Autor |
Poruka |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Ali može se punit puna gradska balgajna (85 000 000 kako bubi kaže) smanjenjem plaća vatrogascima, udarcima na roditelje povećanjem cijena vrtića, šamaranjem građana povećanjem cijena vode, gpp-a, odvoza smeća, pokopa, batinjanjem vozača povećanjem cijene parkinga. Malo smo kak se kaže - licemjeri a Bubi ? |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
slažem se  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
nigdje nisam ništa slično pročitala, nego baš obratno i zato se čudim gdje je to izvukao  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
Angelium

|
Jeli ? A što od tih "gluposti" nije istina ? |
|
|
|
|
 |
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Vatrogascima su plače manje, ali to traje duže malo, ali tak je kak je, i da kolegu sa portala ispravim imamo godišnje 500 tinjak intervencija, tako da ne kartamo stalno, šala mala!! |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
bolje da su smanjili plače sabornicima nego vatrogascima.... |
|
|
|
 |
Angelium

|
Znam da duže već plaće su manje... NAl nema tih novaca za koje bi ja ulazio u onaj kontejner na 900 stupnjeva  |
|
|
|
|
 |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vatrogascima su plače manje, ali to traje duže malo, ali tak je kak je, i da kolegu sa portala ispravim imamo godišnje 500 tinjak intervencija, tako da ne kartamo stalno, šala mala!!
|
licemjeri u hrvata bi ti rekli.."a zašto se nisi školovo da dobijaš veću plaću"...a onda kad gori pod nogama ne poziva akademski obrazovane politologe i arheologe, već zove tebe...da se spasi što se spasiti da... |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
kada pokriju cijeli grad biciklistickim stazama, neka kaznjavaju, sada fak of |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vatrogascima su plače manje, ali to traje duže malo, ali tak je kak je, i da kolegu sa portala ispravim imamo godišnje 500 tinjak intervencija, tako da ne kartamo stalno, šala mala!!
|
nemoj mi rijeci izvlaciti iz konteksta.
ja mislim da ste vi zasluzili daleko vece place obzirom na posao i rizik kojem se izlazete. A najvise bi volio da stalno kartate. |
|
|
|
|
 |
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Svako ima pravo na mišljenje, ali konkretno ja imam fax, i dosta mojih kolega ima završen fax ili neku višu, ali većina nas je u postrojbi jel volimo taj posao, živili vi meni. |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
 |
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
Porezni, Vi ste meni legende i ako treba u "vatru" za Vas eto mene. A ti što bi bičevao nemaš mozak. Previše se generalizira problem. Ja ću samo jednu stvar reći a Vi pametni me demantirajte. Statistički u prometu najmanje stradavaju biciklisti kao i što uzrokuju saobračajne nesreće za razliku od pješaka i vozača. Logika kaže koga onda po džepu. Sve ostalo su budalaštine i hajka na bicikliste. No dobro ima loših biciklista ali zaboravljamo da večina nije upoznata sa propisima pa bi jedno 6 mjeseci edukacije dobrodošle. Kada se treba slikati na trgu za neke gluposti policiji nije problem no mogli bi pored ovih nebuloznih akcija organizirati jednom mjesečno neke edukacije za bicikliste pa onda već nekako pokušati kaznama natjerati ljude da obrate pažnju. Lako je lupeta gluposti a ne sagledati problem kako treba. |
|
|
|
|
 |
 |
|