Cocktail barKA: Doček Nove godine 2012.

Osijek

Cocktail barKA: Doček Nove godine 2012.

Cocktail barKA organizira doček Nove godine!

Cijena:
Od 19.-26. prosinca - 220 kuna
Od 26.-31. prosinca - 250 kuna
31.12. ulaznica košta 300 kuna

Ulaznice možete kupiti u caffe baru Davos!

U cijenu je uključen švedski stol ( topla i hladna jela ), sve vrste pića u neograničenim količinama, cocktaili, fruit bar i također je garderoba osigurana u cijenu ulaznice. Proslava počinje u 21 h! Ulaznice možete osigurati na broj 097 7929740.

-> Doček Nove godine 2012.

Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl.) šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com
kakva glazbica ce biti?? hoce biti kao sto je i bilo prije zatvaranja???
To radi opet?
glazba domaca i strana,, a navodno pustaju 600 ljudi.. Pa Titanic je primao 2200 ljudi!!! Sta je ta barka samo 4 puta manja od Titanica??
manhattan6

glazba domaca i strana

nije valjda :hmm:
manhattan6

glazba domaca i strana,, a navodno pustaju 600 ljudi.. Pa Titanic je primao 2200 ljudi!!! Sta je ta barka samo 4 puta manja od Titanica??

hahaha genijalno! zaslužio/la si kikiriki!
ma neć ... kad se nalijem garantiram pad u dravu :D
ovo ce isto bit neka prevara 99,9% :)
manhattan6

Dolje u potpalublju stvarno ima dosta mjesta,ima i gore... sam si rekao "navodno" ne vjerujem da će primiti više ljudi nego što stane...

Na titaniku je bilo 2200 ljudi koji su mogli komforno uživati preko mjesec dana koliko već traje vožnja...a na barku stane dosta ljudi, i mogu reći da je toplo i ustakljeno,bio sad za vikend.
aco091

manhattan6

Dolje u potpalublju stvarno ima dosta mjesta,ima i gore... sam si rekao "navodno" ne vjerujem da će primiti više ljudi nego što stane...

Na titaniku je bilo 2200 ljudi koji su mogli komforno uživati preko mjesec dana koliko već traje vožnja...a na barku stane dosta ljudi, i mogu reći da je toplo i ustakljeno,bio sad za vikend.

Valjda se ti u potpalublju neće utopiti kad 600 ljudi optereti barku i ako počne toniti kao Titanic nema onda višr bježanja, a Drava je mutna i mraćna i ne bi im bilo spasa. ;)
francika

aco091

manhattan6

Valjda se ti u potpalublju neće utopiti kad 600 ljudi optereti barku i ako počne toniti kao Titanic nema onda više bježanja, a Drava je mutna, mračna i puna virova i ne bi im bilo spasa jer čak ni u Atlantskom oceanu nema virova. ;)

A gdje će tonuti?
Zanima me jel puštaju sve na brod?' :)
tebe ak si 95. godište kontam da neće pustiti :)
ako netko ima kartu viška neka javi na 0922995143
Ulaznice za doček na Cocktail barci su rasprodane!
imam jednu (1) kartu viška, cijena 300 kn.
imam 2 viška ... 500kn ... ponude u pm
bravo ekipa :) od zastitara, konobara, ambijenta, hrane. svaka cast :*

Re: Cocktail barKA: Doček Nove godine 2012.

Usudio bih se reci da je ovo bio najbolji docek u okolici. Bilo nam je puno izvaliti paru i skepticni smo bili totalno, ali sada dan poslije mogu reci da je vrijedilo svake kune. Konobari, zastitari, osoblje, ekipa svi 5, sto vrsta tople hrane, mislim sva pica kojih sam se uspio sjetiti su imali (sim osjeckog:), uz koktele, hrpa voca (zene su bile zloceste sa bananama), navodno 450 ljudi i to je bilo apslutno savrseno popunjeno, dobra muzika

ako slijedece godine budu fer i ostali na razini, idemo svi opet
potrefilo se da me je ekipa prvu poslala po cugu i NISTA nisu imali sto su ovi htjeli: đin, martini, rum, pelin - maraskin, i jos nes.. al nem veze, imali su druge stvari i stvarno sto se tice hrane je bilo sveeega, i lijepo su to napravili. Cijeli dan djelimo utiske i ne mozemo se nahvaliti dovoljno koliko je bilo fantasticno. da, zastitari i konobari su bili EXTRA. smireni, nasmijeseni itd :))) pozdrav, a sad za zadar xD

Tagovi