Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Učenici i profesori Elektrotehničke i prometne škole donirali za napuštene mace Udruzi 9 života!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.11.2011. 23:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ifrit je napisao/la:
Ma di ljudi gladuju, bar ne u Hrvatskoj , još nisam vidio čovjeka da kopa po kantama tražeći HRANU.

Možda nisi obratio dovoljno pozornosti.
Vrlo često, oni koji skupljaju povratnu ambalažu,
imaju dotane vrečice za kruh i ostalu upotrebljivu hranu.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bentena

Ukupno postova: 224
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2011. 23:33 
Naslov:  

Jel' mi to sad u Osijeku imamo dvije udruge za mace?

Ukupno postova: 236
Post Postano: 09.11.2011. 23:36 
Naslov:  

oftopik je napisao/la:
bolje da su skupljali hranu za ljude..

Za socijalno ugrožene slučajeve bi se trebal brinuti država. Druga je stvar što ona to ne čini adekvatno.

No ovo je koliko toliko demokratska država i svatko može skupljati priloge, novac, hranu za koga hoće. Ja ću uvijek radije donirati za životinje nego za ljude, eto.

oftopik

Ukupno postova: 431
Post Postano: 10.11.2011. 8:19 
Naslov:  

Inertia je napisao/la :
oftopik je napisao/la:
bolje da su skupljali hranu za ljude..

Za socijalno ugrožene slučajeve bi se trebal brinuti država. Druga je stvar što ona to ne čini adekvatno.

No ovo je koliko toliko demokratska država i svatko može skupljati priloge, novac, hranu za koga hoće. Ja ću uvijek radije donirati za životinje nego za ljude, eto.

blago tebi. Ne daj bože da te u životu snađe neka neprilika, nek ti onda životinje pomažu.

fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 10.11.2011. 9:20 
Naslov:  

Niti se tiče mene niti bilo koga ako netko odluči svoje vrijeme ili novac donirati u nekakvu udrugu pa bile to mačke, psi ili ljudi.....
stvarno kao da se vadi iz vašeg džepa pa ste se toliko uzgraktali....pogotovo oko ljudi koji kopaju po kontejnerima...
slika koja se može vidjeti skoro pa svaki dan,ali ono što se ne može vidjeti je da itko mari ili da se itko trga od pomoći tim ljudima...možda netko to uistinu i radi- što je hvale vrijedno,ali velika većina samo piskara po forumima....i glumi humanitarce...
stoga pohvale za ovu akciju, u svakom slučaju bolje i da su donirali mačkama nego potrošili novac na puno beskorisnije stvari...
a oni koji misle suprotno slobodno neka izvole organizirati skupljanje pomoći za one koji nemaju, nitko vam ne brani...

osijek031.com smile osijek031.com smile
Dino8090

Ukupno postova: 440
Post Postano: 10.11.2011. 10:30 
Naslov:  Re: Učenici i profesori Elektrotehničke i prometne škole donirali za napuštene mace Udruzi 9 života!

Meni ovo izgleda samo kao zesca samopromocija. Jer koliko vidim, nije redakcija sama pisala tekst, nego ih moras obavijestiti, napisati teskt, slike poslati...
Cemu jebote? Ako hoces napraviti neko dobro djelo, bas mora cijeli grad znati za to?

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Post Postano: 10.11.2011. 13:36 
Naslov:  

fear of the dark je napisao/la :
Niti se tiče mene niti bilo koga ako netko odluči svoje vrijeme ili novac donirati u nekakvu udrugu pa bile to mačke, psi ili ljudi.....
stvarno kao da se vadi iz vašeg džepa pa ste se toliko uzgraktali....pogotovo oko ljudi koji kopaju po kontejnerima...
slika koja se može vidjeti skoro pa svaki dan,ali ono što se ne može vidjeti je da itko mari ili da se itko trga od pomoći tim ljudima...možda netko to uistinu i radi- što je hvale vrijedno,ali velika većina samo piskara po forumima....i glumi humanitarce...
stoga pohvale za ovu akciju, u svakom slučaju bolje i da su donirali mačkama nego potrošili novac na puno beskorisnije stvari...
a oni koji misle suprotno slobodno neka izvole organizirati skupljanje pomoći za one koji nemaju, nitko vam ne brani...

Pa priča se uopće ne svodi da li je trebalo doniratu ljude ili mace nego o medijskoj popraćenosti...

Mace su popraćene a bolesna djeca ne i od tuda je krenulo... Jel se čita šta se piše ili se samo buba? Ali eto, oni koji su donirali bolesnu djecu i nisu se htjeli hvaliti s tim pa zato i nije popraćeno. I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.

