Znate neki stan za jednu osobu?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Renata1103
Moze i na Jugu, samo da nije na Retfali il tamo negdje..
Moj lega ima lijepo uređen stan u zgradi, naselje iza "pokojne" Kožare.... odgovara li ti to?
Renata1103
Eto.. Ako znate neki jednosoban stan ili garsonijeru, da nije jako daleko od centra, molim napisite, jer sam pregledala sve oglase i ne mogu naci nista. Uvjet je da zivim sama, tj. da necu cimere i da je stan u stambenoj zgradi, jer nemam dobrih iskustava sa dvorisnim ni stanovima u kuci. POzeljno bi bilo gradsko grijanje, al ono.. Bit ce da bas i ne mogu toliko cjepidlacit, ali ugl. da je cijena do 1500 kn s rezijama. Bilo bi super da ima negdje neki na Vijencu I.M. il Sijenjaku.![]()
za 1500kn(uracunato rezije) imas i dvosobnih stanova u strogom centru. ako nema na njuskalu kupi burzu ili oglasnik.
Re: Znate neki stan za jednu osobu?
Renata1103
Ahahahah, joooj.. Sad sam skuzila sta sam napisala.. Di ja gleeedam..KOŽARA di je.. Cijeli dan mi knjizare u glavi pa krivo citam, ahahhaha...
Bivša Kožara je u Donjem gradu kod Drave, blizu restorana Javor, malo istočnije od Bolnice.
Javi nekako broj moba ili telefona pa će ti se lega javiti. Iskreno, ne znam kolika je cijena, ali dogovori se s njim.
Ne brini - puna sloboda zajamčena
zaljubljena u OsijekRenata1103
Ahahahah, joooj.. Sad sam skuzila sta sam napisala.. Di ja gleeedam..KOŽARA di je.. Cijeli dan mi knjizare u glavi pa krivo citam, ahahhaha...
Bivša Kožara je u Donjem gradu kod Drave, blizu restorana Javor, malo istočnije od Bolnice.
Javi nekako broj moba ili telefona pa će ti se lega javiti. Iskreno, ne znam kolika je cijena, ali dogovori se s njim.
Kul, ajde super.
razmisli o ovome. garsonijera u koju je uključeno doslovno SVE osim hrane, a stuc ti je preko puta...

ja sam malo lijen pa ne kuham i kuhinja mi malo znači kada imam stuc preko puta. kada mi treba neka čaša, tanjur ili bilo što drugo odem u restoran i posudim što mi treba.
Renata1103
Kull.Ne cini se onda lose.
A de mi reci.. Gosti?? IL tipa kad mi frendica dodje, smije prenocit?
razmisli malo bolje, dat preko 200 eura za to je apsurd
fatalni_cevapRenata1103
Kull.Ne cini se onda lose.
razmisli malo bolje, dat preko 200 eura za to je apsurdza te novce imas dvosobne stanove po cijelom gradu, ne znam kako nisi nasla vec, ja sam vidio barem 100 oglasa, a trazio sam samo na njuskalu i oglasniku.
Ma daj mi jedan posalji.. U Osijeku? Da je s rezijama do 1500 kn i da nije u necijoj kuci il dvoristu? Nema nijedan takav..
Renata1103
zaljubljena u OsijekRenata1103
Kul, ajde super.) Samo sto prije, jer sam vec trebala bit u Osijeku.
![]()
Nazovi legu na mob 098 590 129 pa neka ti on sve objasni, ja samo znam da izdaje stan sa potpuno posebnim ulazom u zgradi.... Sretno!!!
Renata1103Kull.
Ne cini se onda lose.
nikakav problem.
za svoje pare sama biraš što i kako ti najbolje paše. sretno u potrazi!