatrogasnom domu u Č.M.? ...ako da, ja bi, Ingo - red uz šank, što dalje od zvučnika, jerbo mi stariji moramo oprezni biti.....
A za novu godinu kod starog poljoprivrednog fakulteta nastupa Đastin Biber
Ingo

Naplaćuje se upad?!?!? E onda ja ne idem :D :D
Ingo

ja bi stela prije prodao bubreg nego tebi kartu :)

Ipak je to Lejdi Gaga, jel da? Pazi da ne ostaneš i bez drugog bubrega kad za rođendan Čepinske televizije dođe Majli Sajrus. :lol:

markonato

Naplaćuje se upad?!?!? E onda ja ne idem :D :D

LOL
anakonda

...jel to u Vatrogasnom domu u Č.M.? ...ako da, ja bi, Ingo - red uz šank, što dalje od zvučnika, jerbo mi stariji moramo oprezni biti.....

je je ... vatrogasni dom, kako ga popularno cepinskomarticani zovu 'vatroš', a u najavi nije receno da se radi o dobrotvornom koncertu cija ce ukupna zarada ici za popravak vatrogasnog vozila, zamjenu ulja, novi anlaser i štelanje ventila. Pakne i korpu mjenjaca je osigurala zupanija iz proracuna.

@anakondo ... zvucnika nece biti, jer tobler ima kicin koncert u kitisancima, tako da ce koncert biti unplugged

Re: Lady Gaga dolazi u Đakovo?

dobro je pa u vijesti na stranici radija piše da će doći na radio nakratko, ne piše nigdje da će biti koncert...
srećom pa ste svi pametni jelte :roll:
ima da lejdi gaga popizdi kad ovo pročita tu na forumu
Imadem informaciju iz pouzdanih izvora da se u stvari radi o lepoj breni koja se je maskirala u ledi gagu i tako pronašla način da se približi svojoj dragoj publici u RH
Ja uopće ne znam što bih mislio o toj Lady Gazi.
Ingo

anakonda

je je ... vatrogasni dom, kako ga popularno cepinskomarticani zovu 'vatroš', a u najavi nije receno da se radi o dobrotvornom koncertu cija ce ukupna zarada ici za popravak vatrogasnog vozila, zamjenu ulja, novi anlaser i štelanje ventila. Pakne i korpu mjenjaca je osigurala zupanija iz proracuna.

@anakondo ... zvucnika nece biti, jer tobler ima kicin koncert u kitisancima, tako da ce koncert biti unplugged

...uf, dobro je....vidimo se ondak kod Brkate Mare za šankom 8)
Ajde oladite malo... ne znam otkud ova vijest ali, tek tolko da znate, Gagica je još prije osam mjeseci bukirana za moju novogodišnju vrtnu zabavu. Sve potvrđeno. Ona, naime, više voli ljeto od slavonske zime...
...šta ćete u slobodno vrijeme klokane loviti?
anakonda

...šta ćete u slobodno vrijeme klokane loviti?

Nema ništa bolje od klokanovog odreska na žaru...
...aj dobro...dobar tek vam želim i reci toj maloj da pazi da se ne udeblja...
...zapravo, tek sam sad shvatila zašto ne vjerujem: piše u vijesti da će zapravo sletjeti u Zračnu luku Osijek....
Joj, zmijice moja...
Nastupa Lady Gaga iz Kitinaca kraj Mudinaca.

Re: Lady Gaga dolazi u Đakovo?

anakonda

...zapravo, tek sam sad shvatila zašto ne vjerujem: piše u vijesti da će zapravo sletjeti u Zračnu luku Osijek....

Evo je sletjela je !

Prilozi

• IMG_1478.JPG
RUKI

Evo je sletjela je !

Sutra je petak! ;-)
A predgrupa Gagi je U2
ide jos i Vukovar posjetiti pa je dosla zato danas...
Redakcija 031

RUKI

Evo je sletjela je !

Sutra je petak! ;-)

dosla je tajno dan ranije. ide u baranju na kolinje ... treba joj nova haljina :)
kerpaspas

A predgrupa Gagi je U2

HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAH
:D
a šta ste svi nabrijani jbt... dobro ne svi, većina.... pa malo humora nikom ne škodi... predobra je ova fora, barem meni... svi se tolko uzjebali, kao ne vjeruju, ovo ono, a svi potajno priželjkuju taj događaj... pazi sad kad u petak bude rulja ljudi na aerodromu u osijku i pred radio đakovom :) :)
...aha, pogotovo na aerodromu....
et ja jučer naletila na nju u pekari, pa mi kaže da je morala sletjeti ranije jer željela je taaakooo jaaakkoooo običi naše razvikane šoping centre jer takvih u svitu nema. Sljedeći put dovodi i frendove,tak joj se jaaakkoo svidjelo, al ono baš je očarana!

Tagovi