Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plan za Gornji grad: Temeljita obnova Strossmayerove i pročelja HNK prioriteti u 2012.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.11.2011. 14:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hokuse, nemoj biti srdit, rano ćeš ostariti. Za početak bi ti valjalo nabaviti malo pristojnosti. Za kraj prouči stvari o kojima pišeš.

Evo pomoć: Gradske četvrti daju listu želja. Grad je taj koji ima konačnu odluku što će se raditi jer Grad daje novac za rad GČ-a.

A vlast u GČ Gornji grad ima upravo HDSSB Smile - tako da da, projekti su njihovi. Čak štoviše, na listi želja je bilo planirano i uređenje ulaza u ulicu Ante Paradžika (nadam se da znaš tko je on) na način da se postavi jednostavna spomen ploča istome i malo sredi zelenilo. Taj isti HDSSB je to odbio. Želiš da ti napišem komentar s kojim su odbili ili će te biti previše sramota ?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HokusPokus

Ukupno postova: 148
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.11.2011. 12:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Angelium, hvala na savjetu o pristojnosti. Srećom od tebe je pa me ne pogađa. Govorio sam općenito o vjećima gradskih četvrti i da naravno predlažu a grad plaća. Njihovo pravo da odbiju neke projekte jer sve u svoje vrijeme. Misiš li ti da je HSP ili nedaj bože onaj Kramarić više napravio za grad? Ako misliš daj mi te projekte koje je ostvario a ja ću ti navesti da je Kramarićev obnova središnjeg trga za kojeg i danas optužuje se sadašnja gradska uprava za preskupe klupe, a Antina srećom neuspjela financijska konstrukcija izgradnje dvorane. Ne znam da li si upoznat ali jedino Gradski vrt dvorana posluje pozitivno. Misliš da bi tako bilo da je građeno po HSPovom modelu. Poslaži mi sve negativne stvari i jedih i drugih pa onda dobre samo molim te budi pristojniji (ono što meni zamjeraš) i pametniji od ovih, ponavljam, morona što kad nemaju argumente završe na uzniku Mostarskom. On me ni 1% ne zanima jer živim ovdje i sada.

Skoči u forum: