Jedete li zdravo?
Društvo, politika
Al eto gaap, jedi cokoladu 3 put mjesecno i zivjet ces godinu dana duze od onih sto ni nejedu cokoladu uopce! Tako bar kazu..a ak jedes nenormalno svaki dan ko ja, onda ces krace
gaap
vjerovali ili ne čokoladu uopće ne jedem i ni malo mi ne fali, inače nisam ni za neke slatke fore tipa kolači...samo brdo voća i povrća!
svaki put kad vidim tvoj nick i tu sliku eurocrema odmah mi se jede nutella
dobro da sam jucer kupila pa sad imam
Gemi
Što najviše volite, a čega se klonite?![]()
Sto su mi vise na dohvat ruke finije delicije, to shvacam da je skromna prehrana bolja za duh i tijelo. ;-)
U zadnjih par godian spoznah par pravila:
- nikada ne idi gladan u trgovinu!
- ako vec kuhas jako gladan, potrudi se da ti oci budu manje od zeluca
- sto manje jedes - manje si gladan
- raznovrsna prehrana NIJE kljuc uspjeha (bas naprotiv)
- maksimalni reducirati sve rafinirane ugljikohidrate - kruh, peciva, bijeli secer - on njih se covjek osjeca 7 puta tromije
- uvijek srati u isto vrijeme ;-) (nije da ima pretjerano veze s jelima koja mi se svidjaju ;-) - ali zaokruzuje pricu o prehrani) ;-)
tuvok
a u picku, kaki ste svi vi fine guzice. treba vas izgladnjivati pa vam onda nece biti vazno sto jedete
fine guzice ili ne, dopusti da ljudi imaju svoj stav...
gaap
mmm...ja jako volim fine guze....
zamisli i ja
ali cini se da to nije za ovaj topic
To je uglavnom sto jedem. Bez kuhanja i pizdarija. Otvorim i pojedem :Đ
Kruh nisam jeo tjednima...
Vrlo dosadna hrana koja nikako nije za gurmane.
No ja jedem da bih zivio, a ne zivim da bih jeo.
Rajnus
Zobene pahuljice, posni sir, tunjevina, bijelo meso, whey, mlijeko, bjeljanjak.
FUUUUUUUUUJ!!!
gaapma ništa nije fuj osim mrtvih životinja!!!!
Ma, i one su dobre ako si kvalitetno pripremis, i ako odaberes kvalitetno meso. Xexe
Cuo si za onaj vic da vegeterijanci zapravo mrze zivotinje?! Naime, pojedu im svu hranu... xexe ;-)
Btw. sto je whey (proguglao sam ;-))? Ti si neki bilder?
tuvoka u picku, kaki ste svi vi fine guzice. treba vas izgladnjivati pa vam onda nece biti vazno sto jedete
takoe! sta oni znaju sta je GLAD...da da..."ona" GLAD
Re: Jedete li zdravo?
iawgoMnema sta! u pravu si....nek si pogledaju malo sta jedu djeca u etiopijituvoka u picku, kaki ste svi vi fine guzice. treba vas izgladnjivati pa vam onda nece biti vazno sto jedete
takoe! sta oni znaju sta je GLAD...da da..."ona" GLADili da im ja kazem stogod o zdravoj prehrani? hehe...bolje ne....
jedem dosta riže, razne salate (s tunjevimnom, mljaaac), pa onda malo čokolade pojedem...popijem par deci kaveeee....malo cole...i tak
al trenutno sam na dijeti pa jedem ogromne količine svježeg povrća...i malo mi je muka...fali mi čokoladaaaaa...
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=4&ID_VIJESTI=80072
tuvok
a u picku, kaki ste svi vi fine guzice. treba vas izgladnjivati pa vam onda nece biti vazno sto jedete
da ti se mogu oduzeti kikirikiji, ja bih bila prva
tuvokiawgoMnema sta! u pravu si....nek si pogledaju malo sta jedu djeca u etiopijituvoka u picku, kaki ste svi vi fine guzice. treba vas izgladnjivati pa vam onda nece biti vazno sto jedete
takoe! sta oni znaju sta je GLAD...da da..."ona" GLADili da im ja kazem stogod o zdravoj prehrani? hehe...bolje ne....
ak ljudi imaju mogucnost jesti sto zele nek jedu! ajde onda u ime te djece u etiopiji idi kupovat robu na piju i u kineski a ne po trgovinama u gradu jer ta djeca ni to nemaju. I ajde molim te odrekni se svog lagodnog zivota u ime te djece. Bas bih vas sve voljela vidjeti. Ja biram i jedem sto hocu i necu se nikom zbog toga ispricavat.
Samo čekam dan kad će me herc strefit pa da ostatak života mogu provest ko biljka il na nekoj ribi i lešo blitvi bez crvenog mesa sa omčom oko vrata.
Monstrum
Samo čekam dan kad će me herc strefit pa da ostatak života mogu provest ko biljka il na nekoj ribi i lešo blitvi bez crvenog mesa
mmmmmmmmmm
mene hrana poprilično opterećuje, tj. živcira me što moramo jesti uopće.. inače sve osim mesa! eventualno bijelo meso i ribu, i to samo morsku-ako već moram (jer nemam ništa drugog u fridžu, što se često zna desiti
insomnia.. jako često mi se zna desiti da zaboravim jesti!
To mi se nemože desit, al pod nikako, obožavam jesti, obožavam kuhati, to mi baš čini zadovoljstvo, i nakon što se dobrano potrudim da skuham nešto fino, uživam u svakom trenutku i u svakom zalogaju.
gaapprolazi sve osim mesa, no nisam vegetarijanac. jednom u mjesec ili dva sjevnu neka pileća prsa ili riba... obožavam tjesteninu, svo povrće, ali kako si kuham sam uvijek su to neke perverzije koje sam izmislim...
E viš viš,,,imamo identične želje u prehrani,,,,,pridodala bih voće i kolače,,,,,zapravo volim jesti sve što nije masno i gorko

Odmah sam ogladnila!