Osječanke kamenovane na ljetovanju u Tunisu

Osijek

Osječanke kamenovane na ljetovanju u Tunisu

Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći. Ali da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti u mrtvačkom sanduku kući nisam ni sanjala. Tvrdi to 28-godišnja Ivana L. (podaci poznati redakciji) koja, tjedan dana nakon povratka još živi pod dojmom 15 najstrašnijih minuta u svom životu. Bila je smještena u Jasmin Hamametu, a odlučila je s još tri prijateljice s kojima se uputila na nezaboravno putovanje, zabaviti se u obližnjem kafiću.

- Izišle smo u latinoklub i plesali u društvu šest Talijana i odmah moram reći da je dobro što su bili tamo jer se doslovce ondje ne može izići bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diska i odjednom je prijateljica vidjela poveći kamen na svojoj nozi. Pomaknula ga je i krv je počela liptati, a gotovo istovremeno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih “pajserom” - priča svoje neugodno iskustvo Osječanka. Sreća je bila, kaže, što je krak betonske ploče najprije udario u tlo, a potom u nogu, no ubrzo su se svi, pa i njih četiri našle ispod stola, odakle nisu izlazile. Jauci, vriska i plač čuli su se, kaže, sa svih strana, a kad se klub napunio kamenjem, posjetitelji kluba bacali su ga van. Uslijedile su dimne bombe, priča Ivana, i ulična tučnjava, no njih četiri uspjele su ući u taksi koji su umjesto uobičajena dva, platile 20 eura da ih odveze do hotela. Naknadno se informirala da se nemili događaj zbio posljednjega dana ramazana te da je grad bio pun stanovnika iz okolice Alžira, gdje je stanje, kako joj je pojašnjeno, kritičnije nego u Tunisu.

- Čekale smo liječnika 40 minuta, no onda smo se sjetile da imamo pribor za prvu pomoć i nismo trebale liječničku intervenciju. Tek kad sam sletjela u Hrvatsku, kroz glavu mi je proletjelo što se sve moglo dogoditi. U jedno sam sigurna, u Tunis više ne idem. Znam da se mnogi odlično provedu, kao što smo i nas četiri do tog posljednjega dana, no ipak je ovo događaj zbog kojeg ovo ljetovanje doista smatram nezaboravnim - zaključila je Ivana.

MVPEI: Treba biti oprezan

Berislav Živković iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija kaže kako pri putovanju u Tunis treba biti oprezan zbog narušenog sigurnosnog stanja.

- Naš počasni konzul ondje je, srećom, vrlo aktivan, što se moglo vidjeti kod evakuacija u siječnju. Nismo do sada zabilježili nikakve probleme kod hrvatskih turista, ali oprez je potreban jer je situacija u tom sjevernoafričkom području nestabilna, rekao je Živković. I doista, u preporukama na web stranici MVPEI-ja stoji da je u zemlji i nadalje izvanredno stanje pa se hrvatskim državljanima savjetuje izbjegavanje mjesta većih okupljanja i prosvjeda, uz poštovanje uputa lokalnih vlasti.

Tekst: Marija Mihelić/Glas-Slavonije.hr
šta cugaju u vrijeme Ramazana? :)
šta cugaju u vrijeme Ramazana? :lol:
baš, take raskalašene ošle među muslimane eeee..... hahaha
Glupače,misle da neće biti ništa ako odu u Tunis...nitko ih nije prisilio da idu tamo,kad su tako "pametne" čudi me što nisu otišli u Tripoli.
koliko ja vidim ... nisu kamenovane osjecanke ... nego su kamenovani svi posjetitelji tog kluba u kojem su slucajno bile i osjecanke.

dakle ... nesto poput beogradskih tablica u splitu ili pedera :)
Duminske Trake

Glupače,misle da neće biti ništa ako odu u Tunis...nitko ih nije prisilio da idu tamo,kad su tako "pametne" čudi me što nisu otišli u Tripoli.

Po njima treba pljuvat, a po ovima što se svojevoljno sa 650 km/h zabijaju u zid ne? Nisu mi jasni ti tvoji kriteriji ;)
njih 4 sa 6 likova...pa nije ti to Q :) :) to ne može ostat neprimjećeno kod muslimana :) :) šalim se...a jbg...sranja se dešavaju....pomalo su baksuzi i to je to :)
jebiga država u kojoj su žene još uvijek pokrivene od glave do pete ... obučene ko nindže ulaze u more ... zabranjeno im je kupovati alkohol, plesati, praktički raditi sve na šta smo navikli raditi ovdje, ak fotkaš po ulici moraš paziti da ne uhvatiš nečiju ženu u fotku da te neko ne izbode nožem ... još sranje koje je bilo kod njih ... bilo je za očekivati i trebalo se ponašati u skladu s tim ... kad sam bio u tunisu prošle godine s curom u jednom trgovačkom centru svirala neka glazba, zaplesali iz zajebancije, a lik čim je vidio da žena pleše ugasio glazbu ... ona stoji samnom u redu za kupit cugu u jedinoj trgovini u yasmine hammametu gdje se može kupit cuga i sam osjetiš kak se pogledi lijepe "aaaargh infidels, no woman buy booze" ... svejedno nam je bilo super ... druga kultura i treba se ponašati u skladu s istom
Fitna.
Mrs Garrison: Now put yourself in the shoes of a Muslim. It's Friday night, but you can't have sex, and you can't jack off. There's sand in your eyes and probably in the crack of your ass, and then some cartoon comes along from a country where people are getting laid, and mocks your prophet. Well you know what? I'd be pretty pissed off too!
sta idu uopce kod tih *, zadrtih muslimani
svi su oni još kulturno 100 godina iza nas, pa čak i oni koji su kao razvijeni UAE, Kuvajt, Saud. Arabija su po mentalitetu i kulturi 100 godina iza nas ;)
Postajete kao babe koje samo čekaju smrt i govore da ne treba nikuda ići nego biti kod kuće da ti se nešto loše ne dogodi, čast izuzecima :D
josephine01

Duminske Trake

Po njima treba pljuvat, a po ovima što se svojevoljno sa 650 km/h zabijaju u zid ne? Nisu mi jasni ti tvoji kriteriji ;)

Jedna je stvar kad se netko svojevoljno zabije u zid,druga je stvar kada se dogodi NESREĆA. Moji kriteriji su jasni,zna se što mislim o budalama koje se dolje zalete a pogotovo koji pretječu na takvim mjestima. To što su ove ludače otišle u Tunis u ovo doba kada tamo više ni plaćenici ne idu onda ne znam šta da tu kažem. Ne žalim ni njih a ni bilo koga tko namjerno izaziva nesreću.
Meni bi bila vijest da su praznoglave ribitze bile predmetom kamenovanja u recimo muzeju.
Ali pizdarije po noćnim klubovima me uopće ne iznenađuju.
U svakom slučaju, ni tovari po Dalmaciji nisu u zaostatku za Alžirom. Od gostoljubivosti, puna crna kronika.
znaci, jednu je kamen pogodio od pod i u nogu, i na svim naslovnicama pise
OSJEČANKE KAMENOVANE U TUNISU.

jeste vi normalni ???

Re: Osječanke kamenovane na ljetovanju u Tunisu

Fascinanto je, i zastrašujuće, koliko crnih primitivaca opravdava ovaj napad. I to sugrađana istih tih djevojaka, neki iz zavisti jer nigdje ne putuju, neki iz zavisti što djevojke plešu s Talijanima a ne s njima, neki jer eto, šta se ima putovati kad se zna da je Hrvatska najljepša...

Odgovornost je na putničkoj agenciji koja djevojke nije podrobno informirala o stanju u mjestu u koje ih vodi. Ne moramo svi pratiti BBC World, nije to nešto čime bi se prosječni turist trebao zamarati.

Da zaključim - svatko tko opravdava napad na djevojke je nerealizirani Breivik iz našeg sokaka, dno dna ljudskosti. Putnička agencija je tipična hrvatska - uzmi pare i bježi.

Baudolino

Fascinanto je, i zastrašujuće, koliko crnih primitivaca opravdava ovaj napad. I to sugrađana istih tih djevojaka, neki iz zavisti jer nigdje ne putuju, neki iz zavisti što djevojke plešu s Talijanima a ne s njima, neki jer eto, šta se ima putovati kad se zna da je Hrvatska najljepša...

Odgovornost je na putničkoj agenciji koja djevojke nije podrobno informirala o stanju u mjestu u koje ih vodi. Ne moramo svi pratiti BBC World, nije to nešto čime bi se prosječni turist trebao zamarati.

