Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Comrade Nimoy
Ukupno postova: 46 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Sve ovo je jedna velika igra i spin. Priprema za privatizaciju Osijeka, gdje ce se kao spasitelj pojaviti politicar koji ce spajanjem blagajne NK Osijeka na gradski proracun ubiti dvije muhe - osigurati stalan izvor love u sivilo soprtskog kluba koje nikom ne mora polagati racune i meju navijacima izgledati kao Spasitelj koji je klub (doduse, njihovim novcem) spasio od propasti, stecaja i svih ostalih zala o kojima se pricaju legende.
Evo, dajem 50kn na taj scenarij. Prihvaca tko ponudu?
|
ja prihvaćam..i možeš mi odmah platiti jer nemaš pojma šta pišeš..NK Osijek ima dug veći od 100 miliona kuna..velika većina duga je prema državi ali ima bar 20 miliona duga prema ostalima..da bi privatizacija uspjela, dug se mora anulirati..da,država može uzeti dionice na ime duga i prebaciti na grad Osijek..ali šta je sa ostalim dugom? naravno da se ne može pokriti..nitko nije blesav dati milione kuna za bezvrijedne dionice NK Osijeka..a zakon kaže da privatizacija nije uspjela ako dug ostane i samim tim NK Osijek mora proglasiti stečaj i otići u 5. ligu..zapravo, osnovat se kao novi nogometni klub...molim 50 kuna...  |
Zadnja promjena: Osječanin; 25.08.2011. 16:03; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
|
Dino je poklon Dinamu na kojem će klub za nekolikogodina zaraditi milione a platili su ga kikiriki zahvaljujući najviše "nogometnim ekspertima" sa istočne tribine..
|
Baš me zanima na kojoj tribini ti sjediš ........[/quote]
ja ne sjedim na tribini  |
|
|
|
|
 |
djakon Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Osječanin, sve to stoji što si napisao, ja sam čuo za Dinu isto puno prije nego je počeo igrati u prvom sastavu, ali ostaje činjenica da se dečka od 17 godina nije nikako smjelo ovako forsirati. On je prvih godinu i pol ( ili čak i manje u slučaju da ojača) morao biti rezerva koja će dobivati po pola sata, maximalno 1 poluvrijeme po utakmici, eventualno slabije kup utakmice igrati po 90 minuta, a od njega se pokušalo napraviti vođu, klasičnu 10-ku u 3 mjeseca, sa njegovih 17 godina? Pa ne može se ni jedan 17. godišnjak gurat sa za njega ljudima od 25, 27 ili čak 30 godina. Slažem se sa ovim što se pljuvanja po njemu tiče, to nije trebalo biti tako, ali nažalost sa ovim transferom se dokazalo da je to sve istina. Evo ja nudim 50 kuna u okladu da tata Špehar do kraja ove sezone izlazi iz NK Osijeka, a ako to napravi ja ću mu prvi pljunut u lice, normalno u slučaju da se ikada više pojavi u Osijeku |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Problem što on, unatoc tom svom talentu, sa 17 godina je ostao fizicki na razini 14godisnjaka, i treba mu sigurno jos 2-3 god da mu se tijelo razvije, jbg stvar prirode... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
|
Prije svega ovoga na jednom drugom forumu napisao sam "ako Robert Špehar ima imalo zdravog razuma, uzet će sina za ruku i odvest u Dinamo a na mjesto predsjednika dati ostavku"..i treba dati ostavku.Da sam na njegovom mjestu rekao bi, evo vam NK Osijek pa radite šta hoćete.Zatekao sam prazan račun ali bez dugova prema igračima,radnoj zajednici i dobavljačima, a sa ovim transferom zatvorim ćemo sva dugovanja i ostavljam ga na 0 pa radite šta hoćete..pametnjakovići  |
|
|
|
|
 |
|
Problem što on, unatoc tom svom talentu, sa 17 godina je ostao fizicki na razini 14godisnjaka, i treba mu sigurno jos 2-3 god da mu se tijelo razvije, jbg stvar prirode...
|
nije to Farmy stvar prirode nego amaterskih uvjeta u NK Osijeku gdje nam se svaki ali baš svaki mladi igrač ozljeđuje na duže vrijeme...a zašto? baš se pitam..vidjet ćeš malog Špehara za godinu dana profisionalnog okruženja gdje se o igračima brinu stručni ljudi i ništa nije slučajno..jebote, pa mi smo kondicionog trenera imali zadnji put u klubu sredinom 80tih (Mljenko Rak)...pametnom dosta |
|
|
|
|
 |
|
Navodno je cijena transfera 250 k eura, neki dan čitam da je za zatvaranje godišnjego proračuna 4.5 milijuna kn ili pretvoreno u eure malo više od 600 k. Kako je on to zatvorio dugovanja onda i ostavio na 0? Ne znam, ja sam isto prerazočaran, stvarno sam mislio da će Špehar kao legenda kluba, i Matković kao čovjek koji voli klub uspjeti nešto posložiti, da će biti drugačije, nisam očekivao ligu prvaka ni nešto slično, ali da će se napraviti makar neki temelji za budućnost, a oni ispali isti kao i svi poslije novalića, smeća prodana, lopovska, koji gledaju samo svoj interes od prvog dana. Ali nema veze, u subotu svejedno se ide u vk |
|
|
|
|
 |
|
otkud ti znaš visinu transfera i duga?
s čim da poslože? sa tisuću prodanih ulaznica po utakmici? s kojim to novcima? od sponzora koji zajedno ne daju 2 miliona kuna godišnje? i grad 2-3? a stara uprava ostavila ugovore s igračima po kojima NK Osijek MJESEČNO mora plaćati 1,2 miliona kuna igračima(smanjeno na 800k zahvaljujući Špeharu i Matkoviću), trenerima i radnoj zajednici..odakle jebote? a gdje su ostali troškovi?? i inače, evo svi lete poklanjati svoje novce NK Osijeku a da ne govorim biti predsjednici NK Osijeka..eno ih, pune stepenice na ulazu u klub, ne mogu se probiti do kancelarije predsjednika NK Osijeka ne bi li stavili svoje ime na vrata.. |
Zadnja promjena: Osječanin; 25.08.2011. 16:34; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
|
iznos transfera je trač, moguće da ćemo dobiti više, ali s obzirom na brzinu kojom se transfer realizirao, s obzirom na mamićeve sposobnosti pregovaranja, te tatu špehara kojeg u tom razumijem da ne želi slušati zvižduke sinu, čini mi se lako moguć. A što se duga tiče, Špehar je neki dan dao izjavu u kojoj je to izjavio, da im nedostaje 4.5 milijuna kuna za pokrivanje godišnjeg proračuna, i da su to taman novci za plaće igračima |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
ja se samo nadam da neće sada barišić na njegovo mjesto u ekipi i živo me zanima ko će sada nositi 10 ku..
btw ima ko možda mjesto u autu za do vinkulje?? zahvaljujem |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
ajde sad realno..od koga da traže novce? Zašto bi netko dao veće novce u neki nogometni klub?
Grad daje neka 2mil kn.. to je 10% proračuna..odakle još 15-20 mil kn godišnje? Koja budala bi dala tolko??
I da netko uloži opet nemaš jamstava da će Osijek u europu i da će se na neki način to vratiti.
Mislim da je dobro za malog Dinu i za hrvatski nogomet da se razvija a kako mnogi pričaju u kadetima ima 3-4 takva kao Dino ili još bolja |
|
|
|
|
 |
|
Ma znam, sve je to i meni jasno, nema se novaca, nemoguće ih je stvoriti, transfer po sezoni je neophodan, nego mi smeta to što su se prvo klinci prodali. Otišao je mali plum ( mislim na mlađeg, stariji je poluretardacija ionako), onda onaj mali Pavić, sad i dino, to su 3 igrača iz najperspektivnije generacije osijeka ikada, a sva 3-ica maloljetna. Pa bar danas nije problem prodati igrača za 200-300 k eura, a u Osijeku bar nije problem naći kog prodati kad su skoro svi kaos i bez njih se može. Trebali su utrapiti miličevića, barišića, gavrića ili vrgoča, pa čak bi lakše prežalio da je otišao jugović ili vidaković koji isto imaju veliki potencijal, nego djecu koju trebaš odgajati. Na takve temelje mislim, pa ta djeca ne moraju imat ugovore od 20 k kn mjesečno, zaštićeni su od transfera po uefinim pravilima ( pogledaj kak je mamić onog malog spriječio da potpiše za atletico madrid, iako se mali već skoro tamo preselio). Ako već godinama gledam bjedu, ne bi mi bilo teško gledat ju još 3, 4 pa i 7 godina, ali da znam da dolaze neki novi klinci. Ovako ti klinci idu u dinamo |
|
|
|
|
 |
|
a što se tiče nezalaganja..recimo protiv Zagreba sam bar 5 puta vidio Vidakovića kako trčkara na sredini terena i uopće nema namjeru krenuti prema naprijed i pomoći dok traje naš napad..jesu to navijači vidjeli? neeeee..gdje bi mogli vidjeti šetnju Vidakovića na sredini terena dok su zaokupljeni svakom sekundom igre malog Špehara..jel netko srao Vidakoviću zbog toga? neeee...kako bi mogli kad su im usta puna promašaja malog Špehara na dodavanje Babića..nema veze što nam se centralni vezni igrač koji ima daleko više iskustva i utakmica u nogama šetka i trčkara po centru dok se napad muči..glavno da je mali Špehar u fokusu i njegovo zalaganje.. |
Zadnja promjena: Osječanin; 25.08.2011. 16:48; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
 |
|