| Autor |
Poruka |
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
Uprravo to politika je kriva zbog ovakvog stanja u nk osijeku a ja bih još dodao ova politika koja se provodi od strane , zanimljivo još jedne udruge(HDSSB)ovaj grad i županiju odvodi u propast odnosno getoizaciju. Iako su se službeno maknuli od fotelja nk Osijeka stvarnost je ipak drugačija,u Osijek sponzori neče pomoći dokle god su ti diktatori na vlasti.Zašto diktatori?Svi mi koji živimo u ovome gradu znamo na koji način funkcionira život i koja su pravila ponašanja u poslovnim odnosima sa gore navedenom gospodom. I naravno za sve je kriva država i državna politika .Koliko puta izrečeno da bi se opravdala vlastita nesposobnost!!! |
Zadnja promjena: hihmih; 01.09.2011. 17:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
Vidim da ste večina na tragu onog što sam sam rekao no dodao bih nekima da prebacivanje stvari na nas (navijače i one koji jednostavno volimo ono " iskonsko osječko ") i prozivanje kao mi bi "znali " bolje. Da Mi bi znali bolje definitvno jer mi volimo ovaj grad i kad sa srcem ideš ni nebo ti nije granica. Da se razumijemo, nema stečaja za NK Osijek jer je udruga građana. Kako točno ide baš i ne znam no da je sadašnji model (osim u slučaju Dinama gdje su mnogi umočili prste) za hrvatske klubove je naprosto neodrživ. Na žalost primjer Hajduka koji je jedini privatiziran s velikim udiom grada u istoj toj privatizaciji pokazuje da svatko petljanje lokalne zajednice i politike u rad sportskih klubova može pokazati onu mračnu stranu cijele priče. Da privatizacija ali bez političara pa onda šta bude bude. Ili igra i lova ili propast! Na sve moguće načine se treba boriti protiv upliva politika u rad kluba jer dugoročno nisu donijeli ništa dobra klubu. Novci kao Hudini pojavljivali se i još misterioznije nestajali. I dobroj je legenda osječkog sportskog novinarstva, Dragutin Kerže rekao, bojim se što će na to reći Kohorta. Vrijeme je za kvalitetan iskorak u upravljanju klubom pa makar to značilo da će upravu činiti samo navijači jer ipak kao što sam već rekao, srce je veće od ljepljivih prstiju raznih profila! |
|
|
|
|
|
 |
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Jel hdssb kriv i za propast Varteksa iz Varaždina?
Jel i tamo sponzori neće davat lovu jer je u Varteksu HDSSB?
LJudi više ne padaju na takve jefitne i naivne fore koje im bacate.. |
|
|
|
|
|
 |
|
Freebird Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
..strašno..ode ti uprava, dođe nova..isto ne bi izdržala duže od jedne sezone..znaš jedna sezona je ništa,mada se vama tako ne čini.. |
|
|
|
|
|
 |
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
ljudi moji..kojihtu sve faca nema u toj upravi..pa kakve veze Matković ima sa sportom uopće? nijwe ni Špehar bolji..cjela uprava je koma..od kluba koji je u bivšoj ligi mogao bit pri vrhu vidi šta su napravili..podhitno te ljigavce i lopine treba otwerat i svaku kunu da opravdaju..ovo je dno dna!! |
|
|
|
|
|
 |
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
Jel hdssb kriv i za propast Varteksa iz Varaždina?
Jel i tamo sponzori neće davat lovu jer je u Varteksu HDSSB?
LJudi više ne padaju na takve jefitne i naivne fore koje im bacate..
