Autor |
Poruka |
zuki Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
Ovi HSP-ovci što pljuju Medića i Bubala su obitelji koje su se doselile u Klisu jer im je to omogućio HSP preko državne agencije. To su višečlane obitelji koji neće da rade i žive samo od socijale i skrbi jer imaju puno djece .
Žao mi je tih ljudi ali ih razumijem što toliko pljuju jer su plaćeni za to. Tko su oni vidjet će te na zadnjim izbornim listama HSP-a za Klisu.
Slažem se sa navedenim problemima jer zaista postoji loša komunikacija sa gradom pogotovo u jutanjim satima i večernjim kad se djeca vraćaju iz škole. Ali pozivam te kritičare da ne pljuju i ne vrijeđaju nego da sami daju konkretan prijedlog kako riješiti taj problem ako im nihov intelekt to dozvoljava.
Molio bih Igora Medića da u ime troje srednješkolaca koji su probili led i imali hrabrosti upisati se u Osijek u srednju školu intervenira kod Čazmatransa ili kod Panturista da termine pri polasku i povratku korigiraju u smislu pomjeranja termina da bi ta djeca mogla stići na gradski bus do škole jer sada to nije moguće jer kad dođu u Osijek gradski bus je već otišao pa ta djeca onda idu 2 sata ranije da bi stigli na vrijeme u školu i onda imaju lufta 1-1,5 sati koje krate po kafićima i grijući se po trgovinama.
Vjerujem da Će g. Medić to razumjeti i angažovati se u rješavanju tog problema.
Hvala g. Mediću i samo naprijed! |
|
|
|
|
 |
mapatil Ukupno postova: 254 Spol:  Nebitno

|
Ne znamo..Istraži, pošalji slike..daj da vidimo..ja ti ne vjerujem
|
Ne vjeruješ? Što ti nisi jedan od onih u kvoti "ma nema problema bit ćeš treći na listi za Sabor?" Pa što ne upališ auto i pravac Mostar možda se i tebi obeća. Ja evo mislim zapalit za Mostar kako bi natjerao Bubala za rješavanje problema Klise. Ionako on sve odlučuje, kao što vam je i gradnju mosta zabranio.
Zuki - ne znam za druge obitelji, znam samo za svoju. Moji imaju jedno jedino dijete. A sad ako je to tebi puno onda imaš nekih gadnih problema. A po načinu pisanja rekao bih da ti ipak kod njih smeta nešto drugo, kao recimo što niste ti i tvoji dobili SVE kuće u Klisi po APN modelu. Čak štoviše ni ne čudi me što hvalite Bubala, evo po zadnjoj listi za stanove vidim da vam je po istom modelu počeo i u Osijeku davati. Čak i likovima koji su imali 10 godina kada su stanarsko pravo izgubili. Istina, nisu sa 10 godina mogli ni imati stanarsko pravo ali što ćeš |
|
|
|
|
 |
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol:  Nebitno
|
ko i uvijek, samo puste riječi.... ustvari, bilo je i djela, kiosci oni jel? |
|
|
|
|
 |
mapatil Ukupno postova: 254 Spol:  Nebitno

|
Ova tema se na kraju svela na pljuvačinu svih na svakoga.
ono što je činjenica da je Klisa kao slijepo crijevo grada i da je ovo prvi glas otkako ja pamtim da se zapravo netko pokušao izboriti za nešto na Klisi.
Iskreno svima pljuvačima želim da se nađu samo tjedan dana kao stanovnici Klise gotovo totalno odsječeni, pa da vide kako je to slati djecu u školi ne znajući niti hoće li bus doći niti hoće li na vrijeme doći. A još bi više volio samo tjedan dana patnje da vidite kako je to imati jedan jedini autobus u 20.00 h a ti radiš do recimo 21.00. Natrag nemaš kako. Jednostavno nemoš doć do svoje kuće.
Sve ostalo što je poslije napisano na ovoj temi su bolesna prepucavanja tipa kome je veći, gle čuda, opet bez ikakvog kvalitetnog prijedloga kako zapravo nešto poboljšati! |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
 |
debelodjubre Ukupno postova: 128 Spol:  Nebitno
|
ako se moglo voziti za kopiku može se i za klisu, na liniji za kopiku su prazni busevi vozali . |
|
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Gpp-u je očito boljka napraviti dobar raspored polazaka autobusa.
Već sam više puta pisala (a i obraćala se gpp-u i našem mjesnom odboru) u vezi polazaka za Čepin, Briješće i Cvjetno naselje..zar je moguće da svi ti busevi moraju polaziti u 10 minuta , jednom na sat..i kad slučajno zakasniš ..čekaš cjeli sat vani.
Moja baba bi napravila bolji raspored ! |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
Ne žive li na Klisi Srbi ?
Pa i jedan dobar dio Srba koji su dizali ustanak protiv RH i zveckali oružjem te radili oružane pobune ?
...da, žive tamo, onda mogu i ostat slijepo crijevo grada, dovoljan je taj jedan bus i ne treba im više. |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
zuki Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
Ne žive li na Klisi Srbi ?
Pa i jedan dobar dio Srba koji su dizali ustanak protiv RH i zveckali oružjem te radili oružane pobune ?
...da, žive tamo, onda mogu i ostat slijepo crijevo grada, dovoljan je taj jedan bus i ne treba im više.
|
Da, žive Srbi brate pokršteni. Ti si u genima SRBIN samo još nisi svjestan toga pa upitaj
svog oca ko su ti pretci.
Živio ti meni brate Srbine a autobusa će biti! |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ovaj post definitivno zaslužuje žuti karton ...
Što sad rade admini? Otišli kod bake na selo?!? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
Zasto bi to bilo za žuti karton ?
Taj post je samo uvid u činjenično stanje u RH, jesmo mutavi pa zaboravljamo sve šta je bilo prije 95-te ?
I jesam ja možda igdje uvrijedio srbe, rekao da su loši ili bilo šta protiv njih ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Čim se spomene riječ "srbin" odmah nastaju nekakve negativne asocijacije poput četnika, koljača, krvoločnog naroda itd. Obzirom na rat i (povremeno)ponašanje dotičnih, ne čudi me. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Oni koji su počinili sranja, za svoja sranja trebaju i odgovarati (bez obzira na raspored krvnih zrnaca)
Svi ostali, imaju jednaka prava, opet bez obzira na raspored krvnih zrnaca.
Osim toga sudjelovanje u agresiji na RH i nacionalna ili neka druga pripadnost,
nemaju apsolutno nikakve veze sa prijevozom mještana Klise. Stoga tvoje isticanje da stanovnici
Klise kao potencijalni učesnici u agresiji na RH, moraju biti zadovoljni sa jednim autobusom zaslužuje žuti karton. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
 |
|