PRIJENOS UŽIVO
Jeste li napunili rezervoar automobila i gdje ćete pobjeći ako se bude znalo par sati unaprijed da će NASA-in satelit aterirati u Osijek?
Povijesni medij
Hoće li NASA-in satelit aterirati u Hrvatsku - prijenos uživo
Računala, znanost, tehnologija
Promašaj u drugom krugu.
Promašaj u trećem krugu.
Re: Hoće li NASA-in satelit aterirati u Hrvatsku - prijenos uživo
francika
Jeste li napunili rezervoar automobila i gdje ćete pobjeći ako se bude znalo par sati unaprijed da će NASA-in satelit aterirati u Osijek?
Zašto bježati? Takva smrt bi bila sretan završetak, za prosječnog stanovnika Hrvatske.
Meni se čini da će na kraju satelit završiti daleko izvan Antarktike.
francikaAko se ne varam, Antarktika je bila jedno od rijetkih mjesta za koje se od samog pocetka znalo da je sigurno. ;-)Meni se čini da će na kraju satelit završiti daleko izvan Antarktike.
Ovo je linka na prikaz njegove trenutne pozicije:
http://www.n2yo.com/?s=21701
a, ovo je link na prikaz u sljedecih 5 dana: http://www.n2yo.com/passes/?s=21701
U tablici su prikazana vremena kad bi trebalo preletjeti u nasoj blizini [kliknuti na gumb Show all passes za prikaz i dnevnih prolaza]
Nazalost, vecina prolaza u nasoj blizini je tijekom dana, tako da je mala sansa da cemo moci pratiti vatromet na nebu ;-)
Jel se taj satelit kreće po sinusu ili kosinusu?
Nisam znao da se sateliti tako kreću, jer nisam prije obračao pažnju na njih.
500 km u minuti. Znači mogu nam se gače trrrrreeeeessti samo jednu minutu jer nakon minute već je iznad Crne Gore.
Nisam znao da se sateliti tako kreću, jer nisam prije obračao pažnju na njih.
500 km u minuti. Znači mogu nam se gače trrrrreeeeessti samo jednu minutu jer nakon minute već je iznad Crne Gore.
Da hoće pogoditi nekoga određenoga...
-nella-Da hoće pogoditi nekoga određenoga...
A koga bi ti to da pogodi?
jednog člana svojte.
nek meni skrati muke 

zamisli da tresne na trg dr f t, ili kak se već zove, pa da ponovo moraju pravit novi i još tolko love potrošit
Satelit pada na crvenog fiću... Garant. 

ako padne na banske dvore netko će ga ukrasti...
neće ... sljedećih 20 godina će trubit kako su purgeri najviše najebali u univerzumu i proglasit će državni blagdan i reć da ih je amerika napala
Nije mi nitko odgovorio zašto se satelit kreće u sinusoidi a ne u centripetalnoj putanji. Pa nije valjda zato što je zemlja okrugla!?
Upravo sada je iznad Rumunjske satelit pa pogledajte vidi li se išta! 
Re: Hoće li NASA-in satelit aterirati u Hrvatsku - prijenos uživo
E jbg, već je u Ukrajini. 
A sad je već u Rusiji.
Morat ću čekati iduću zvijezdu padalicu da zaželim na koga da padne idući NASA-in satelit.