| Autor |
Poruka |
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vidi stvarno lizalice... Sad sam se tek sjetio tri dana kasnije, jebemti...
Tako ja ulazim u tufnu, vidim zdjelu bombona na stolu i pitam zastitara: jel mogu uzeti jedan bronhi da lakse disem unutra?  |
|
|
|
|
|
 |
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
nisam bila vani više od godinu dana u toj tvrđi ili bilo kojem klubu i tako će i ostati  pa nek druge ljude prave budalama mene neće i sad mi još više drago što sam prestala izlaziti van... |
|
_________________ “There is no harm in doubt and skepticism, for it is through these that new discoveries are made.” |
|
|
|
 |
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
nisam bila vani više od godinu dana u toj tvrđi ili bilo kojem klubu i tako će i ostati  pa nek druge ljude prave budalama mene neće i sad mi još više drago što sam prestala izlaziti van...
|
prolazi mladost ni u sta
nema se sta pametno rec za ovaj losi kartel |
|
|
|
|
|
 |
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ovih 10kn trenutno nije ništa drugo nego najobičniji harač. Mogu oni reći da su doveli dj-a iz Zg-a, no postavlja se pitanje čemu dovođenje dj-a koji je cijelu večer puštao identične pjesme koja i inače pušta rezident Tufne?!
Boli me briga što je 10kn simbolična cjena, ali za tih 10kn želim barem imati mjesto gdje mogu ostaviti jaknu bez straha da će mi ju netko ukrasti. |
|
|
|
|
|
 |
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
ako neideš van u tvrđu neznači da neideš van...
p.s. u konzumu se za 10 kuna dobije više lizalica.... |
|
_________________ “There is no harm in doubt and skepticism, for it is through these that new discoveries are made.” |
|
|
|
 |
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Žalosno je da se ljudi ne znaju zabavit nikako drugačije uza sve što ovaj grad nudi
Kako vam samo nije žao bacati stotine kuna (tisuće) svaki mjesec na birtije, alkohol i cigarete?
Ccccc |
|
|
|
|
|
 |
|
syrinx Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Doista ne znam u čemu je čar boravka u osječkim noćnim klubovima? Gužva, prezadimljeni prostori, preglasna (i loša) glazba, puno pijanih / pripitih, ... Onemogućena je bilo kakva komunikacija osim one neverbalne... ;-) |
|
|
|
|
|
 |
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Što jest jest, bolje da ližu nego da piju i puše  |
|
|
|
|
|
 |
|
hrvojeeee
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
u osječkim "noćnim klubovim"??? ajoj, gdje smo mi od tog naziva..jao jao... |
|
|
|
|
|
 |
|
purger81 Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
mene samo zanima.. kak to oni rjesavaju sa porezom.. ono naplate ti 10 kn..( ok nije to tak skupo.. kad bi imali sta ponuditi ) udare ti pecat.. a di je tu ulaznica?? mogu rec uslo je veceras 10 njih uplatili porez za tih 10... a naplatili 500 ...
a sto se tice boljih uvjeta u tim kaficima.. pa ak su htjeli do sada bi i napravili.. pa samo od jednog dana da naplate ulaz..evo nove wc skoljke.. al nije ti to zapad  pogotovo me brinu te gorile na ulazima.. koje misle ak su sad na ulazu da su u rodu sa kosoricom pa mogu sve.... |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
A kad porezna shvati da oni nešto naplačuju, a da ne izdaju račun, al će bit belaje... |
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
i onda kad ih ukebaju ne će biti imaginarnih garderoba i čistih wc kao sada:D
ljepota/čistoća je u očima promatrača  |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
 |
|
|