Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Bazeni će struju dobivati iz sunca, a klimatizaciju pomoću podzemnih voda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
beejay

Ukupno postova: 219
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.09.2011. 0:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la :
Ajde nadam se da će barem onda na starim bazenima biti ulaznica 10 kn.

Zanima me samo kad će se ruševine u gradu početi obnavljati i neuređena kulturna baština grada.

I da ne zaboravim, na idućim izborima HDSSB neće dobiti moj glas zato jer je potrošio sve novce iz gradskog proračuna i još se kreditno zadužio. Stvarno je jako nisko to što se idućoj vlasti ne želi ostaviti ni jedna kuna već samo dugovi, isti su kao i država. Samo zaduživanje i trošenje u svrhu ostanka na vlasti.

Nadam se da ćemo jednom imati na vlasti stranku koja neće ostaviti dugove narednoj vlasti.

Uvijek ću za takvu stranku glasati!

Tek nakon što netko ode sa vlasti uspijemo saznati kako je zapravo vladao. Često se dogodi da netko proklinje one trenutne, pa ih onda kasnije zaziva.

Nije da sad ikoga opravdavam, nego sam samo ostao pod dojmom tj. šokom kad sam vidio kako Kerum vlada Splitom:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-dotjerao-split-u-bankrot-od-planirane-milijarde-u-blagajni-tek-331-milijun-kuna-/572867.aspx

Zamisli da netko ovakav bude sljedeći osječki gradonačelnik... Shocked
No, nadam se ipak da je Osijek dovoljno daleko od Splita da ga ne dohvate ovakve zarazne persone.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2011. 0:07 
Naslov:  

beejay je napisao/la :
francika je napisao/la :
Ajde nadam se da će barem onda na starim bazenima biti ulaznica 10 kn.

Zanima me samo kad će se ruševine u gradu početi obnavljati i neuređena kulturna baština grada.

I da ne zaboravim, na idućim izborima HDSSB neće dobiti moj glas zato jer je potrošio sve novce iz gradskog proračuna i još se kreditno zadužio. Stvarno je jako nisko to što se idućoj vlasti ne želi ostaviti ni jedna kuna već samo dugovi, isti su kao i država. Samo zaduživanje i trošenje u svrhu ostanka na vlasti.

Nadam se da ćemo jednom imati na vlasti stranku koja neće ostaviti dugove narednoj vlasti.

Uvijek ću za takvu stranku glasati!

Tek nakon što netko ode sa vlasti uspijemo saznati kako je zapravo vladao. Često se dogodi da netko proklinje one trenutne, pa ih onda kasnije zaziva.

Nije da sad ikoga opravdavam, nego sam samo ostao pod dojmom tj. šokom kad sam vidio kako Kerum vlada Splitom:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-dotjerao-split-u-bankrot-od-planirane-milijarde-u-blagajni-tek-331-milijun-kuna-/572867.aspx

Zamisli da netko ovakav bude sljedeći osječki gradonačelnik... Shocked
No, nadam se ipak da je Osijek dovoljno daleko od Splita da ga ne dohvate ovakve zarazne persone.

Pa zar si zaboravio da smo imali jednog takvog, Đapića?

Mrky007
Ukupno postova: 490
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.09.2011. 10:31 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la:
U Osijeku 30 000?
Bolje piti pivo nego jesti buniku.

gdje piše da se bazeni grae od osječkog novca? Jel na istom mjestu gdje piše da u Osijeku ima 30 000 nezaposlenih.
De lega molim te reci mi ime i prezime da znam glasat za tebe na izborima. trebas se prijavit!

kako bi zaposlio 10 000 ljudi? Oćeš napisat ili ne. ili kad bunika prestane djelovat

francika..jel maca popapala jezik?

francika

Post Postano: 21.09.2011. 11:29 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Mrky007 je napisao/la:
U Osijeku 30 000?
Bolje piti pivo nego jesti buniku.

gdje piše da se bazeni grae od osječkog novca? Jel na istom mjestu gdje piše da u Osijeku ima 30 000 nezaposlenih.
De lega molim te reci mi ime i prezime da znam glasat za tebe na izborima. trebas se prijavit!

kako bi zaposlio 10 000 ljudi? Oćeš napisat ili ne. ili kad bunika prestane djelovat

francika..jel maca popapala jezik?

Prema izvještaju Hrvatskog Zavoda za popis stoke sitnog zuba:

Prve 3 županije po registriranom broju nezaposlenih su:

Grad Zagreb 38.963 nezaposlenih (779.145 stanovnika) - 5.00% nezaposlenih na ukupan broj stanovnika
Splitsko-dalmatinska županija 36.221 nezaposlenih (463.676 stanovnika) - 7.81% nezaposlenih na ukupan broj stanovnika
Osječko-baranjska županija 31.090 nezaposlenih (330.506 stanovnika) - 9.41% nezaposlenih na ukupan broj stanovnika

Prema postotku nezaposlenih u odnosu na broj stanovnika Osječko-baranjska županija zauzima POČASNO 1. MJESTO sa 9.41% nezaposlenih i osvaja nagradu KLIP STOKE SITNOG ZUBA u nepravednoj konkurenciji ispred Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba (ostale županije imaju daleko manje nezaposlenih i nisu bili nominirani u kategoriji stoke sitnog zuba). Ukoliko ne bi računali umirovljenike od kojih najveći broj umirovljenika ima mirovinu manju od 2.000 kn, tada je postotak nezaposlenih među radno sposobnim građanima oko 30% što znači da skoro svaki 3 radno sposoban građanin nema gdje raditi. A s obzirom još da su plaće u Osječko-Baranjskoj županiji 50% manje nego u Gradu Zagrebu ispada da 3 Slavonca rade za 2 plaće pa ti onda razmišljaj malo o tome dok se kupaš na bazenima od 0.2 milijarde kuna (200.000.000 kn) iz gradskog proračuna. Od ova 3 Slavonca što rade zajedno za 2 plaće jedan bi trebao dobiti otkaz kako bi oni mogli dobiti cijelu plaću i tada bi se broju nezaposlenih dodao još i svaki 3. fiktivni zaposleni, pa bi nezaposlenost porasla na 40% u Osječko-baranjskoj županiji.

Ovo bi svaki idiot mogao shvatiti, pa se nadam da ćeš i ti moći to shvatiti!

Nezaposlenost_Analiza_kolovoz_2011.pdf
 Opis:
Podatak o najvećem broju nezaposlenih uzet je iz izvješća HZZ-a, točka 2.4 (Regionalna struktura nezaposlenih). Grad Zagreb koji ima 448.639 više stanovnika od Osječko-baranjske županije ima 38.963 nezaposlenih, a Osječko-baranjska županija 31.090.

Skini
 Datoteka:  Nezaposlenost_Analiza_kolovoz_2011.pdf
 Veličina:  147.81 KB
 Skinuto:  33 put(a)

francika

Post Postano: 21.09.2011. 11:47 
Naslov:  

Mislim daje krajnje vrijeme da Lovokovićku zbog lobiranja za trošenje 0.2 milijarde kuna (200.000.000 kn) na dječje prohtjeve privatnih interesa.

I zato je molim da prestane lobirati pranje gradskog proračuna kroz megalomanske investicije pa ako treba poklonit ću joj ja 10 vreća faksa da ima za pranje veša, valjda će joj to biti dovoljno da bude zadovoljna.

Što Nikola Mandić, ugledni osječki psihijatar, misli o megalomaniji u gradu na Dravi i da li je spreman ponuditi besplatnu psihoterapiju osječkim političarima?

Mrky007
Post Postano: 21.09.2011. 18:19 
Naslov:  

Dakle ne znaš ni razliku između županije i grada.
Pišeš jedno a objašnjavaš drugo al ja tek sad vidim da se jedini ja svađam sa tobom pa možda bolje da i ja odustanem jer te niko ne doživljava.
I samo za kraj jedna inf za tebe..priča se da će od tih novih bazena voditi tunel ispod ove nove obilaznice taman do Portanove da plivači i vaterpolisti mogu u Portanovu kupovat kupaće i naočala za vodu i na kavu poslje plivanja

francika

Post Postano: 21.09.2011. 18:30 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Dakle ne znaš ni razliku između županije i grada.
Pišeš jedno a objašnjavaš drugo al ja tek sad vidim da se jedini ja svađam sa tobom pa možda bolje da i ja odustanem jer te niko ne doživljava.
I samo za kraj jedna inf za tebe..priča se da će od tih novih bazena voditi tunel ispod ove nove obilaznice taman do Portanove da plivači i vaterpolisti mogu u Portanovu kupovat kupaće i naočala za vodu i na kavu poslje plivanja

Ma bravo Mrky, preglup si da bi shvatio da je Osijek grad sa najvećim brojem nezaposlenih u Hrvatskoj i u kojem su plaće daleko ispod državnog prosjeka. A isto tako i da je grad Osijek glavni grad Slavonije i Baranje i da se kao takav nalazi u Osječko-baranjskoj županiji a ne u Zagrebačkoj županiji.
Isto ne kužiš da HDSSB vodi i grad i županiju i ne kužiš da je njihov rad međusobno usklađen, ili možda ti to sve shvaćaš pa hoćeš reći da Bubalo guzi Šišljagića jer je nezaposlenost velika samo u županiji a grad Osijek je zapravo grad sa najvećom zaposlenosti u Hrvatskoj, ali Bubalo to neće reći Šišljagiću jer voli od njega praviti majmuna.

I po ćemu ti procjenjuješ da si tako pametan koliko misliš da jesi?

Mrky007
Post Postano: 21.09.2011. 18:34 
Naslov:  

ha ha ha..pokazao si kolko si pametan.

Daj još samo kao šlag na kraju tvoj "program" za spas Osiejka i države.. kako bi zaposlio tih 30 000 nezaposlenih osječana? Jel bi svi preusmjeravali promet prema portanovi ili ??

francika

Post Postano: 21.09.2011. 18:38 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
ha ha ha..pokazao si kolko si pametan.

Daj još samo kao šlag na kraju tvoj "program" za spas Osiejka i države.. kako bi zaposlio tih 30 000 nezaposlenih osječana? Jel bi svi preusmjeravali promet prema portanovi ili ??

Pitaj Jacu guzolizac, ona zna. Wink A možeš pitati i Lovokovićku dok joj budeš pratnja do Mandića?

Mrky007
Post Postano: 21.09.2011. 18:44 
Naslov:  

ma ko njih j..ja pitam tebe. ti sve znaš.

Ili bi možda uposlio 30 000 nezaposlenih osječana da naprave živi štit oko portanove pa da ljudi moraju skretati u Avenue Mall?

Skoči u forum: