Gdje prodati neispravan laptop u Osijeku?

Forum

Gdje prodati neispravan laptop u Osijeku?

Pozdrav! :)
Zna li tko postoji li neka trgovina u Osijeku koja se bavi otkupom neispravnih laptopa ? Ili ako netko zna osobu koja ih otkupljuje?
Gdje prodat? Preko burze nekoj budali koja neće skontat :D
jel' postoji još uvijek ona služba što odvozi neipravne kompjutere i ostalu bijelu tehniku ??
nightshade1

Pozdrav! :)
Zna li tko postoji li neka trgovina u Osijeku koja se bavi otkupom neispravnih laptopa ? Ili ako netko zna osobu koja ih otkupljuje?

A kakav je problem s laptopom?

Uvijek ga se može rastaviti i prodati u dijelove ako je nešto baš nepopravljivo/neisplativo za popravak...
tnx :)
Laptop normalno radi jedino je neispravan monitor, gubi kontakt, tj. ekran je crn. Inace je sve ok s laptopom. Imam drugi i ne znam koliko bi mi se isplatio popravak pa sam ga odlucila pokusat prodat.
nightshade1

Laptop normalno radi jedino je neispravan monitor, gubi kontakt, tj. ekran je crn. Inace je sve ok s laptopom. Imam drugi i ne znam koliko bi mi se isplatio popravak pa sam ga odlucila pokusat prodat.

Ako je samo u tome problem, moguće da je oštećen samo flat kabel koji spaja LCD panel s matičnom pločom, moguće je čak i da se možda otkačio pa povremeno gubi kontakt.

Možda se i da popraviti za neke sitne novce (hvala bogu na eBayu :) )
samo se javite i ja ću doči po sve što imate

Re: Gdje prodati neispravan laptop u Osijeku?

kupujem neispravne laptope i računala.
javi te se na P.P

kupujem neispravne laptope i računala

ako imane neispravni laptop ili neko drugo računalo,i neznate kuda s njim javite se.
Prodajem laptop ako netko želi otkupiti za dijelove ili popravit pa koristiti.
Punjač neispravan te pola ekrana razbijeno,
Acer Aspire 7730z
Ram 2gb,
procesor intel pentium dual cpu t3200 - 2ghz dual core
Hard disk 200 gb,
Kupujem neispravne laptope!

Re: Gdje prodati neispravan laptop u Osijeku?

giganeon, može neki kontakt?

Ne planiram se obogatiti već bi ga se samo riješila, a da sitnu lovu barem dobijem.

Imam Toshiba Satellite A135 - S2426 i želim ga se riješiti. Radi još uvijek, ali je spor.

Jel se možemo dogovoriti? :D

Re: kupujem neispravne laptope i računala

Prodajwm hp laptop pavilion g6 ako vas zanima

Tagovi