Da zaključim - svatko tko opravdava napad na djevojke je nerealizirani Breivik iz našeg sokaka, dno dna ljudskosti. Putnička agencija je tipična hrvatska - uzmi pare i bježi.

Kužim da me boli lijevi testis za ćurke. Osim toga, ćevap je dao najbolji opis nazovi "članka". Ono, pukao mi je nokat na malom prstu. Ovo, ono.
Što si se propeo na zadnje noge? Moraliste i dežurne dušebrižnike smo čitali na temi o onoj dvojici glupsona koji su u guzici prenosili drogetinu iz Paragvaja. Danas ih se nitko i ne sjeća tu po portalu. A cvilili ste za njima ono do jaja.
I na kraju, kome one daju vagine, s kim plešu, to me apsofaknlutno ne zanima. Tako da smatram cijeli članak i vijest onak, bezveze. Trip članka kao i vijest da Nižetić više ne ševi Šulentićku. BMK, onak ladno.

Baudolino

Istina je ovakva - they were asking for it. Dobro pa jel one ne gledaju tv,zar ne prate medije i općenito stanje u sjevernoj Africi? Budimo realni,zemlje "trećeg svijeta" još uvijek nisu dovoljno sigurne i razvijene,ja bi sto puta razmislio da li da uopće idem tamo čak i da nije bilo nikakvog rata. Isto tako znam za primjer djevojke koja je nedavno otišla u Grčku pa pri povratku nije imala nikakvih letova za natrag i ostala je visjeti tamo. Pa hello,zar ne vidiš kakvo je stanje tamo? Ja osobno ne opravdavam nikakav napad da se razumijemo ali neću ih ništa ni žalit jer bilo tko da je imalo pametan ne bi tamo išao,pogotovo ne sada. Baš me boli briga što je jeftino i all inclusive ako meni prijeti bilo kakva opasnost. Treba nekad imati zdrav razum za neke stvari,da se meni ovo dogodilo ja bi se pokrio ušima od stida što sam si to dozvolio a ne da se još hvalim okolo po medijima.

crveni

Baudolino

Kužim da me boli lijevi testis za ćurke. Osim toga, ćevap je dao najbolji opis nazovi "članka". Ono, pukao mi je nokat na malom prstu. Ovo, ono.
Što si se propeo na zadnje noge? Moraliste i dežurne dušebrižnike smo čitali na temi o onoj dvojici glupsona koji su u guzici prenosili drogetinu iz Paragvaja. Danas ih se nitko i ne sjeća tu po portalu. A cvilili ste za njima ono do jaja.
I na kraju, kome one daju vagine, s kim plešu, to me apsofaknlutno ne zanima. Tako da smatram cijeli članak i vijest onak, bezveze. Trip članka kao i vijest da Nižetić više ne ševi Šulentićku. BMK, onak ladno.

Kao što rekoh - primitivizam, i to onaj balkanski. Djevojke su, dakle, ćurke - zašto - zato što su si priuštile poznat turističku destinaciju.

Drugo, *, nisam cvilio ni za kim, a pogotovo ne za dilerima droge. Dakle, osim što si primitivan, usto i lažeš. Logično - to ide ruku pod ruku.

No posebno bih istakao: "Kome one daju vagine?" - kao da to pitanje ima bilo kakve veze s člankom i kao da već nisi dao do znanja da si balkanski primitivac.
Duminske Trake

Istina je ovakva - they were asking for it. Dobro pa jel one ne gledaju tv,zar ne prate medije i općenito stanje u sjevernoj Africi? Budimo realni,zemlje "trećeg svijeta" još uvijek nisu dovoljno sigurne i razvijene,ja bi sto puta razmislio da li da uopće idem tamo čak i da nije bilo nikakvog rata. Isto tako znam za primjer djevojke koja je nedavno otišla u Grčku pa pri povratku nije imala nikakvih letova za natrag i ostala je visjeti tamo. Pa hello,zar ne vidiš kakvo je stanje tamo? Ja osobno ne opravdavam nikakav napad da se razumijemo ali neću ih ništa ni žalit jer bilo tko da je imalo pametan ne bi tamo išao,pogotovo ne sada. Baš me boli briga što je jeftino i all inclusive ako meni prijeti bilo kakva opasnost. Treba nekad imati zdrav razum za neke stvari,da se meni ovo dogodilo ja bi se pokrio ušima od stida što sam si to dozvolio a ne da se još hvalim okolo po medijima.