Evo, maloprije sam sreo Đokicu i pitam ga jel treba koju kunu. Kaže poštenjačina, ma ne trebam, daj mi cigaru ako imaš što sam naravno i učinio.

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 10.11.2011. 14:21 
Naslov:  

majke ti mile, vi od svake novosti i topica morate napraviti govno i upetljati politiku i ina sranja u sve....

prekinite biti tolko isfrustrirani i toliko srati po svemu.

e sad na temu da se nadovežem.

svaka čast učenicima emše. i svaka im dala Smile

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 10.11.2011. 14:35 
Naslov:  

saba je napisao/la :
majke ti mile, vi od svake novosti i topica morate napraviti govno i upetljati politiku i ina sranja u sve....

Nažalost, sve vijesti na forumu su totalno bezveze.

Kad će biti vijest na forumu. "Jučer je firma koja nikada nije nijednog radnika otpustila zaposlila 1.000 nezaposlenih bez ikakvih državnih povlastica, a bavi se izvozom vlastitih proizvoda. Također u idućih 2 tjedna najmerava zaposliti još najmanje 1.000 nezaposlenih."

E to bi bilo novinarstvo!

gaap

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 10.11.2011. 18:57 
Naslov:  

Ja mislim da je to sve patka. udruge skupljaju hranu za mačke i šalju u mostar, tamo hrane lokalne mačke. kad im iste ukažu povjerenje čupaju im dlaku i pletu špagu cca. 0.4 centimetra debelu i metar dugačku. špaga se tada prebacuje uz pomoć potplaćenih zatvorskih čuvara u ćeliju gdje ih vješte ruke ponovno upliću u užad. četiri centa debelu, nosivosti cca 90 kilograma. također, trenirane i uhranjene mačke u određenom trenutku kreću u diverziju, odvraćaju pažnju čuvara zatvora neartikuliranim krikovima dok se uznici penju preko zidina...

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 10.11.2011. 19:26 
Naslov:  

francika je napisao/la:
saba je napisao/la :

Nažalost, sve vijesti na forumu su totalno bezveze.

Kad će biti vijest na forumu. "Jučer je firma koja nikada nije nijednog radnika otpustila zaposlila 1.000 nezaposlenih bez ikakvih državnih povlastica, a bavi se izvozom vlastitih proizvoda. Također u idućih 2 tjedna najmerava zaposliti još najmanje 1.000 nezaposlenih."

E to bi bilo novinarstvo!

Tu vijest češ pročitati za 1. travanj ...

Vijest je ono što se dogodilo, a ne ono što bi netko želio pročitati.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 10.11.2011. 20:20 
Naslov:  

Mišljenja sam da te mace idu u mljeveno koje se izvozi na daleki istok a ono što ostane ide u ćevape za lokalne restorane zdrave hrane.

fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 11.11.2011. 13:08 
Naslov:  

[quote="mučki provokator";p="383821
Citat: Jel se čita šta se piše ili se samo buba? I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.

Evo, maloprije sam sreo Đokicu i pitam ga jel treba koju kunu. Kaže poštenjačina, ma ne trebam, daj mi cigaru ako imaš što sam naravno i učinio.

Malo samopromocije i s tvoje strane....hm...
nadalje- čita se što se piše....isto mogu pitati i tebe...jer se dio postova odnosio na raspravu- kome je ispravnije donirati-mačkama ili ljudima?? i na te postove se moj post odnosio....nije imao nikakve veze s tobom...

osijek031.com smile osijek031.com smile
francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 11.11.2011. 13:21 
Naslov:  

Citat: Jel se čita šta se piše ili se samo buba? I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.

nadalje- čita se što se piše....isto mogu pitati i tebe...jer se dio postova odnosio na raspravu- kome je ispravnije donirati-mačkama ili ljudima?? i na te postove se moj post odnosio....nije imao nikakve veze s tobom...

Isti je kao Vekić jučer na Osječkoj TV koji se hvalio da nosi križ na lančiću ispod potkošulje i da ga nikada nikome nije pokazao jer se ne želi time hvaliti.

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Post Postano: 11.11.2011. 13:47 
Naslov:  

Ma kakva samopromocija! Ja sam samo jedan anonimni građanin ovog grada, mala kap u moru. Da imam pravu lovu za donirati vjeruj mi nitko to ne bi znao jer ni ne volim ta naslikavanja pogotovo ako su politička samopromocija.

Skoči u forum: