Autor |
Poruka |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
[quote="CatCloe"]
malo zajebavaju točno ispod željezničkog mosta,
[/quote
Je li onaj brod još uvijek tamo na dnu ispod mosta? Možda se oko njega formiraju virovi
] |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Dravu preplivah jednom, skontao da mogu i nema potrebe za vishe. Zapravo, prije bi se to moglo nazvati glide-over, jerbo sam krenuo kod bijelog mosta, a izasao na Iktusu. Naravno, onako pothladjen nisam imao snage za plivanje nazad (do Kopike), a i put je djelovao nesto dulje. ;-)
Koju godinu-dvije prije toga sam imao skoro kobno iskusto s Dravom... ako su dokaz priblizavanja granici slike iz zivota koje se ljudima ispred ociju izvrte u seknudi, onda mogu reci da sam bio na granici...
Jeziv osjecaj... 20 minuta sam katatonicno lezao na obali dok su me drugi samarali i pokusavali komunicirati sa mnom. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Isto kao i na forumu...
Kao djeca preplivali smo dravu par puta dnevno. Upad u Kopiku je bio skup pa smo pjeske do veslackog kluba? i onda preplivali do Kopike.
Iza zeljeznickog mosta virovi su uvijek bili opasni ali znamo da su tu. Problem je kad osoba jedva zna plivati a zeli preplivati Dravu. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
Slažem se. Još jedno pravilo za kupanje u Dravi: kad ti voda dođe do koljena nemoj hodati već plivaj (tako kaže moj tata  ) |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
fatcat
|
Oh, Ms. Bates. Zar nije ovo provokacija? Burna reakcija slijedi.  |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
hm...zar nije mrs.? btw, zbunjen sam - o cemu vi to? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
fatcat
|
Ako se nisi ozenio u zadnjih par nedelja onda nije... Diskusija
Miss. - neudana zena bez obzira na dob, Mrs. - udata zena bez obzira na dob i Ms. - feministicki naziv iste grupe koja smatra da bracno stanje nije potrebno/vazno u danasnjem modernom drustvu.
Ako si zbunjen, dosao si na pravo mjesto. Ovdje vladaju zbunjeni... Diskusija
Standard disclaimer: The above comments were intended to be of humorous nature and in no way offensive to either Ms. Bates or Mr. Puki. However, should you misinterpret the comments I do sincerely apologise for any inconvenience caused. |
|
|
|
 |
Alana Bates
|
 Jest, skoro pa da je bila provokacija. Ma moramo definirati provokaciju, i to vrlo uskoro, jer ovdje će i dalje vladati zbunjeni.
(a kako znaš da se nismo vjenčali in the past week? Pa da! Rekli smo da ćemo te zvat!) |
|
|
|
|
 |
fatcat
|
Ne vidim nikakav razlog za definiranje provokacije uposto zenski spol mjenja pravila svakodnevno. Danasnja definicija se lako promjeni za par dana. Ako ubacimo PMS u tu ekvaciju moze biti i dva-tri puta u pet-sest minuta. Pracenje tih promjena je pravi "trud"...
Vjencanje: Q & A?... duhhh!
We have no choice of what color we're born or who our parents are or whether we're rich or poor. What we do have is some choice over what we make of our lives once we're here. Happy (3 day late) Birthday Ms. Bates... |
|
|
|
 |
Alana Bates
|
Tenkju veri mač, mr. fatcat |
|
|
|
|
 |