Autor |
Poruka |
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol:  Muško
|
Bit će balon u Parku kulture. Grad je prije par mjeseci raspisao javni natječaj i čudi me da to još nije izvedeno.
|
OK ako su riješili, ali opet je tenis u minusu preko zime. Na području grada ima blizu trideset terena, a preko zime svega deset. Usput, onaj balon na početku Bosutskog, u blizini Bille, odnosno u dvorištu IGH, je još davnih dana proglašen nelegalnim, a i dalje stoji tamo i, naravno, nitko se njime ne koristi. Mislim da oni koji igraju tenis, ako ih ima tu na 031 portalu, znaju kolika je gužva preko zime.
Ujedno, jako puno klinaca ide u škole tenisa preko ljeta, a zimi većina njih ne može jer nema mjesta. Vjerujte mi, doista je u pitanju enorman broj djece. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Bit će balon u Parku kulture. Grad je prije par mjeseci raspisao javni natječaj i čudi me da to još nije izvedeno.
|
OK ako su riješili, ali opet je tenis u minusu preko zime. Na području grada ima blizu trideset terena, a preko zime svega deset. Usput, onaj balon na početku Bosutskog, u blizini Bille, odnosno u dvorištu IGH, je još davnih dana proglašen nelegalnim, a i dalje stoji tamo i, naravno, nitko se njime ne koristi. Mislim da oni koji igraju tenis, ako ih ima tu na 031 portalu, znaju kolika je gužva preko zime.
Ujedno, jako puno klinaca ide u škole tenisa preko ljeta, a zimi većina njih ne može jer nema mjesta. Vjerujte mi, doista je u pitanju enorman broj djece.
|
Čudi me kako neki trener nije digao kredit i napravio zatvoreni teren kad je tolika navala s klincima. Vratio bi kredit u godinu dana. |
|
|
|
|
 |
bocic
|
Čudi me kako neki trener nije digao kredit i napravio zatvoreni teren kad je tolika navala s klincima. Vratio bi kredit u godinu dana.
|
Sarkazam na stranu, molim. Klinaca je jako puno, ali ne plaćaju puno za grupno treniranje. Pojedinačno je već druga priča. A izgradnja terena je skuuuuupa.... Vjeruj mi, netko bi za omanji centar morao izbrojati koji milijunčić za sve, da ne pričam o rješavanju papirologije i to... |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Čudi me kako neki trener nije digao kredit i napravio zatvoreni teren kad je tolika navala s klincima. Vratio bi kredit u godinu dana.
|
Sarkazam na stranu, molim. Klinaca je jako puno, ali ne plaćaju puno za grupno treniranje. Pojedinačno je već druga priča. A izgradnja terena je skuuuuupa.... Vjeruj mi, netko bi za omanji centar morao izbrojati koji milijunčić za sve, da ne pričam o rješavanju papirologije i to...
|
Ma nemaš ti pojma. Stavi na papir računicu pa se onda javi!
I uostalom 10 zimskih terena na 30 otvorenih nije malo. |
|
|
|
|
 |
bocic
|
Ma nemaš ti pojma. Stavi na papir računicu pa se onda javi!
I uostalom 10 zimskih terena na 30 otvorenih nije malo.
|
Što, sad ćemo se vrijeđati? Ne mora se puno računica stavljati, dovoljno je reći da jedan teren koji se radi od nule košta između 250 i 400 tisuća kuna...
Nije malo? Jel igraš ti ikada? U peakovima po ljetu je sve puno, praznih terena imaš samo poslijepodne kad najveća žega. Prijepodne, kasnije poslijepodne i navečer su svi tereni uglavnom puni... |
|
|
|
|
 |
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
OK ako su riješili, ali opet je tenis u minusu preko zime. Na području grada ima blizu trideset terena, a preko zime svega deset.
|
E pa sad mi nadi 10 natkrivenih terena za nogomet u gradu? Pa Osijek nema ukupno 10 sportskih dvorana.  |
|
|
|
|
 |
bocic
|
OK ako su riješili, ali opet je tenis u minusu preko zime. Na području grada ima blizu trideset terena, a preko zime svega deset.
|
E pa sad mi nadi 10 natkrivenih terena za nogomet u gradu? Pa Osijek nema ukupno 10 sportskih dvorana.
|
Akademija i Špeharov centar imaju svaki po tri terena pod balonom, mali nogomet rekreativci igraju u sve tri velike dvorane, mađarskom centru i u preko nekoliko školskih dvorana... |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
Akademija i Špeharov centar imaju svaki po tri terena pod balonom, mali nogomet rekreativci igraju u sve tri velike dvorane, mađarskom centru i u preko nekoliko školskih dvorana...
|
Ali vidis kako pricas gluposti.
