Avenue Mall: Nina Badrić - besplatni koncert u Osijeku! + Late Night Shopping

Osijek

Avenue Mall: Nina Badrić - besplatni koncert u Osijeku! + Late Night Shopping

U sklopu akcije Late night shopping u Avenue Mallu Osijek, u subotu 22. listopada 2011. oko 22h će besplatno nastupiti Nina Badrić, pjevačica i višestruka osvajačica Porina, jedna od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenica čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.

Za vrijeme trajanja Late Night Shoppinga od 21. do 23. listopada otvoreni su svi maloprodajni, uslužni i ugostiteljski objekti do ponoći. Posjetite Avenue Mall, uživajte u noćnoj kupnji po sniženim cijenama i do -50%, osvojite shopping džeparac 5000 kn i zabavite se uz besplatan koncert Nine Badrić!

Uz besplatno glazbeno opuštanje i zabavu posjetitelji Avenue Malla Osijek mogu sva tri dana Late Night Shopping vikenda osvojiti shopping džeparac u iznosu od 5.000 kuna. Oni posjetitelji koji ostvare kupovinu u bilo kojoj maloprodajnoj jedinici Centra u ukupnoj vrijednosti od minimalno 200 kuna, mogu sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Izvlačenje dobitnika je sve tri večeri i svim se posjetiteljim pruža mogućnost da osvoje shopping džeparac od 500, 1.000 ili 5.000 kuna.

Popusti do 50% očekuju Vas u Martimexu na sve Roberto Cavalli parfeme, Ghetaldusu na dioptrijske okvire, do 40% popusta u Turbo Limaču i Foxu, 30% popusta na cijeli asortiman u Accessoiresu, Amadeusu, Galileu, Tom Tailoru, X nationu na novu kolekciju, zatim 20% popusta ostvarite na kupovinu u Bati, Bimi, Sixu, Espritu, Svilanitu, Tamarisu, NKD-u i Tally Weijlu. DM Vam poklanja 15% popusta na cijelokupni asortiman, bio&bio 20% popusta na dodatke prehrani i kozmetiku, te Muller 15% na cijelukupnu ponudu parfumerije. Benetton i Models Fashion Store nudi Vam 10% popusta na cijeli asortiman i do 70% popusta na određene artikle. Svakako provjerite i posebnu ponudu Cineplexxa, ugostiteljskih objekata, te još mnoge druge...

Sa zadovoljstvom najavljujemo i prestanak radova na prilaznom dijelu ceste, tako da će svi posjetitelji imati nesmetan pristup Centru. Za subotu je osigurano dodatnih 700 parkirališnih mjesta (u prostoru Panonije i Autotržnice Osijek). Sav će promet dodatno regulirati i olakšati prometna policija. Podsjećamo i na besplatnu autobusnu liniju koja kreće svakodnevno s Gajevog trga prema Avenue Mallu u 15 minuta prije punog sata, a u subotu 22. listopada pojačane su autobusne linije prema Mallu, tako da će od 20 do 23h autobusi prometovati 2 puta u satu (polazak s Gajevog trga u 19:45, 20:15, 20:45, 21:15. 21:45; 22:15, 22:45).

Za vrijeme trajanja Late Night Shoppinga od 21. do 23. listopada otvoreni su svi maloprodajni, uslužni i ugostiteljski objekti do ponoći. Posjetite Avenue Mall, uživajte u noćnoj kupnji po sniženim cijenama i do -50%, osvojite shopping džeparac 5000 kn i zabavite se uz besplatan koncert Nine Badrić!

normalno da je besplatan, pa ko bi došao da je karta i 5 kn ?
njena publika bi dosla i da je 100kn..
ona je u ovim krajevima zadnji put bila u Vinkovcima..
padobranac

njena publika bi dosla i da je 100kn..
ona je u ovim krajevima zadnji put bila u Vinkovcima..

Nina Badrić ima svoju publiku :hmm:
ne. publiku imaju oni "bendovi" koji su poznati i prozivani jedino na ovom portalu kojima je posjecenost jednaka zbroju komentara i spomena ovdje.
ako Opća opasnost ima publiku, onda ju svakako zaslužuje i Nina Badrić
Ja dolazim!!
Dorian Sivi

ma toooooooo care....ajmo još ubacit i cajke i da se povede rasprava čiji pišo je veći :roll:

Re: Avenue Mall: Nina Badrić - besplatni koncert u Osijeku! + Late Night Shopping

evo ja ću na primjer doći samo zbog Nine:) ja imam 11 godina i ja jako volim Ninu Badrić
sprdam se naravno,Nina Badrić ima jednaku publiku u Osijeku kao i Thompson u Beogradu
Dorian Sivi

Uspoređuješ neusporedivo.
Zakupci u AM ocito ne shvacaju sto znaci late night shoping i bojkotiraju snizavanje robe vise od 10%, neki nisu ni toliko. Za koji mjesec cemo citati kako marketing AM-a nije napravio svoje i privukao posjetitelje. Ocito neki ne shvacaju da asortimanom robe i niskim cijenama privlace kupce. Ista ta klijentela potegne bez problema do Graza, a ne dolaze u shoping centar u gradu u kojem zive. Mislim da bi se pojedinci trebali zapitati.
To sto postoje, sto su otvorili trgovinu ne znaci da su Bogom dani i da bi trebala ici peglati karticu cim stigne placa.
Svaka cast ljudima iz marketinga na inicijativama, ali dok zakupci ne ucine svoje nema svrhe truditi se
MissTake

Zakupci u AM ocito ne shvacaju sto znaci late night shoping i bojkotiraju snizavanje robe vise od 10%, neki nisu ni toliko. Za koji mjesec cemo citati kako marketing AM-a nije napravio svoje i privukao posjetitelje. Ocito neki ne shvacaju da asortimanom robe i niskim cijenama privlace kupce. Ista ta klijentela potegne bez problema do Graza, a ne dolaze u shoping centar u gradu u kojem zive. Mislim da bi se pojedinci trebali zapitati.
To sto postoje, sto su otvorili trgovinu ne znaci da su Bogom dani i da bi trebala ici peglati karticu cim stigne placa.
Svaka cast ljudima iz marketinga na inicijativama, ali dok zakupci ne ucine svoje nema svrhe truditi se

Kaže netko tko radi u marketingu AMO! :batman: :batman: :batman:
ne radim :)
već sam samo nezadovoljan kupac :)
I hoce koncert biti vani ili unutra? Zna netko?
koja gužva večeras oko Avenue Malla...kao da se daje džaba....očito je Nina pravi potez
Jedino sto snizenja DO 50 % su pretezno bila 10-15%
padobranac

Jedino sto snizenja DO 50 % su pretezno bila 10-15%

Ti si očekivala nešto drugo ? ;)

Jednom prilikom, isprovocirana svim tim silnim natpisima o sezonskim sniženjima do 80 ili ne znam već koliko posto udjoh u jednu trgovinu u centru grada, konverzacija je bila više nego interesantna.
Malo sam ispitivala trgovkinju koja je bila vidno iznervirana mojim pitanjima, a mene je samo zanimalo koji su to proizvodi sniženi 50 a koji 60 i 70 %. Odgovora konkretnog nije bilo jer nije bilo niti jednog artikla sniženog toliko. Znači navlakuša već znana od ranije.
Čast izuzetcima no malo ih je i kod njih je slučaj da ono što je sniženo uglavnom su neki brojevi za anoreksičarke ili ona druga krajnost...
O_o postoji zakon po kojem određeni postotak robe mora biti snižen tipa 70% da bi smjeli staviti takva natpis u izlog. s time da trogvci uvijek napišu sniženje do 70% i onda najveći šrot od robe snize toliko, a ono što valja do max -50%
Očito je da ne znate izračunati postotak sniženja pa se bunite.