Pišeš gluposti, a uopće nisi upoznat sa stanjem u Tunisu, a i sjevernoj Africi. To je isto kao da ja kažem kako više nikada neću u Zagreb, zbog toga da mi se ne dogodi da kada odem u pekaru po burek da me na pješačkoj stazi ne pokupi neki auto... Najbolje biti u svojoj sobi, ali i onda postoji opasnost da ti se nešto dogodi, pa ako se zapale instalacije dok spavaš, svi ćemo reći, gle budale, spava a soba mu gori, tako mu i treba što si nije ugradio alarm za dim....

Duminske Trake

Baudolino

Istina je ovakva - they were asking for it.
...

Je, tako je. I Židovi u Njemačkoj were asking for it jer su mogli vidjeti šta se sprema i pobjeći, imali su sredstva pobogu, a ne ustrajati da ostanu. I oni koji su preživjeli konc-logore trebaju se pokriti ušima, a ne pričati o tome.

Kao što rekoh - ovo je odlična lakmus-tema da se razotkriju balkanski primitivci i potencijalni Breivici iz našeg sokaka. A nije da ih nema - i sam Breivik je prepoznao HDSSB i HSP kao stranke na koje treba računati u vrloj, novoj Europi. Komentari na ovoj temi pokazuju da je luđak bio u pravu što se tiče Osijeka i dvije mu stranke-perjanice.
Baudolino

Kao što rekoh - primitivizam, i to onaj balkanski. Djevojke su, dakle, ćurke - zašto - zato što su si priuštile poznat turističku destinaciju.

Drugo, primitivčino, nisam cvilio ni za kim, a pogotovo ne za dilerima droge. Dakle, osim što si primitivan, usto i lažeš. Logično - to ide ruku pod ruku.

No posebno bih istakao: "Kome one daju vagine?" - kao da to pitanje ima bilo kakve veze s člankom i kao da već nisi dao do znanja da si balkanski primitivac.

O ne isplati se ulaziti u rasprave sa ponekim ljudima, jer kao da čekaju da se drugome dogodi nesreća pa su oduševljeni time, jer su oni "pametniji" pa se to njima ne može dogoditi. A zapravo su jadni, jer imaju jadne živote i samo čekaju da se nekome drugome dogodi nešto loše, kako bi im se ti njihovi jadni životi činili boljima, ali samo im se čine i to kratko traje pa traže ponovo nekoga kome se nešto loše dogodi i tako u krug, umjesto da porade na sebi da im bude bolje i da ne traže sreću u tuđoj nesreći...
Čudi me kako još nitko nije spomenio kako strani turisti prolaze u Hrvatskoj. Jer ovo je prvi incident za koji sam čuo da se dogodio u Tunisu. Ako se ne varam kod nas su turisti isprebijani, ubijani, silovani, opljačkani, prevareni... Šta mislite kako oni gledaju na našu državu?

Zamislite komentare na smrt ono dvoje nesretnih Talijana: "Ma budale, što idu u tu divlju Croaziu, gdje se zna da za tajkune zakoni ne vrijede?"

Mnogi ovdje komentari su ekvivalent tome. Sramota. Crni, prljavi Balkan.
... sta piju i provociraju kad je ramazan??? a znate kakvi su arapi sto se toga tice, sve smatraju provokacijom. jednostavno su se trebale prilagoditi. when in rome...

Baudolino

crveni

Baudolino

Drugo, primitivčino, nisam cvilio ni za kim, a pogotovo ne za dilerima droge. Dakle, osim što si primitivan, usto i lažeš. Logično - to ide ruku pod ruku.

*cvil*

Ja sam Disco Boy. Naime, kontemplirajući tvoj upis dolazim do zaključka:
- da si tankoćutno biće
- da te pogađaju nepravde u svijetu
- da si protiv primitivizma

A ja kužim da kenjaš po osijek031.kom. Možda bi ti bilo najbolje da napraviš npr. prosvjede. Ili da uložiš prosvjednu notu veleposlanstvu. Jer, tko je vidio preuzeti rizik odlaska u sjevernu Afriku. Jer kog to boli dupe što se tamo događaju mini revolucije. I zašto bi netko, kao turist, morao biti informiran o trenutnom stanju u toj državi? I na kraju krajeva, zašto bi turisti morali barem biti informativno upoznati o običajima zemlje - destinacije.

