Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Možda nisi obratio dovoljno pozornosti.
Vrlo često, oni koji skupljaju povratnu ambalažu,
imaju dotane vrečice za kruh i ostalu upotrebljivu hranu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol:  Nebitno
|
Jel' mi to sad u Osijeku imamo dvije udruge za mace? |
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
 |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Za socijalno ugrožene slučajeve bi se trebal brinuti država. Druga je stvar što ona to ne čini adekvatno.
No ovo je koliko toliko demokratska država i svatko može skupljati priloge, novac, hranu za koga hoće. Ja ću uvijek radije donirati za životinje nego za ljude, eto. |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Za socijalno ugrožene slučajeve bi se trebal brinuti država. Druga je stvar što ona to ne čini adekvatno.
No ovo je koliko toliko demokratska država i svatko može skupljati priloge, novac, hranu za koga hoće. Ja ću uvijek radije donirati za životinje nego za ljude, eto.
|
blago tebi. Ne daj bože da te u životu snađe neka neprilika, nek ti onda životinje pomažu. |
|
|
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
Niti se tiče mene niti bilo koga ako netko odluči svoje vrijeme ili novac donirati u nekakvu udrugu pa bile to mačke, psi ili ljudi.....
stvarno kao da se vadi iz vašeg džepa pa ste se toliko uzgraktali....pogotovo oko ljudi koji kopaju po kontejnerima...
slika koja se može vidjeti skoro pa svaki dan,ali ono što se ne može vidjeti je da itko mari ili da se itko trga od pomoći tim ljudima...možda netko to uistinu i radi- što je hvale vrijedno,ali velika većina samo piskara po forumima....i glumi humanitarce...
stoga pohvale za ovu akciju, u svakom slučaju bolje i da su donirali mačkama nego potrošili novac na puno beskorisnije stvari...
a oni koji misle suprotno slobodno neka izvole organizirati skupljanje pomoći za one koji nemaju, nitko vam ne brani... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Meni ovo izgleda samo kao zesca samopromocija. Jer koliko vidim, nije redakcija sama pisala tekst, nego ih moras obavijestiti, napisati teskt, slike poslati...
Cemu jebote? Ako hoces napraviti neko dobro djelo, bas mora cijeli grad znati za to? |
|
|
|
|
 |
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol:  Muško
|
Niti se tiče mene niti bilo koga ako netko odluči svoje vrijeme ili novac donirati u nekakvu udrugu pa bile to mačke, psi ili ljudi.....
stvarno kao da se vadi iz vašeg džepa pa ste se toliko uzgraktali....pogotovo oko ljudi koji kopaju po kontejnerima...
slika koja se može vidjeti skoro pa svaki dan,ali ono što se ne može vidjeti je da itko mari ili da se itko trga od pomoći tim ljudima...možda netko to uistinu i radi- što je hvale vrijedno,ali velika većina samo piskara po forumima....i glumi humanitarce...
stoga pohvale za ovu akciju, u svakom slučaju bolje i da su donirali mačkama nego potrošili novac na puno beskorisnije stvari...
a oni koji misle suprotno slobodno neka izvole organizirati skupljanje pomoći za one koji nemaju, nitko vam ne brani...
|
Pa priča se uopće ne svodi da li je trebalo doniratu ljude ili mace nego o medijskoj popraćenosti...
Mace su popraćene a bolesna djeca ne i od tuda je krenulo... Jel se čita šta se piše ili se samo buba? Ali eto, oni koji su donirali bolesnu djecu i nisu se htjeli hvaliti s tim pa zato i nije popraćeno. I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.