|
Idemo ovako,da ti pojasnim . U tom tvom pokušaju da mi spustiš ima jako istine samo što ti toga uopće nisi svjestan (a i kako češ biti kada si pripadnik klana). Ajmo redom ,tko sjedi u županijskom nogometnom savezu.Vučemilović,Širić,Dumančić itd,itd.Tko je glavni i odgovorni za suce u nogometnom savezu Širić,Djedović... Tko je sve prvoligaški sudac s ovog područja Batinić,Burilo,Vučemilović ml.Trampus...Tko je kandidat za budučeg predsjednika HNS Davor Šuker.Tko je največi sportski prijatelj uznika B.Glavaša,Z.Mamića(dolazio mu u posjet tokom njegovog boravka u KBC-u Osijek). Za čijom bojom uzdiše večina gore navedena gospoda,za dinamovom. Koja je njihova poveznica najuočljivija ,podrijetlo iz Hercegovine(svi unutar 30-40 km). Koji su njihovi politički stavovi, "B.Glavaš naš čovik" (HDZ,HDSSB,ovisno u kojoj se stranci nalazi " rođo B.G.").S kim nk osijek najbolje posluje i najbolje se razumije(gnk dinamo i Z.M.) Koju opciju odnosno koga su podržali na izborima za predsjednika HNS-a,V.Markovića i Z.Mamića.Tko je dopredsjednik udruge prvoligaša ,R-Špehar. Kako ta udruga i krovna organizacija( HNS ) vode brigu o razvoju HNL-a? Tko želi vidjeti i razumije shvača da je sve predodređeno ,vidi vraga još jednoj udruzi građana,gnk-u Dinamo!!! Da se vratimo tvom pitanju,da hdssb je kriv ,istina bog ne izravno ali neizravno podržavajuči preko svojih ljudi Z.M. i ovakav HNS . Da KRIV JE što varteks nema sponzora! Kriv je što podrškom ovakvom vodstvu HNS te njihovom neradu nijedan klub u HNL-u nije interesantan ikome za sponzoriranje.Koletarna žrtva osim našeg nk osijeka nažalost je i nk varteks .Jesi li sad shvatio koliko duge hobotnica (politika) može imati pipke.Sve se ama baš sve vrti oko politike. Špeharu lati se posla i traženja sponzora a mani se politike i kukanja. |
|
|
|
|
|
 |
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Idemo ovako,da ti pojasnim . U tom tvom pokušaju da mi spustiš ima jako istine samo što ti toga uopće nisi svjestan (a i kako češ biti kada si pripadnik klana). Ajmo redom ,tko sjedi u županijskom nogometnom savezu.Vučemilović,Širić,Dumančić itd,itd.Tko je glavni i odgovorni za suce u nogometnom savezu Širić,Djedović... Tko je sve prvoligaški sudac s ovog područja Batinić,Burilo,Vučemilović ml.Trampus...Tko je kandidat za budučeg predsjednika HNS Davor Šuker.Tko je največi sportski prijatelj uznika B.Glavaša,Z.Mamića(dolazio mu u posjet tokom njegovog boravka u KBC-u Osijek). Za čijom bojom uzdiše večina gore navedena gospoda,za dinamovom. Koja je njihova poveznica najuočljivija ,podrijetlo iz Hercegovine(svi unutar 30-40 km). Koji su njihovi politički stavovi, "B.Glavaš naš čovik" (HDZ,HDSSB,ovisno u kojoj se stranci nalazi " rođo B.G.").S kim nk osijek najbolje posluje i najbolje se razumije(gnk dinamo i Z.M.) Koju opciju odnosno koga su podržali na izborima za predsjednika HNS-a,V.Markovića i Z.Mamića.Tko je dopredsjednik udruge prvoligaša ,R-Špehar. Kako ta udruga i krovna organizacija( HNS ) vode brigu o razvoju HNL-a? Tko želi vidjeti i razumije shvača da je sve predodređeno ,vidi vraga još jednoj udruzi građana,gnk-u Dinamo!!! Da se vratimo tvom pitanju,da hdssb je kriv ,istina bog ne izravno ali neizravno podržavajuči preko svojih ljudi Z.M. i ovakav HNS . Da KRIV JE što varteks nema sponzora! Kriv je što podrškom ovakvom vodstvu HNS te njihovom neradu nijedan klub u HNL-u nije interesantan ikome za sponzoriranje.Koletarna žrtva osim našeg nk osijeka nažalost je i nk varteks .Jesi li sad shvatio koliko duge hobotnica (politika) može imati pipke.Sve se ama baš sve vrti oko politike. Špeharu lati se posla i traženja sponzora a mani se politike i kukanja.
|
Bravo, da bih riječi rekao! Ustvari, evo samo mala nadopuna u vidu ovog linka http://prva-hnl.hr/blog/prva-hnl-2010-11/lista-sudaca-ab/
Ako sam dobro izbrojao, direktno iz Osijeka (ne računajući okolna mjesta tipa Belišće, Valpovo, Donji Miholjac), ima 13 sudaca. Npr. iz Splita ih je petorica i to samo dvojica na A-listi. Mislim, briga mene i za Hajduk i njihov "dišpet", ali preočita je ova dominacija kontinenta naspram Dalmacije. I onda se na kraju postavlja jedino logičko pitanje: kako NK Osijek, uz toliku logističku podršku i zaleđe, ne može bolje od 5.- 6. mjesta na tablici? A to si i ti hihmih dobro primijetio: njima može na papiru pisati mjesto prebivališta Osijek i okolica, ali srce im tuče za Dinamo!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Freebird Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
..ne,krivi smo mi xD
..hahah..nemam više komentara,ostavljam vam da se nadate da će se nešto promijeniti na bolje  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|