:)

Ajde uživaj i nemoj da te pogađaju vijesti o osječkim fufama na godišnjem odmoru. Od previše živciranja možeš dobiti, što ja znam, hemeroide. Gastritis.

crveni

...
Ajde uživaj i nemoj da te pogađaju vijesti o osječkim fufama na godišnjem odmoru. Od previše živciranja možeš dobiti, što ja znam, hemeroide. Gastritis.

Ne znaš ti ništa, osim biti primitivan.

U svoja tri javljanja svoje si sugrađanke nazvao, redom, ribicama, ćurkama i fufama.

Dakle, iz tebe progovara tek mržnja, onaj najgori balkanski kvazi-macho primitivizam. I deklarirao si se. Ne vidim razloga da se više javljaš. Shvatili smo - prezireš žene. Posjeti prikladnog liječnika i kreni krivudavim putevima psihoanalize i samopropitivanja.

Na temelju čega tvrdiš da su fufe? Ili su tebi sve žene fufe, kao što su, recimo, Paravinji. Diskurs ti je istovjetan njegovom. Čestitam.
Divno štivo! Nastavite, molim vas. :)

Baudolino

crveni

...

U svoja tri javljanja svoje si sugrađanke nazvao, redom, ribicama, ćurkama i fufama.

Dakle, iz tebe progovara tek mržnja, onaj najgori balkanski kvazi-macho primitivizam. I deklarirao si se. Ne vidim razloga da se više javljaš. Shvatili smo - prezireš žene. Posjeti prikladnog liječnika i kreni krivudavim putevima psihoanalize i samopropitivanja.

Na temelju čega tvrdiš da su fufe? Ili su tebi sve žene fufe, kao što su, recimo, Paravinji. Diskurs ti je istovjetan njegovom. Čestitam.

Ne, najbolje bi bilo da se iz protesta poliješ benzinom i zapališ :)
Onak filmski. Jer je ribitza dobila rikošet u nogu. I jer su platili taxi 20 ojra. A ne uobičajenih 2 ojra.
Evo ja sam još uvijek potresen čitajući tragičnu ispovjest 28 godišnje ribitze iz Osijeka.

Led te jebo,ja sad na kraju ispadam glup jer ja kao nemam pojma šta se događa u sjevernoj Africi... Pa jebo te otac pametni jel bi ti sad išao u Tunis na odmor? Jel bi išao sad u Egipat,Libiju,Alžir?! Jel bi otišao u Jordan,Izrael,Siriju ili Pojas Gaze?! A možda i u Nigeriju,Kongo ili malo na plaže u Somaliji? Pa koja vam je pička materina ne bi tamo ni lud otišao,vi se javljate koji kurca niste vidjeli a ne puta i tu sad serete o politici,nekim breivicima,Šišljagićevcima i šta ti ja znam čemu sve ne. Bundeve jedne glupe pokrijte se ušima,ta mjesta su sad opasna i nesigurna i neće biti sigurna još neko vrijeme,tamo može samo KOMPLETNI IDIOT otići na odmor i očekivati super gostoprimstvo,bespla koktelčiće i zabavu. Ni puške se još nisu ohladile a pitanje je i kada će se uopće život stabilizirati a vi ste eto pametni pa idete uspoređivati Holokaust i te gluposti s time što nema veze s vezom. Nijedan Židov si nije sam kupio all inclusive kartu za Auschwitz,Treblinku ili Sobibor! Idioti jedni idiotski.
Duminske Trake

Led te jebo,glup Pa jebo te otac pametni Pa koja vam je pička materina ,vi se javljate koji kurca niste vidjeli sad serete o politici Bundeve jedne glupe pokrijte se ušima,
ta mjesta su sad opasna i nesigurna i neće biti sigurna još neko vrijeme,tamo može samo KOMPLETNI IDIOT otići na odmor i očekivati super gostoprimstvo,bespla koktelčiće i zabavu. Idioti jedni idiotski.

Haahahaahahahaha ovako se dugo nisam nasmijao :D Koji je tvoj problem? Osim što si neobavješten? U nedostatku argumenata koristiš riječi koje koristiš.... Ili mjenjaj terapiju na kojoj si ili mjenjaj dilera, jer ne ide na dobro :D :D :D

Duminske Trake

Nijedan Židov si nije sam kupio all inclusive kartu za Auschwitz,Treblinku ili Sobibor! Idioti jedni idiotski.

