Dođe mi da gađam TV, ali nije moj.
Još ću početi navijati da Hrvatska ne prođe dalje samo da to maknu s programa.
p.s.
Leone, je li sada dobro postano?
Kultura, zabava, sport, hobby
DanicaVp.s.
Leone, je li sada dobro postano?
DanicaV
.........ama kidaju živce..........
Bilke
Ma tebe sve živcira...![]()
gaap
reklame su odlične, ali kao i obično kad te nečim jebu u mozak svakih šest minuta dopizdi
LeonSto se tice reklame... eh... da nije tih reklama, ne bi pivo kostalo koliko kosta. Zanimljivo je kako napredak proizvodnog procesa piva i smanjenje troska proizvodnje dovodi do cinjenice da je danas pivo skuplje nego je bilo dok je proizvodni proces bilo skuplji.
Drugim, rijecima... svako emitiranje tih reklama je nekoliko gutljaja piva manje u ustima zednih navijaca. ;-)
steam
Evo ga jos jedan koji ne razumije promociju.![]()
Mozes napraviti najbolje i najjeftinije pivo, ali sto ti to vrijedi ako nitko ne zna za njega?Ne bi ga uspio ni na police trgovina progurati.
![]()
Osim toga, od cega bi mediji zivjeli? Od volontiranja?![]()
DanicaV
(naime, gunđalo već postoji)
fatcat
Nesreco, jel ti to mene opet...
DanicaV
nisi se valjda prepoznao.
naime, nisi ti.
ima netko, mislim da je nickname gundjalo_os ili tako nekako.
evo ti pusa iz Osijeka!![]()
Alana BatesŠta navijački jogurt? A navijački čips? Čekam navijačke krpe za suđe i navijački toalet-papir (što, uostalom već postoji: toalet papir s nogometašima na njemu, zaboga!)
Alana Bates... toalet papir s nogometašima na njemu, zaboga!)
LugarTo ti je da mozes obrisat guzicu facom nogometasa. Trebalo bi na toalet papir staviti i slike nasih politicara... Pa to bi se prodavalo ko ludo....
učiteljicajednom ili s pet??? (kava)
učiteljicaako se pamet naroda mjeri po narodnim izrekama, onda smo mi sve sami nobelovci!
učiteljicapih! ja tako brzo popijem samo prvu jutarnju da ne zakasnim na posao, a ove noćne... to se pije...i pije.... i pije... ....
gazda777
učiteljicapih! ja tako brzo popijem samo prvu jutarnju da ne zakasnim na posao, a ove noćne... to se pije...i pije.... i pije... ....
takve kave traju toliko samo ako ih ne pijem sam.![]()
gazda777od tolikih izbjegavanja "raznoraznih" obveza piješ sam noćne kave! a da se ipak prihvatiš neke... bilo koje boje?
učiteljicagazda777od tolikih izbjegavanja "raznoraznih" obveza piješ sam noćne kave! a da se ipak prihvatiš neke... bilo koje boje?
nikud ne žurim...nije sve u bojama...
učiteljicane bi vjerovao- ja to isto mislim kažem za muškarce! ...teško ga naći ko iglu u plastu sijena!
učiteljicapisali smo o raritetima!
učiteljicačekaj- prvo moram naći plast sijena! hehehe...
DanicaVsijeno = Sjenjak
učiteljicašteta što sad moram na spavanje inače bih ga odmah krenula "pročešljavati"!
DanicaV
@Učiteljice,
zar nije počeo raspust?
Gemi
http://www.24sata.hr/articles/view/26944/?ref=1
Inače u tiskanom izdanju se može još i pročitati kako je Japanac Dai Tabuchi najbrže naučio pjesmu i kako mu je redatelj spota morao uzeti šalabahter da bi spot ipak izgledao "nenamješten"![]()
učiteljicaGemi
Inače u tiskanom izdanju se može još i pročitati kako je Japanac Dai Tabuchi najbrže naučio pjesmu i kako mu je redatelj spota morao uzeti šalabahter da bi spot ipak izgledao "nenamješten"![]()
što će reći da je hrvatski jezik najsličniji japanskome?
učiteljica
Gemi
što će reći da je hrvatski jezik najsličniji japanskome?![]()
DanicaV
@Učiteljice,
a što ti kao predaješ?????
da znamo pitati ako bude jezičnih i sl. nedoumica?