Evo, maloprije sam sreo Đokicu i pitam ga jel treba koju kunu. Kaže poštenjačina, ma ne trebam, daj mi cigaru ako imaš što sam naravno i učinio. |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
majke ti mile, vi od svake novosti i topica morate napraviti govno i upetljati politiku i ina sranja u sve....
prekinite biti tolko isfrustrirani i toliko srati po svemu.
e sad na temu da se nadovežem.
svaka čast učenicima emše. i svaka im dala  |
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
majke ti mile, vi od svake novosti i topica morate napraviti govno i upetljati politiku i ina sranja u sve....
prekinite biti tolko isfrustrirani i toliko srati po svemu.
e sad na temu da se nadovežem.
svaka čast učenicima emše. i svaka im dala
|
Nažalost, sve vijesti na forumu su totalno bezveze.
Kad će biti vijest na forumu. "Jučer je firma koja nikada nije nijednog radnika otpustila zaposlila 1.000 nezaposlenih bez ikakvih državnih povlastica, a bavi se izvozom vlastitih proizvoda. Također u idućih 2 tjedna najmerava zaposliti još najmanje 1.000 nezaposlenih."
E to bi bilo novinarstvo! |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja mislim da je to sve patka. udruge skupljaju hranu za mačke i šalju u mostar, tamo hrane lokalne mačke. kad im iste ukažu povjerenje čupaju im dlaku i pletu špagu cca. 0.4 centimetra debelu i metar dugačku. špaga se tada prebacuje uz pomoć potplaćenih zatvorskih čuvara u ćeliju gdje ih vješte ruke ponovno upliću u užad. četiri centa debelu, nosivosti cca 90 kilograma. također, trenirane i uhranjene mačke u određenom trenutku kreću u diverziju, odvraćaju pažnju čuvara zatvora neartikuliranim krikovima dok se uznici penju preko zidina... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Tu vijest češ pročitati za 1. travanj ...
Vijest je ono što se dogodilo, a ne ono što bi netko želio pročitati. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Mišljenja sam da te mace idu u mljeveno koje se izvozi na daleki istok a ono što ostane ide u ćevape za lokalne restorane zdrave hrane. |
|
|
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
[quote="mučki provokator";p="383821
Citat:
Jel se čita šta se piše ili se samo buba? I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.
Evo, maloprije sam sreo Đokicu i pitam ga jel treba koju kunu. Kaže poštenjačina, ma ne trebam, daj mi cigaru ako imaš što sam naravno i učinio.
|
Malo samopromocije i s tvoje strane....hm...
nadalje- čita se što se piše....isto mogu pitati i tebe...jer se dio postova odnosio na raspravu- kome je ispravnije donirati-mačkama ili ljudima?? i na te postove se moj post odnosio....nije imao nikakve veze s tobom... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Citat:
Jel se čita šta se piše ili se samo buba? I sam im spremam jednu vrstu donacije ali nikako da uhvatim vremena otići do njih.
Evo, maloprije sam sreo Đokicu i pitam ga jel treba koju kunu. Kaže poštenjačina, ma ne trebam, daj mi cigaru ako imaš što sam naravno i učinio.
|
nadalje- čita se što se piše....isto mogu pitati i tebe...jer se dio postova odnosio na raspravu- kome je ispravnije donirati-mačkama ili ljudima?? i na te postove se moj post odnosio....nije imao nikakve veze s tobom...
|
Isti je kao Vekić jučer na Osječkoj TV koji se hvalio da nosi križ na lančiću ispod potkošulje i da ga nikada nikome nije pokazao jer se ne želi time hvaliti. |
|
|
|
|
 |
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol:  Muško
|
Citat:
|
nadalje- čita se što se piše....isto mogu pitati i tebe...jer se dio postova odnosio na raspravu- kome je ispravnije donirati-mačkama ili ljudima?? i na te postove se moj post odnosio....nije imao nikakve veze s tobom...
|
Ma kakva samopromocija! Ja sam samo jedan anonimni građanin ovog grada, mala kap u moru. Da imam pravu lovu za donirati vjeruj mi nitko to ne bi znao jer ni ne volim ta naslikavanja pogotovo ako su politička samopromocija. |
|
|
|
|
 |
 |
|