:) na kikiriki :)
Monstrum

Duminske Trake

Nijedan Židov si nije sam kupio all inclusive kartu za Auschwitz,Treblinku ili Sobibor! Idioti jedni idiotski.

:) na kikiriki :)

Da, ova zaslužuje kikiriki :D ... Šaljem i ja ...
To što su cure bile nedovoljno informirane o revoluciji u Tunisu; s kim su tulumarile i kome se davale ne znači da moraju biti kamenovane. U Europi to više ne radimo takvim curama.

Zemlja koja pretendira na kakvu-takvu zaradu od turizma (obzirom da ne proizvodi ništa pametnije) ne može si dozvoliti ovakve idiotarije.
Komentari me podsjećaju na srednjevjekovne stereotipe: ako je silovana - sama je to tražila, jer je nosila minicu.
Sharon

To što su cure bile nedovoljno informirane o revoluciji u Tunisu; s kim su tulumarile i kome se davale ne znači da moraju biti kamenovane. U Europi to više ne radimo takvim curama.

Zemlja koja pretendira na kakvu-takvu zaradu od turizma (obzirom da ne proizvodi ništa pametnije) ne može si dozvoliti ovakve idiotarije.
Komentari me podsjećaju na srednjevjekovne stereotipe: ako je silovana - sama je to tražila, jer je nosila minicu.

Opetovno:
- vijest je totalno debilna. Zamisli, kamen je ribitzu ogrebao po nozi.
I to je sva poanta koju sam želio reći. A nadrkani likovi odmah kenjaju po temi:
Baudolino:
-crnih primitivaca
- nerealizirani Breivik
- osim što si primitivan, usto i lažeš (btw piše se uz to, a ne usto)
- da si balkanski primitivac
- Diskurs ti je istovjetan njegovom (Paravinji)

E sad, kak sam bio lijen, ali nakupilo se direktnih uvreda pa sad imam gradiva da Baudolina prijavim administratorima.
Znamo da u neke krajeve svijeta nije poželjno ići. Isto tako kada se nekud ide treba paziti na ponašanje i odijevanje,ne odskakati od okoline koja to može shvatiti i kao provokaciju.
Naravno, isto očekujem i od stranaca koji dolaze u "naš svijet", neka se i oni prilagode zemlji u koju su došli.
crveni

Sharon

Opetovno:
- vijest je totalno debilna. Zamisli, kamen je ribitzu ogrebao po nozi.
I to je sva poanta koju sam želio reći. A nadrkani likovi odmah kenjaju po temi:
Baudolino:
-crnih primitivaca
- nerealizirani Breivik
- osim što si primitivan, usto i lažeš (btw piše se uz to, a ne usto)
- da si balkanski primitivac
- Diskurs ti je istovjetan njegovom (Paravinji)

E sad, kak sam bio lijen, ali nakupilo se direktnih uvreda pa sad imam gradiva da Baudolina prijavim administratorima.

Vidi, *, u svakom tvom postu ima toliko pravopisnih grešaka da me bole oči samo čitajući tvoje upise balkanske provenijencije. Piše se i "usto", malo provjeri pravopis.

I ne, to nije sve što si ti htio reći. Iako bih, u skladu s poslovicom, trebao odustati - neću. Iz tvojih postova proizlazi da su te "ribice, ćurke i fufe" same zaslužile agresiju. Zatim - svjesno omalovažavaš pretrpljeni strah - čitav disko klub je bio kamenovan.

No, nije to poanta. Poanta je vidjeti na okupu veselo kolo osječkih primitivaca. Svi do jednog stručnjaci za zemlje Magreba, specijalizirali se za Tunis. Znaju oni kako je tamo, gledaju vijesti, pobogu.

Činjenice su sljedeće - većina postova na ovoj temi je zlonamjerna. Iz njih progovara, najčešće, mizoginija i čisti balkanski primitivizam.

Ove reakcije na neugodnost naših, ponavljam, NAŠIH sugrađanki samo pokazuju zašto smo kao društvo tu gdje jesmo, bez osjećaja društvene odgovornosti i bazične solidarnosti.

Neki su, da prostite, cičali ovdje od radosti što su te "glupače" doživjele neugodnost, a cičali bi još više da je neugodnost bila veća.

Da li će mene kolega forumaš crveni, inače deklarirani primitivac, prijaviti redakciji - zaboli me. Meni je doista fascinantno kako ti Breivici i Paravinje iz našeg sokaka, kada ih se razotkrije u svoj njihovoj rmžnji i ograničenosti, se odmah idu pozivati na vlastiti integritet, isti onaj koji odriču tim "ribicama, ćurkama i fufama". Dakle - ako će redakcija mene kazniti zbog vrijeđanja kolege crvenog, onda istog mora kazniti zbog govora mržnje, te još nekoliko forumaša, također.

Da zaključim - ono što nam je ova tema zorno pokazala su dvije činjenice:

1. Osijek je doista balkanska rupa;
2. HDSSB je logičan izbor za ljude koji ovako reagiraju na nevolju sugrađanki, a i Breivik ga, pobogu, odobrava.

Toliko od mene. Više su tu nema što reći.

Baudolino

Drugo, *, nisam cvilio ni za kim, a pogotovo ne za dilerima droge. Dakle, osim što si primitivan, usto i lažeš. Logično - to ide ruku pod ruku.

6 direktnih uvreda, jedna pobrisana od admina. Znači 7.

Baudolino

I još 3.

Shvati, ribitzi je pukao nokat na malom prstu. Tragično. I definitivno je to vijest za novine/portale. Jamačno.
dupliah post, greška.
Meni je ipak, od svega ovoga, najzanimljiviji naslov koji ima veze s tekstom jednako kao i riba sa biciklom.
josephine01

Meni je ipak, od svega ovoga, najzanimljiviji naslov koji ima veze s tekstom jednako kao i riba sa biciklom.

VIše manje da. A još je najsmješnije članak i izjava jednih od ribitza (na drugom portalu) da nije ni sanjala da se mogla vratiti u lijesu sa godišnjeg. I na kraju skužiš da je flaster iz FA Kit-a riješio ogrebotinu. :)
Malo mi je lijeno sad googlati i traziti sve poginule, opljackane i prebijene strance u lijepoj nasoj.

Eto, neki dan pisalo da je skoro i princ dobio po picki jer se beljio lokalnim deckima na mulicu.

Da se to dogodilo, sigurno bi cijeli svijet bio pun razumjevanja i rekao da je on sam kriv jer se beljio ... i da oni tamo na balkanu nisu primitivcine i samo budale idu na tako opasna mjesta.

doista, trebamo se pomiriti s činjenicom da u 21. stoljeću postoje mjesta na kojima je normalno udarit kamenjem, betonskim blokovima i dimnim bombama po svakom tko iskače iz "kalupa". :shock:
zapravo, kada se malo bolje pogleda, i nema neke fundamentalne razlike između tih radikalnih islamista, onih kamenovatelja s gay parade i par bolesnika s ovog foruma. vjerujem da bi i potonji spremno uzeli kamen u ruke čim bi se ukazala prilika. zapitajte se ljudi jeste li normalni.
markonato

Duminske Trake

Led te jebo,glup Pa jebo te otac pametni Pa koja vam je pička materina ,vi se javljate koji kurca niste vidjeli sad serete o politici Bundeve jedne glupe pokrijte se ušima,
ta mjesta su sad opasna i nesigurna i neće biti sigurna još neko vrijeme,tamo može samo KOMPLETNI IDIOT otići na odmor i očekivati super gostoprimstvo,bespla koktelčiće i zabavu. Idioti jedni idiotski.

Haahahaahahahaha ovako se dugo nisam nasmijao :D Koji je tvoj problem? Osim što si neobavješten? U nedostatku argumenata koristiš riječi koje koristiš.... Ili mjenjaj terapiju na kojoj si ili mjenjaj dilera, jer ne ide na dobro :D :D :D

A lega smij se koliko hoćeš...zato i je ovaj forum. Ali sve što sam rekao (u naletu popizditisa) je točno i držim do toga. Čak i bez ratova zemlje trećeg svijeta su nesigurne i točka,ako te neće upucat ili kamenovat onda će te pokrasti ili nešto treće. Ne to ne znači da sam ljubomoran i da ne treba nigdje putovati,ja obožavam putovanja ali kad već ideš negdje onda uključi mozak...te ženske su ga ostavile kod kuće i našle su se na krivom mjestu u krivo vrijeme ali svojom krivicom. Cure,next time zaobiđite ponude tipa Kabul ili Abbottabad,to je za vaše dobro.

Tagovi