Akademija ima 2 terena. Spehar niti nema balon. Termin u Gradskom vrtu je 450kn+PDV, plus toga sto ni ne mozes dobiti teren jer ga koristi sveuciliste. Zrinjevac srednje skole i MNK. Za Jug iskreno ne znam da li ima termina, ali znam da se takoder koristi za treninge. Madarski centar je tek pred kraje zime obnovljen parket, inace je bio ko da igras na oranici. Od osnovnih sam igrao jedino u Becicki, ostale ne znam koje iznajmljuju. Ali procedura je svugdje ista, moras moliti na koljenima nekog bez obzira sto oni zaraduju na tome.
Uglavnom, nema 10 terena u gradu. |
|
|
|
|
 |
bocic
|
Stranica je, nažalost, ubijena, ali vidi šta kaže čik Google: http://www.google.com/search?q=arena+bf%C5%A1+balon&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Termin u Gradskom vrtu je 450kn+PDV, plus toga sto ni ne mozes dobiti teren jer ga koristi sveuciliste. Zrinjevac srednje skole i MNK. Za Jug iskreno ne znam da li ima termina, ali znam da se takoder koristi za treninge.
|
Firme uzimaju u GV, isto tako i u Zrinjevcu, osobno znam nekoliko rekreativaca koji redovito igraju...
Od osnovnih sam igrao jedino u Becicki, ostale ne znam koje iznajmljuju.
|
Sve škole koje imaju dvorane iste i iznajmljuju kako bi si malo popravile prihode. Dapače, hrpa klubova, posebno iz borilačkih sportova i odbojka, kuka i jadikuje jer ne mogu nigdje doći do dodatnih termina zbog rekreativaca. Ostave za treninge klincima iza 22,30, pa ti vidi što rekreativci ne koriste dvorane... |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
Spehar nema balon niti ga je imao. Dvije godine tamo vec igramo nogos kod njega.
Gradski vrt ima maksimum 1-2 termina dnevno jer se sjecam da dok sam imao tjelesni, imali smo 20-21 ili 21-22, a u 23 se dvorana zatvara. Tak da... I da, to je rezervirano za firme.
Za osnovne skole kazem da ne znam. Znam samo za Becicku i to je teren velicine da se moze igrati samo na malice.
Ruku u vatru dam da nema 10 terena u gradu koji se mogu iznajmiti za nogos.  |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Upravo tako.
Grad Osijek ima zanimljive prioritete - valjda svjesni da je gospodarstvo propalo, i da nitko nema posla, čelnici grada, taj trijumvirat Bubalo-Vrdoljak-Lovoković odlučili su se pobrinuti za "svoje", dakle, mlade povlaštene umirovljenike, koji prijepodne piju kavu, poslijepodne spavaju, navečer šutaju loptu za rekreaciju, a onda to zaliju pivčugom u birtiji njihovog prijatelja, osim ako nije utakmica na televiziji, kada otpada šutanje lopte.
Siguran sam da si svatko u Osijeku ponekad postavi pitanje "što nam u Osijeku najviše nedostaje?", te sam siguran da svi dođu do istog zaključka - još jedna dvorana, za šutanje lopte specijalizirana, te rekreaciju. Prioritet iznad svih. Ti stranci, kad šetaju Tvrđom, svi redom pitaju:"Bože dragi, pa gdje se svi ti neradnici rekreiraju?"
No dobro - da osječke vlasti ne znaju ništa, taman i da imaju dobre namjere, to smo navikli, ovako ćemo potrošiti koji milijunčić na još jednu dvoranu, nikad dosta dvorana, a ako debeli mladi umirovljenici napuste osnovne škole i omoguće da u njima trče djeca, te se premjeste u tu neophodnu dvoranu, barem smo nešto napravili. Bravo za Danijelu Lovoković, krasan projekt, odlična ideja, to je ta "struka" koja nam je nedostajala. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ovo nije istina. rekreativci ne mogu unajmiti školsku dvoranu prije 20h. |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Bilo bi najbolje još i da djeci uskrate satove tjelesnog. |
|
|
|
|
 |
bocic
|
Bilo bi najbolje još i da djeci uskrate satove tjelesnog.
|
Upravo tako. Kažem, tu problem nije rekreacija, ioanko svi za rekreaciju traže između 20 i 22, problem je što klubovi za djecu mogu dobiti termine iza 22h... |
|
|
|
|
 |
 |
|