Kružni tok će pričekati dovršetak “S” ceste [Vijesti Osječke]

Osijek

Kružni tok će pričekati dovršetak “S” ceste [Vijesti Osječke]

Kružni tok u ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića i “S” cesta bit će otvoreni u istoj prigodi i to krajem godine, s obzirom da se radi o jednom projektu, za kojega je izdana jedna dozvola, najavio je danas gradonačelnik Krešimir Bubalo. Iako je kružni tok, daleko više odmaknuo u izgradnji, još ćemo se čini se, jedno vrijeme voziti obilaznim putovima. Inače, na buduću “S” cestu naslanjat će se i neki sportski sadržaji. Motocross je jedan od njih, a prešutna je želja da se 2013. organizira Europsko prvenstvo u motocrossu.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- Upravljanje vodnim resursima u EU
- 50-metarska zastava dar Vukovaru
- cjepljenje protiv gripe

Osječka televizija - Vijesti, 04.11.2011.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
Glupost,
kružni tok je gotov treba ga koristiti s tim da odvojci prema Retfali i poslovnoj zoni mogu biti zatvoreni, čemu maltretirati ljude kada to može funkcionirati, pa baš ako se već hoće svećano otvoriti 02. 12. za dan grada u što sumnjam, onda se to može objediniti pa otvoriti kao jedna cjelina što to u stvari je, ali pojednostavimo stvari, ako se forsirao kružni tok, što je u redu onda ga treba pustiti u promet, koliko znam to i je bio cilj, i trebao je biti pušten u promet 31. 10. pa se odjednom odustalo
Klasična osiječka priča,još za vikend su dali u medije da se kružni tok otvara poslije ponedjeljka.danas je petak od tog ništa a novi članak stiže.Kakve nas još obavijesti očekuju dok se uistinu ta jbna cesta i kružni tok ne otvore!!

Re: Kružni tok će pričekati dovršetak “S” ceste [Vijesti Osječke]

Ovo je valjda najgluplja stvar koju sam čuo
Na najfrekventnijem ulazu u grad se odgađa otvaranje ZAVRŠENOG rotora zato što nije završena cesta prema obilaznici!!!!

E da još napomenem da je na toj istoj cesti po 2-3 bagera svakodnevno i isto toliko kamiona koji zaustavljaju promet proizvoljno i da je kod Av Malla cesta odrađena ko da su se djeca igrala - dobijem morsku bolest dok prođem taj dio ceste a cesta je stara 2 tjedna. Ko to plaća !?

Vjerujem da će se taj kružni ipak otvorit u idućih par dana da se prestane ljude zajebavat i ovako to sve traje predugo

Re: Kružni tok će pričekati dovršetak “S” ceste [Vijesti Osječke]

Hahahaha!!!!

Tipično hdSSb-ovsko vizionarstvo!
Nemam riječi..kakva glupost.
Mene bi bilo stid ić se slikat na otvorenju s novinarima poslije ovakve gluparije.
:D
A jeste negdje dalje pročitali ovo ili samo na OSTV?
Naivci..
Nema razloga da promet normalno teče i prije cjelog otvorenja
Mrky007

Naivci..

Da ljudi, sram Vas bilo!! Pa znate da jedine točne informacije bez trunke hdssb-ovog utjecaja možete naći samo u Glasu Slavonije i na STV-u. pih... Krajnje ste neozbiljni... :wink:
mapatil

Mrky007

Naivci..

Da ljudi, sram Vas bilo!! Pa znate da jedine točne informacije bez trunke hdssb-ovog utjecaja možete naći samo u Glasu Slavonije i na STV-u. pih... Krajnje ste neozbiljni... :wink:

A to je ona televizija što se još zove i Drinovačka. A novine se zovu HDSSB-ov Zabavnik.
ma fulali ste temu.
nije bitna ostv i glas nego to da nigdje nema te vijesti jer očito nije dobro shvaćena.

Jedno je pustiti promet kroz kruzni tok a drugo je otvorit cestu..zašto bi to morao biti događaj u jednom danu.

Ja recimo jučer prošao tom cestom prema čepinu
A dali si se mogao istim pravcem vratiti u Osijek, sigurno nisi jer si morao proći kroz poslovnu zonu, u tome je poanta da se pusti promet kroz kružni tok koji to do otvaranja "S" ceste neće niti biti a prometovati se može u oba smjera
Mrky007

ma fulali ste temu.
nije bitna ostv i glas nego to da nigdje nema te vijesti jer očito nije dobro shvaćena.

Jedno je pustiti promet kroz kruzni tok a drugo je otvorit cestu..zašto bi to morao biti događaj u jednom danu.

Netko shvati iz medija, netko između redova, a netko nikad.

Najavili su otvorenje pa kasnije skužili da ne može tako, a uz to su najprometniju cestu smuljali su kao dvotračnu pa sad muljaju o rasterećenjima.
PEGY

ja za njih neću više nikad glasat, sad mi je previše

pa da, užas to što se radi.. lažu ovaj napaćeni narod :D

bolje da se malo duže čak pa da bude sve kompletno nego da se otvara dio po dio.
Mrky007

ma fulali ste temu.

Aha dakle kad se prozovu mediji tvoje stranke onda smo fulali temu. Kada ti prozoveš medije koji nisu odani tvojoj stranci onda to nije problem. Pa što nisi odmah tako rekao da ne trošim tipkovnicu...
Nisam prozvao ostv nego sma pitao jel se negdje dalje pojavila ta vijest.
Uostalom vidjet ćemo sve ovih dana pa će neki od vas zaobilazit ovu temu kao i onu o izborima gdje ne odgovarate
Temu o izborima ne pratim jer nisam član niti jedne partije pa još uvijek smijem razmišljati vlastitom glavom. Naravno to vrijedi samo dok se ne oženim onda opet neću smjeti razmišljati vlastitom glavom ali u tom slučaju ću barem od druge strane dobiti nešto korisno :)

Što se tiće zaobilaženja evo ja neću zaobilaziti. Nisam čovjek koji zaobilazi (osim u pretjecanju) jer da jesam onda bi, recimo, morao zaobilaziti i tramvajsku prugu kad ju je već netko htio čupat zubima :).

Et vidiš sad da je bolje biti slobodan ? Kad me netko od vas glavašoida bocne vratim mu kretenima poput medića. Kad me netko od hdz-ovaca bocne a joj... oni u biti ni ne bockaju više jer se ne mogu obraniti :) - HSP-ovci ? - dvorana, SDP- dovoljno je pogledati Zokija, HSLS - Bajto brate...

Poanta priče - svi ste isti. Ja smijem još uvijek reći što mislim :) - ponovno, dok ne kažem DA, onda smo otprilike u istoj gabuli...
mapatil

Temu o izborima ne pratim jer nisam član niti jedne partije pa još uvijek smijem razmišljati vlastitom glavom. Naravno to vrijedi samo dok se ne oženim onda opet neću smjeti razmišljati vlastitom glavom ali u tom slučaju ću barem od druge strane dobiti nešto korisno :)

Što se tiće zaobilaženja evo ja neću zaobilaziti. Nisam čovjek koji zaobilazi (osim u pretjecanju) jer da jesam onda bi, recimo, morao zaobilaziti i tramvajsku prugu kad ju je već netko htio čupat zubima :).

Et vidiš sad da je bolje biti slobodan ? Kad me netko od vas glavašoida bocne vratim mu kretenima poput medića. Kad me netko od hdz-ovaca bocne a joj... oni u biti ni ne bockaju više jer se ne mogu obraniti :) - HSP-ovci ? - dvorana, SDP- dovoljno je pogledati Zokija, HSLS - Bajto brate...

Poanta priče - svi ste isti. Ja smijem još uvijek reći što mislim :) - ponovno, dok ne kažem DA, onda smo otprilike u istoj gabuli...

Kad staneš uz neku političku opciju, možeš biti siguran da više zasigurno nisi pri zdravoj pameti...
Očekujte svečano otvorenje kružnog toka i "S ceste" koje su građani darovali Portanovi uz veliki vatromet i podršku HDSSB-u.
Sestrična radi u Portanovi i kaže da će joj sad sve legice iz Ivanovca dolazit svaki dan u radnju. Dosad su dolazile samo četvrtkom i Nedjeljom
poslodavci inaće obožavaju kad zaposlenici imaju privatne posjete na radnom mjestu
Zanimljivo je čitati ovaj topic i nasmijati se nekim likovima koji sada šute a siguran sam da se voze tim kružnim tokom kao i ja.
ma na ovom forumu je uvijek bilo i biti će bitno nešto popljuvat,napisat kako je nego glavašem plaćenik,da sve što se radi nevalja....kaki mi se već od svih vas tu!eto sam bi naveo još jednu činjenicu Osijek je među nekoliko tisuća gradova uvršten u top12 gradova za zlatni cvijet europe što vjerojatno nešto govori razumnom čovjeku!!al ne sumnjam opće kako će netko i u ovome naći zamjerku zar ne? ;)
Vozim danas prema čepinu i nazad i sjetim se da mi je nešto čudno.
Onda sam se sjetio ove teme i da je par likova pisalo ovo što je pisalo na prvoj stranici.
Uglavnom - naivci.
Mrky007

Zanimljivo je čitati ovaj topic i nasmijati se nekim likovima koji sada šute a siguran sam da se voze tim kružnim tokom kao i ja.

Isto kao što je zanimljivo čitati pitanje upućeno tebi da li si se i vratio tom cestom iz Čepina za Osijek, koje si ignorirao više od 10 dana :D
pa nisam se taj dan vratio ali jesam danas. Nitko nije ni rekao da će se taj dan to otvorit.
Ovdje je rečeno da se neće otvorit do 2.12.
ja sam rekao da hoće.
neki su ispali glupi i sad ih nigdje nema
Mrky007

pa nisam se taj dan vratio ali jesam danas. Nitko nije ni rekao da će se taj dan to otvorit.
ja sam rekao da hoće.

Pa zašto nisi odgovorio da se nisi vratio taj dan? Tipično politikantsko izbjegavanja odgovora kada ti to ne odgovara.

A usput ovdje je bilo rečeno da će se kružni tok otvoriti 31.10. pa su zato bile reakcije kakve su bile, ali teško je to shvatiti, zar ne? :D
Ovdje se radi o istome projektu i nemoguće je jedan dio otvoriti, a drugi ne kada tehnički nadzor ide tek kada se završi cijela dionica. No to ne znači da nećete moći proć kroz taj kružni tok... no kao što je već prije i utvrđeno, bitno je da se pljuje, no nećete još dugo 4.12. se bliži... :D :D
markonato

Mrky007

ja sam rekao da hoće.

Pa zašto nisi odgovorio da se nisi vratio taj dan? Tipično politikantsko izbjegavanja odgovora kada ti to ne odgovara.

A usput ovdje je bilo rečeno da će se kružni tok otvoriti 31.10. pa su zato bile reakcije kakve su bile, ali teško je to shvatiti, zar ne? :D

Ovdje je svašta rečeno.. Čak je rečeno da je ta cesta rađena da je ljudima iz Ivanovca bliže Portanova za 2 min.

zato sam i reagirao jer je rečeno i da se neće otvorit do 2.12.
danas je 16.11. i ja vozio cjeli krug :P

Tagovi