50% sniženje nije pola cijene, nego cijena/1.50

Znači ako je redovna cijena nečega 100 kn, onda je cijena na sniženju 100/1.50=66.67 kn, a ne 50 kn.

Po Vama bi to bilo sniženje od 33,33% a zapravo je sniženje od 50%, i odtud je ta razlika od skoro 20% samo što Vi to ne razumijete jer ne znate matematiku.
A sniženje od 90% bi bilo 100/1.90 =52,63kn, a ne 10 kn.
francika

Ti mora da si u nekom srodstvu sa Kosoricom, čim tako dobro računaš.
Tako ti svi trgovci računaju. Kosorica ne zna računat, ona je papagaj.
Nigdje ne piše da plaćate 30% cijene, nego uvijek piše sniženje od 70%, a to nije isto. Da je isto onda bi pisali drugačije.
Kad tako računaš postotke onda bi tebi cijena od 100 bez PDV-a bila 77 kn, a nije nego je 81,30 kn.
Ne računaju tako svi trgovci.
I zašto moraš komentirati nešto o čemu nisi dovoljno informiran a nemaš ni vlastitog iskustva. Mnogi trgovci - ako daju popust onda taj popust istaknu na računu i izračunavaju ga na najobičniji način na maloprodajnu cijenu. Ako meni ne vjeruješ otidji u Županijsku ulicu, trgovina Slavonija u stečaju, u izlogu 50 % popusta za gotovinu. Uđi unutra i pitaj trgovca za neki dio odjeće koji te zanima koja je cijena sa popustom pa ćeš čuti što će ti reći.

Ovo o čemu ti govoriš je trgovačka marža koja se daje na vpc-u i nema veze se maloprodajom.
francika

a koliko bi bilo sniženje od 100%, prema tom tvom računu?
PEGY

francika

a koliko bi bilo sniženje od 100%, prema tom tvom računu?

Ne prema mom nego prema Osječkim "trgovcima".

Pa bilo bi 100/2.00=50 kn

Logočno, jer ako je nekom marža 100%, a nabavna cijena 50 kn onda je prodajna cijena sa 100%-tnom maržom 100 kn.

Ali naravno da nitko neće staviti sniženje 100% jer se tada kupci ne bi mogli zavaravati jer bi u tom slučaju prema mišljenju kupaca artikl trebali dobiti za 0 kn.
francika

Očito je da ne znate izračunati postotak sniženja pa se bunite.

Znači ako je redovna cijena nečega 100 kn, onda je cijena na sniženju 100/1.50=66.67 kn, a ne 50 kn.

Po Vama bi to bilo sniženje od 33,33% a zapravo je sniženje od 50%, i odtud je ta razlika od skoro 20% samo što Vi to ne razumijete jer ne znate matematiku.

na reklamnom listicu koji se dobivao na ulazu je pisalo koliko je gdje snizenje, u vecini butika to je bilo oko 10-15 %, to su oni sami napisali..nista nismo racunali..
znaš šta francika, baš me briga kolika je njihova nabavna i marža!!

ja sam kupac i kada usmjeravaju poruku meni to moraju tako da me ne dovode u zabludu! kužiš? njihovo robno računovodstvo treba zanimati poreznu, a ne mene.
Pa upravo te trgovci i dovode u zabludu već 20 godina jer samo jedno od tisuću sniženja od 50% je zapravo pola cijene, onako kako to kupac očekuje.

Ja nikoga ne dovodim u zabludu, samo kažem da trgovci dovode kupce u zabludu jer ih smatraju budalama.
Koliko kupac ode bezveze u trgovinu jer su ih lažljiva sniženja natjerala na to, a kasnije ništa ne kupe već samo potroše gorivo i svoje slobodno vrijeme i svoju energiju.

Tagovi