Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
pa dobro to stoji, ali opet, moras se i ti sloziti, da ce u 95% situacija NK Osijek koristiti te terene.
jednostavno, previse se trosi na gluposti i u drzavi i u zupaniji i u gradu.
|
da, koristit će, ali nije grad NK Osijeku dao 4,6 miliona kuna..dao je 2,1 milion kuna..koliko se sjećam atletski klub svakodnevno koristi stadion Gradski vrt pa ne vidim u članku da je atletski klub dobio 1,5 mil. kuna koliko su dobili Sportski objekti za održavanje stadiona nego se taj novac mudro pripisao ulaganju u NK Osijek |
|
|
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Mene zanima u što je Bubi uložio novac koji smo ove godine uštedili na tretiranju komaraca kojih nije bilo?
Neka me netko ispravi ako griješim, ali radi se o iznosu od oko 10 milujuna kuna koliko je trebalo biti potrošeno, a potrošeno je 2 milijuna na preventivu.
Što je s 8 milijuna kuna?
I da, yebo ga NK Osijek. Zašto moj porez ide u taj klub? Mene nogomet ne zanima. Zašto ja ne bih mogla odlučiti kojem sportu želim financijski doprinjeti? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
I da, yebo ga NK Osijek. Zašto moj porez ide u taj klub? Mene nogomet ne zanima. Zašto ja ne bih mogla odlučiti kojem sportu želim financijski doprinjeti?
|
možeš doprinijeti..kupi 3 ulaznice godišnje za taj sport i doprinjela si više nego što si doprinjela NK Osijeku kroz porez...  |
Zadnja promjena: Osječanin; 04.11.2011. 0:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
chimpika
Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
Ha ha.....kakav debiliziam.
Kako se baca novac, a toliko gladnih, po kontejnerima, bolesnih, starih, obespravljenih, nezaposlenih.
Da da ......treba fudbalerima ulagati novac.
Kakva je to mafija sve koja koristi porezni novac.
Bez obraza.
Strasno. |
|
|
|
|
 |
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol:  Nebitno
|
veću hrpu budalastina nisam procitao...dakle vidim da se na razumijes u zakon o lokalnoj upravi i samoupravi...dobro znas da je grad u proteklih godinu dana ulozio 10 000 000 kn u obnovu postojećih škola i krenuo u izgradju novih. Obrati se svojoj šefici po pitanju bolnice jer je osječka bolnica isključivo u nadležnosti ministarstva, pa tako i samo upravno vijeće u kojem sjede članovi vladajuće opcije. Također te molim da se obratiš HEP-u po pitanju bandera jer ni to nije u nadležnosti grada. Što se tiče tramvaja i autobusa, očito se nisi provozao u njima već 10 godina ili si baš potrefio na genšera kojih u usporedbi s novima ima zanemariv broj. Zgrade, upravo je Zavod za stanovanje prvi u hrvatskoj krenuo sa sufinanciranjem kamate za kredite namjenjene obnovi fasada. Nemožeš očekivat od grada da u potpunosti financira obnovu fasada jer su većina tih objekata u privatnom vlasništu, ali pošto vidim da ne znaš ni osnove, ne čudi me... Dakle, uzmi si malo vremena i prouči malo nadležnosti pa se čujemo kad to obaviš  |
|
|
|
|
 |
chimpika
|
Mozda je ulozeno milijune i milijune no ostaje cinjenica da su za mene Provokatorove rijeci blize istini.
Jer uvijek netko pri vlasti uzme sebi dio "veceg" kolaca, a tako eto i za jadan NK Osijek treba jos vise novaca uloziti.
I oni su gladni dobrih terena i kopacki, kao i oni bez primanja ili niskih primanja.
Stogod, vecina toga novca ode u BiH i ostale jatake. Pa tko "vodi" grad od 90-ih u propast
Glede tramvaja, bar su bili besplatno za neke skupine u vrijeme HSPa.
ma ne...neka se naplacuje nezaposlenima pregled kod liijecnika i recepti.......ne daj Boze da pukne zlatna nogica kojem fudbaleru, treba ga lijeciti na specijaliziranim klinikama
pa nezaposleni ce to rado platiti |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
|
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
I da, yebo ga NK Osijek. Zašto moj porez ide u taj klub? Mene nogomet ne zanima. Zašto ja ne bih mogla odlučiti kojem sportu želim financijski doprinjeti?
|
možeš doprinijeti..kupi 3 ulaznice godišnje za taj sport i doprinjela si više nego što si doprinjela NK Osijeku kroz porez...
|
WORD! |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Pa lakše je napisat budalastine i napast Grad za sve kad ionako to piše na forumu gdje nitko ne zna tko je takvu glupost izjavio.
Zato je i osječka oporba šutljiva zadnje 2 godine.
Nemaju šta pametno prigovorit..da je ovako kako piše Provokator svaki dan bi čuli da to izjavi SDP ili HDZ..ovako šute jer znaju da u Osijeku polako sve dolazi na svoje mjesto |
|
|
|
|
 |
|
e oni bi sve besplatno i da netko drugi plati |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Sve dolazi na svoje mjesto? Oke, jel mogu ja onda dobiti svoje radno mjesto, koje bi, sa ovim fakultetom koji imam završen, prije 5-6 godina dobio isti dan kada sam diplomirao? |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
The Forger Ukupno postova: 145 Spol:  Nebitno
|
većina ovih stvari nije pod ingerencijom Grada |
|
|
|
|
 |
chimpika
|
Mozes, uclani
mozes, lako je..samo se uclani u stranku na vlasti i budi aktivan i sva ce ti se vrata otvoriti (materijalna)
Bogatiji ces biti, posao ces imati, a sada da li ces biti duhovno bogatiji......
Pogledaj politicare......eto nas predcjednik se rado slika po koncertima, pravi umjetnik, duhovno obogacen, LIJEP, zavodi mase (koliko % Hrvatske je glasalo za nj), lijepo prica, kulturan, stalozen, divan....
Hm.....koje je glavna odlika sotone? |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sve dolazi na svoje mjesto? Oke, jel mogu ja onda dobiti svoje radno mjesto, koje bi, sa ovim fakultetom koji imam završen, prije 5-6 godina dobio isti dan kada sam diplomirao?
|
sta ce ti radno mjesto kad imas umjetnu travu, reflektore da moze E.T. sletjeti ... kakvi nezahvalnici |
|
|
|
|
 |
|
šta misliš kolki postotak napora u otvaranju radnih mjesta treba učiniti Grad , kolko je trebala učinit idržava a kolko na sve utječe svjetska kriza al onak iskreno, ne kao ovi ostali koji pišu samo da pljuju. ti si pošten kak čitam po postovima.
Moja neka ocjena je : Grad 10ak % Drzava 50-60% Kriza 30-40 % |
|
|
|
|
 |
 |
|