Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rockeros

Ukupno postova: 661
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.11.2011. 20:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

real time pridruzen prije jednog dana....hahah neko se reg sam da komentira ovaj clanak:))

Ukupno postova: 350
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2011. 21:11 
Naslov:  

Real Time je napisao/la :
Svoje novce mozete trositi gdje god zelite.

Upravo tako. Samo se ti ne brini.
I ja sam čula to za Arizonu. Pa, ako budem htjela taj kvalitet, platit ću koliko to realno i košta-u Bosni.

No, s druge strane i npr. Benetton, ne znam što prodaje...jer kvaliteta na oko iste majice kupljene u ENG i kupljene u RH, ne može se mjeriti.
Isto je i s Levisom.

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 26.11.2011. 21:13 
Naslov:  

rockeros je napisao/la:
real time pridruzen prije jednog dana....hahah neko se reg sam da komentira ovaj clanak:))

nije mogao podnijeti ovakvu nepravdu koja se nanosi uglednom gospodarskom subjektu! Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
josephine01

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.11.2011. 21:18 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
rockeros je napisao/la:

nije mogao podnijeti ovakvu nepravdu koja se nanosi uglednom gospodarskom subjektu! Smile

Pa kad niiiiije istinaaaaaa! Very Happy

Ukupno postova: 163
Post Postano: 26.11.2011. 21:18 
Naslov:  Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

... i fitness dvorana za djelatnike tvrtke. Sad Sad Sad šteta, a netko mi je rekao da će tamo biti i normalni fitness centar... nikako da se tako nešto otvori u Tenju Crying or Very sad

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.11.2011. 21:19 
Naslov:  

Odlično, napraviše skupi koridor blizu tenja, al ako već želim takvu robu kao što ima u feriviju rađe ću otić 100km južnije

Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.11.2011. 21:22 
Naslov:  

Pozdrav svima!
Koliko vidim prema svemu ovome navedenom jednostavno me to sve potaklo da reagiram i napišem sve ono što je zaista istinito i temelji se na stvarnim činjenicama,a ne nekakvim nagađanjima"tipa ;rekla-kazala".
Kao intenzivan i dugogodišnji sportaš a ujedno i veliki fanatik što se tiče sportske opreme općenito,a isto tako sam i dugogodišnji kupac u trgovini Ferivi.Nikada,ali baš nikada nisam imao sa njihovom robom problema po pitanju kvalitete.Ovo što vi pišete to je zaista smiješno i to pišete iz zlobe ili svojih osobnih interesa!Ne mogu vjerovati da u pojedinim ljudima ima tolika količina zlobe i zavisti,ja jednostavno to ne razumijem!Meni će i dalje Ferivi trgovina biti prioritet pri kupnji sportske opreme i to mi nemože nitko narušiti ovakim glupim komentarima što je nekima očigledno cilj!

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.11.2011. 21:27 
Naslov:  

Ja jesam..
Adidas patike koje sam platio 450 kn su mi se raspale u roku tjedan dana, potupno se odlijepile..

Majice koje sam davno prije kupovao u feriviju viđao bih na drugim ljudima koji su mi odgovorili da su te iste majice kupili na koridoru...

Sjećam se kad su davno prije izašle patike tkz. "Stabil" bile su iste u feriviju kao i na koridoru, dok se kasnije u drugim trgovinama nije pojavio pravi original, onda su misteriozno nestale iz ferivija..

Moj dragi kum je platio loptu 300 kn da bi ta lopta na kraju ispala najveće smeće od lopte koje je mogao kupit, em se stalno ispuhivala, em se ogulila cijela za jedno ljeto, dakle 3 mj...

..i de nemoj se više tak registirat pa imat po jedan post na jednoj temi, preproziran si, jbg. istrpi kritike koje si zaslužio

Ukupno postova: 2125
Post Postano: 26.11.2011. 21:32 
Naslov:  

Sportaš je napisao/la :

Ovo što vi pišete to je zaista smiješno i to pišete iz zlobe ili svojih osobnih interesa!Ne mogu vjerovati da u pojedinim ljudima ima tolika količina zlobe i zavisti,ja jednostavno to ne razumijem!

Al kad je to jače od nas! Very Happy

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.11.2011. 21:38 
Naslov:  

jedno-posteri niču kao gljive poslije kiše.

Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.11.2011. 21:45 
Naslov:  

..i de nemoj se više tak registirat pa imat po jedan post na jednoj temi, preproziran si, jbg. istrpi kritike koje si zaslužio

..naravno vidjevši objavljenje slike Ferivi trgovine da sam se ulogirao kada sam skužio da pljujete po nedužnim ljudima...jer to nema nikakvog smisla...mnogi od vas kupuju u Arizoni pa kada im se pokidaju stvari da vam nebude neugodno, lakše je reći vidi kupio sam u Feriviju pa raspale se i jasno je ko dan odakle je ta priča.... Exclamation

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Post Postano: 26.11.2011. 21:55 
Naslov:  Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Pa cijeli grad se godinama sprda kako im je roba sa koridora a oni posla imaju i šire se do neba... To mi nije jasno. Znam masu ljudi koji su tamo nešto kupili i raspalo im se u roku keks.

I da odgovorim onom sportašu. I ja sam bio profi sportaš i nikada nisam tamo ušao a i na dalje neću. Pa baš među sportašima i kruže priče odakle dolazi roba u ferivi Laughing Ima tamo nešto i uredne robe zbog ulaza ali aj ga potrefi Cool

U svakom slučaju, sviđaju mi se fasada i stolarija na novom zdanju ferivija. Very Happy

kamenyos
Ukupno postova: 10
Post Postano: 26.11.2011. 22:24 
Naslov:  

Real Time je napisao/la:
Mislim da ovo sto vi pisete za ljude koje ni ne poznajete nije u redu! Osobno sam kupac Ferivija I moram priznati da nista od gore navedenog nije istinito! Morate biti svjesni da I uz ovako ruzne komentare I traceve ljudi rade I uspijesni su a to je upravo zato sto cijene svoje kupce I imaju dobru robu! Ali naravno mi smo mentalitet zavidnih ljudi koji ce radje trpati Austrijancima, Slovencima...! Ja sam pisao sportske kolumne I znam da su mnogi sportasi upravo svoje uspijehe ostvarili zato sto su I'm pomogli oni a ne vasi tracevi! Isto tako su podupirali skoro sve udruge za dijecu sa posebnim potrebama u Osijeku! Mislim da je zavist u nasem narodu jaca od svega I to ce tako I ostati! Ja imam dobra iskustva I drago mi je da netko sa svojom kreativnoscu I zeljom za uspijehom pomaze ovom gradu!
Bolje se ukljucite u nesto od cega cete vi ili netko imati koristi!

Evo ti primjera,sestrična kupila trenerku NIKE donji dio u INterSportu made in Indonezija koju ima već 2 godine , cura kupila identičnu takvu u Feriviju made in China (tako piše na etiketama) rasčijala se i razrijedila u tri mjeseca. Pa ti sad i dalje reci da tu nešto ne štima. Inače nisam kupac Ferivija, ni InterSporta niti ijedne naše trgovine...kupujem u trgovini ĐAK u susjednoj državi,povoljnije i kvalitetnije i znam da je original.

Dino8090

Ukupno postova: 440
Post Postano: 26.11.2011. 22:50 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la :

Osobno sam prije par godina kupio kod nih donji dio Nike trenirke koja mi se iščijala i ofucala nakon samo par tjedana. Uvjeren sam da to nije bio original.

Znaci potpuno isto mi se dogodilo! Nike trenirka donji dio nakon samo mjesec dana sto sam je nosio mi je otisla u klinac potpuno, a nosio je samo grad i tak te gluposti.
Imam jednu koji sam kupio u sada pokojnom Sport Shopu Crying or Very sad prije 3 godine. Redovito ju nosim u teretanu i u triput boljem stanju je od ovog sranja!
Dok npr. sa patikama apsolutno nikad nisam imao problema. Bilo u pitanju fensi-smensi Lacoste, Nike, bilo u pitanju neke ciljanje patike za nogos, trcanje... Redovito ih nosim po 2 godine i vrijede svake kune!

što_reći
Ukupno postova: 5
Post Postano: 26.11.2011. 23:02 
Naslov: Oh yes ! Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Vi svi koji pljujete bi naravno da je sve jeftino, da platite...hm... 99,00kn, koristite vjerojatno sve moguće popuste koje možete izmisliti i da je brate mili, kvaliteta za milijun kuna!! Shocked Shocked Shocked Ne, najbolje da dobijete pri kupnji garanciju na robu dvije godine pa da se stalno može mjenjati ! Laughing Laughing To je ipak najbolja opcija, ne daj Bože da se donji ili gornji dio trenerke pokida kad zapnete negdje, TO MORA BI BITI NEPODERIVO!! Cool

Skoči u forum: