NK Osijek: Dino Špehar prodan u Dinamo!

Osijek

NK Osijek: Dino Špehar prodan u Dinamo!

Kako saznajemo, Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, potvrdio je na jutrošnjoj pressici na Maksimiru da je novo ime u plavoj svlačionici Dino Špehar, dosadašnji prvotimac Osijeka i sin predsjednika kluba Roberta Špehara.

Nastavljena je tako bliska suradnja koja ova dva kluba veže već dva desetljeća, pa su se tako iz Maksimira put Gradskog vrta zaputili Ivan Turina i Enes Mešanović na posudbu, dok su se u suprotnom smjeru otisnuli Davor Šuker, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Goran Ljubojević, Danijel Pranjić, Marijan Buljat, braća Plum, Dino Špehar, te još mnogi drugi koji su do plave svlačionice stigli "okolnim" putem.

Ako ste slučajno pomislili da se nogomet igra zbog rezultata, prevarili ste se! Nogomet se igra zbog transfera u Dinamo!

Uskoro opširnije!

Tekst: Mladen Kovačević

Re: NK Osijek: Dino Špehar prodan u Dinamo!

Kako saznajemo? Pa live streaming pressice je bio na Dnevnik.hr, neki osječki portali su ovo objavili još prije 10 sati.

I šta sad hoćete? Jeste mu zviždali na stadionu? Ja sam presretan što je otišao.
bar osijek više neće počinjat utakmice sa 9 igrača + golman i još će zato dobit 250k €. diš bolje!?
Mislim da nije toliko upitno što je otišao, iz Osijeka odu manje više svi čim dobiju prvu priliku.

Mislim da je ovdje najupitnija visina transfera. Ako je to spominjanih 250 000 eura onda želim nečiji skalp, jer tata Šehar je ljetos bacao cifre od 750 000 - pa do čak 2 000 000 eura...

Angelium

želim nečiji skalp

Tko si ti da imaš pravo javno tražiti nečiji skalp? Ponavljam, SKALP?
Da je otišao za kunu, učinio bi Osijeku veliku uslugu.
Kakav glupi komentar na kraju teksta: nogomet se ne igra zbog rezultata, nego zbog prelaska u Dinamo. Koliko jadan "novinar" moraš biti za takvu rečenicu? Da je otišao u Leverkusen kao Vida i propao bilo bi ok, ali ako je prešao u Dinamo onda je to sramota. Zašto? Donio je klubu novce, otišao u bolji klub, i to naš klub, tamo će igrati, dizati koeficijent našoj ligi, a propos i Osijeku kada se plasira u Europu i to je to. Prodalo ga se jer se nema novca, a svi oni koji ne idu na utakmice, ne plaćaju karte i nikako ne pomažu klubu, pa ni na taj najosnovniji način, nemaju pravo kritizirati ovaj potez.
Šta je tu čudno?? Kao da ne znamo kako se dodvoravaju Mamiću. Stvar je prosta, znači Maminjo reko ajde Roberte Hrvatino i diko Slavonska daj da dinamove rezerve razbiju tvoj klub 4:0 da im dignem samopouzdanje i da nas novine hvale, za uzvrat ću kupit onog tvog čudnovatog kljunaša, ovaj čudo od djeteta, diku i ponos zlatne ravnice. I Robi čvrsto stisnu Zdravkovu ruku uz zavvršni liz po dupetu i veliko HVALA ZDRAVKO! To je nažalost realnost. Godinama se skidaju gaće pred dinamom iz privatne koristi. Toliko od mene.
Tomopalo

Kakav glupi komentar na kraju teksta: nogomet se ne igra zbog rezultata, nego zbog prelaska u Dinamo. Koliko jadan "novinar" moraš biti za takvu rečenicu? Da je otišao u Leverkusen kao Vida i propao bilo bi ok, ali ako je prešao u Dinamo onda je to sramota. Zašto? Donio je klubu novce, otišao u bolji klub, i to naš klub, tamo će igrati, dizati koeficijent našoj ligi, a propos i Osijeku kada se plasira u Europu i to je to. Prodalo ga se jer se nema novca, a svi oni koji ne idu na utakmice, ne plaćaju karte i nikako ne pomažu klubu, pa ni na taj najosnovniji način, nemaju pravo kritizirati ovaj potez.

Istina, dobro rečeno!

Good riddance to bad rubbish!

Posao obavljen? :P

Zar nismo svi ovo željeli? Pa mali nam je stvarao samo muke, uvijek smo igrali s igračem manje. I to je još otišao za fine novce, nekih 50O tisuća eura, zar nije Knežević koji je bio pokretač igre Osijeka otišao za istu svotu? :lol:
Tomopalo

Na tvoju žalost pisac teksta je u pravu, jer je za razliku od tebe upućeniji u cijelu situaciju i zna zašto je napisao ono što je napisao, pročitaj komentar ispod tvoga pa će ti biti malo jasnija situacija...

Cadix

Posao obavljen? :P

Zar nismo svi ovo željeli? Pa mali nam je stvarao samo muke, uvijek smo igrali s igračem manje. I to je još otišao za fine novce, nekih 50O tisuća eura, zar nije Knežević koji je bio pokretač igre Osijeka otišao za istu svotu? :lol:

Sad kad Mamić vidi koga je zapravo kupio pa kad bude Jurčiću rekao da mali mora igrati da ga prodaju Bayernu, pa kad mali završi u Lokomotivi itd...
Pa dobro, nek je dijete otišlo. I tako je ovdje forsiran u seniorskoj momčadi, a realno je trebao još godinu dana sazrijevati u juniorima. Sretno mu bilo u Dinamu, nadam se da ce napraviti veliku karijeru. A bilo bi dobro da i stariji Špehar ode iz kluba, nikakve koristi od njega.

Inspektor Maska

Angelium

želim nečiji skalp

Tko si ti da imaš pravo javno tražiti nečiji skalp? Ponavljam, SKALP?
Da je otišao za kunu, učinio bi Osijeku veliku uslugu.

Dakle očigledno tebi pojam metafore nije poznat...
treba lijepo zbrojati sve golove koje su naši igrači zabili za dinamo plus koliko bi golova popili da recimo nije bilo vide i onda redom klupskim čelnicima od bivših do sadašnjih skidat SKALPOVE *
jupi što je otišao, samo ne znam šta je dinamo dobio s kupovinom igrača takvog kalibra..
e baš mi je drago..neka je otišao u Dinamo! a stoka nek i dalje zviždi i jebe mu oca i majku..dao Bog da ga Mamić za 5 godina proda za 10 miliona eura pa da još malo uživam!
Navijač sam Dinama, gledao sam ga u Osijeku, ona izjava da je Mamić obećao da će ga kupit ako dinamove rezerve pobjede Osijek to sigurno ne stoji, pa Dinamovi juniori bi ravnopravno igrali sa osijekom koji ne da je loš, nego neznam...zabili su Zagrebu i odma su ih svi digli u nebesa...alo ljudi, to je osječka stvarnost, probudite se, to su slučajnosti , kad oSijek zareda 4-5 pobjeda sa kvalitetnom igrom onda se tek moze govoriti o nečemu, svi znamo da je Dinamo naš prvi hrvatski klub ,a tako i najbogatiji, svi seru po mamiću i kartama za kunu, čovjeku nije bila bitna zarada od ulaznica nego da napuni stadion i da taj pun stadion svojim navijanjem tjera igrače da daju svoj maksimum i čovjeku treba spustiti kapu i ZAHVALITI mu se na tome, jer ih je djelomično on uveo u tu tako željenu Ligu prvaka... A i ja kao Dinamovac, pitam se, Kome fale oni debili od BBB-a koji uvijek prave nerede i na njih je klub potrošio bar pola milijuna eura , na njih i njihove pizdarije... TO SU NAVIJAČI? To su po meni hrpa govana koji unistavaju najveci hrvatski klub, budite sretni da je taj mali otisao u Dinamo jer tamo ce moci postati veći igrač ako ga se bude kvalitetno doziralo , tamo sigurno nece igrat kao u Osijeku od prve minute, pitanje je hoće li uopce igrati, al na njemu je da se pokaze, a ovi rekreativci iz Osijeka sto su više u Q -clubu i ostalim kafićima u tvrđi i promenadi nego na treninzima će barem sada imati nesto novaca da si priušte neki luksuz ;) pozdrav :)
Mrki, dodat ću nešto na tvoje. Očigledno d poznaš osječku situaciju jako dobro što upućuje da si iz Osijeka a bolje ti je da ti ne kažem što mislim o navijačima dinama iz ovog grada. Idi Ti kao mali Dino u Zg pa tamo lamataj svoju priču o velikom dinamu što 20 godina živi na grbači cijele hrvatske. Mani se ćorava posla!
Mrki_2004

Navijač sam Dinama, gledao sam ga u Osijeku, ona izjava da je Mamić obećao da će ga kupit ako dinamove rezerve pobjede Osijek to sigurno ne stoji, pa Dinamovi juniori bi ravnopravno igrali sa osijekom koji ne da je loš, nego neznam...zabili su Zagrebu i odma su ih svi digli u nebesa...alo ljudi, to je osječka stvarnost, probudite se, to su slučajnosti , kad oSijek zareda 4-5 pobjeda sa kvalitetnom igrom onda se tek moze govoriti o nečemu, svi znamo da je Dinamo naš prvi hrvatski klub ,a tako i najbogatiji, svi seru po mamiću i kartama za kunu, čovjeku nije bila bitna zarada od ulaznica nego da napuni stadion i da taj pun stadion svojim navijanjem tjera igrače da daju svoj maksimum i čovjeku treba spustiti kapu i ZAHVALITI mu se na tome, jer ih je djelomično on uveo u tu tako željenu Ligu prvaka... A i ja kao Dinamovac, pitam se, Kome fale oni debili od BBB-a koji uvijek prave nerede i na njih je klub potrošio bar pola milijuna eura , na njih i njihove pizdarije... TO SU NAVIJAČI? To su po meni hrpa govana koji unistavaju najveci hrvatski klub, budite sretni da je taj mali otisao u Dinamo jer tamo ce moci postati veći igrač ako ga se bude kvalitetno doziralo , tamo sigurno nece igrat kao u Osijeku od prve minute, pitanje je hoće li uopce igrati, al na njemu je da se pokaze, a ovi rekreativci iz Osijeka sto su više u Q -clubu i ostalim kafićima u tvrđi i promenadi nego na treninzima će barem sada imati nesto novaca da si priušte neki luksuz ;) pozdrav :)

jesi ti narkoman? :D
Mrki_2004

hahahhhaah blago Mamiću dok je takvih pravih navijača i Dinamovaca kao što si ti, trošiti tuđe novce, a kada se prodaju igrači onda njemu pare u džep :D slušam ga jučer da je rekao kako bi se maknio iz Dinama(ah, koliko je to puta samo rekao) da su ispali od Malmea, mislim da bi svaki pravi navijač Dinama čekao radije još 12 godina Ligu prvaka samo da taj narkoman, lopovčina i primitivčina ode iz Dinama, nego gledao Ligu prvaka sa njim!
HokusPokus

Mrki, dodat ću nešto na tvoje. Očigledno d poznaš osječku situaciju jako dobro što upućuje da si iz Osijeka a bolje ti je da ti ne kažem što mislim o navijačima dinama iz ovog grada. Idi Ti kao mali Dino u Zg pa tamo lamataj svoju priču o velikom dinamu što 20 godina živi na grbači cijele hrvatske. Mani se ćorava posla!

Upravo tako! :D ali nije mi jasno kako može hvaliti Mamića(igraju i guraju se u reprezentaciju oni koji imaju ugovor sa Mamićem da bi se skuplje prodali, mali Halilović ako neće potpisati ugovor sa njim, neće ni igrati i protjeran je iz Dinama itd itd...) i da ne vidi što se događa zadnjih 20 godina, a ovo što se događa Osijeku zadnjih 20 godina je još veći problem, naguziti se Dinamu čak i kada to ne traže, a kamoli kada traže je više nego sramotno i razočaravajuće pogotovo od Špehara koji kada je dolazio spominjao je da neće više dopustiti takvo nešto da u Hrvatskoj ne postoje samo Dinamo i Hajduk, ali eto moć Mamićevih eura je očito jača. Glasanje za Markovića, prodaja sina Dinamu... Tako nam i treba, jer nismo bolje niti zaslužili!!!
partwish

Šta je tu čudno?? Kao da ne znamo kako se dodvoravaju Mamiću. Stvar je prosta, znači Maminjo reko ajde Roberte Hrvatino i diko Slavonska daj da dinamove rezerve razbiju tvoj klub 4:0 da im dignem samopouzdanje i da nas novine hvale, za uzvrat ću kupit onog tvog čudnovatog kljunaša, ovaj čudo od djeteta, diku i ponos zlatne ravnice. I Robi čvrsto stisnu Zdravkovu ruku uz zavvršni liz po dupetu i veliko HVALA ZDRAVKO! To je nažalost realnost. Godinama se skidaju gaće pred dinamom iz privatne koristi. Toliko od mene.

Bravo, za sve one koji ne znaju, tako je to otprilike išlo i ide već 20 godina.
Uglavnom, prije par dana sam zazivao da se i Dinu i Roberta šutne nogom u dupe iz NK Osijeka i evo 50% posla je obavljeno.
Nego, jeste vidjeli možda kako se veliki kohortaš Vida veselio na Plesu kad su stigli iz Malmoa? Meni je u jednom trenutku vuklo da će napravit show ko Mamić prije par godina na istom mjestu.
I to je najsurovija stvarnost i realnost osječkog prvoligaša. Svi ti igrači žive za to da jednog dana zaigraju ili za Dinamo ili za Hajduk (ili eventualno za neki klub na Sibiru). Njima Osijek ništa ne znači. Zašto bi onda meni nešto značio i još da trošim novce na takve?
pa svi mi želimo veće novce, zasto onda i ti nasi igraci ne bi zeljei igrati za veće novce ako imaju priliku prodati se u dinamo. Kad (nikad) Osijek bude imao velike novce igraci nece sanjati o odlasku. Osijek nikad neće imati velike novce jer ne postoji osoba koja bi te novce donjela i sačuvaja u klubu. Takva nam je i cijela država, ne postoji nitko ko bi nas izvukao iz jebene krize.
Brick Top

partwish

Bravo, za sve one koji ne znaju, tako je to otprilike išlo i ide već 20 godina.
Uglavnom, prije par dana sam zazivao da se i Dinu i Roberta šutne nogom u dupe iz NK Osijeka i evo 50% posla je obavljeno.
Nego, jeste vidjeli možda kako se veliki kohortaš Vida veselio na Plesu kad su stigli iz Malmoa? Meni je u jednom trenutku vuklo da će napravit show ko Mamić prije par godina na istom mjestu.
I to je najsurovija stvarnost i realnost osječkog prvoligaša. Svi ti igrači žive za to da jednog dana zaigraju ili za Dinamo ili za Hajduk (ili eventualno za neki klub na Sibiru). Njima Osijek ništa ne znači. Zašto bi onda meni nešto značio i još da trošim novce na takve?

http://www.hrt.hr/index.php?id=475&tx_ttnews[tt_news]=127315&cHash=9f6d3f4a90

Drago Kerže (y) :hi: :worship: :clap:
Osijek se pojacao jer je prodao spehara... osim toga pa niste sisali veslo da mislite da je robert prodo sina za 250 000 eura xd...

tu je naravno neki interni dogovor kao npr klauzula od 50% na njegovo prodavanja ili nesto slicno ;)
Jesam , iz Osijeka sam, i mozete vi sad tu pricat kako je mamić smeće od čovjeka i da je vec trebo zavrsit u zatvoru sto puta, JA SE SA SVIME TIME SLAŽEM. ali , da je čovjek sposoban od običnog kluba napravit Veliki klub, to mu nitko nemoze ni A reci...istina, Dinamo ima veliku paru od države, ali ne moze se reci da Mamić nije donio novce u Dinamovu blagajnu... i kolko god se mi tu jebali međusobno i pljuvali po mamiću, DA MAMIĆ DOĐE U OSIJEK I PREUZME KLUB, SVI BI GA PRIHVATILI, JER LIK ZNA SVOJ POSAO, JEBO MU PAS MATER AL ZNA...SIGURNO DA DOBAR DIO I SEBI UZIMA, NA KRAJU KRAJEVA, BOG JE SAM SEBI PRVO STVORIO BRADU...AL DA ZNA OD KLUBA KOJI SE BORIO U LIGI ZA OPSTANAK, NAPRAVIT PRVAKA ZA NEKOLIKO GODINA, TO JE ...
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-doveo-spehara-i-porucio-simunic-je-nas-odbio-je-malesa-/568183.aspx

haha predsjednik NK Osijeka pomaže Osijeku hahaha
čemu onda priče o klubu i novcu i pogonu konstantna kuknjava za pare, a rade kontra kluba za privatne interese koriste NK Osijek ko pijacu

ma nedam ni kune od proračuna za NK Osijek ni lipe ni za školu nogometa, šta će neam to ionako služi više Dinamu nego Nk Osijeku
Krenimo ispočetka! Mladi igrač Osijeka Dino Špehar, sin predsjednika kluba prodaje se za 250k eura Dinamu iz Zagreba. Junior kojeg u matičnom klubu nije voljela niti struka niti publika, prvi jer su smatrali da treba malo više vremena da bi postao standardni prvotimac a drugi jer i najvjernijem navijaču bijelo plavih je bilo jasno zbog čeka ovaj 17godišnjak se gura u prvi tim. Bože moj ne sudite mu izjave u klubu u kojem sad je jer nisam vidio nekog da je došao u neku firmu i pljuvao je. Što s tih 250000 eura. Za plaće ili neke druge troškove, dokle. Do proljetnog dijela i što onda. Predsjednik put pod noge s obrazloženjem ja sam htio ali nije išlo (obiteljski dio uspio). Da ponovimo 7 godina za 250 tisuća eura. Velike li kvalitete ili malo mučke. Mamić izjavljuje mi ćemo polako s njim jer mi znamo raditi s mladim igračima. Pa onda što ih ne proizvodi sam. Mamić ne stvara on je nakupac, kupi jeftino i prodaj skupo. Živjeli spasonosnih 250k! Vratimo se malo ranije. Gospodin Mtković je trebao postati predsjednik a Špehar stariji direktor a onda iz vedra neba ishod drugačiji jer bivši nogometaš ima bolje veze od jednog istinskog navijača i političara u gospodarstvu. Gdje su sad te veze kad je klub na koljenima, u ZG podno Mamićevih nogu iz obiteljskih razloga. Pitanjce malo. Da li je gospon predsjednik bio kod Mamića u svojstvu tate ili kao predstavnik kluba? Jedini pravi potez za budućnost kluba je privatizacija jer sve ostalo je lokomotiva pod drugim imenom. Ponizimo Vas s drugom ekipom i eto vam 250000 košćica da znate gdje vam je mjesto. Nije istina da u Osijeku nema novca već nema budala koji će uložiti svoje novce u vreću bez dna što puni džepove onih što ni lipu ne daju a klub samo tone. Gospodine predsjedniče, ispunili ste misiju a sad pustite nas da dostojanstveno potonemo sa rukama u zraku a ne u nečijem dupetu radi sebe i sina svoga.
samo su nam falile "mamićeve kune" na osječkom portalu u temi o nk osijeku.
Mrki_2004

Jesam , iz Osijeka sam, i mozete vi sad tu pricat kako je mamić smeće od čovjeka i da je vec trebo zavrsit u zatvoru sto puta, JA SE SA SVIME TIME SLAŽEM. ali , da je čovjek sposoban od običnog kluba napravit Veliki klub, to mu nitko nemoze ni A reci...istina, Dinamo ima veliku paru od države, ali ne moze se reci da Mamić nije donio novce u Dinamovu blagajnu... i kolko god se mi tu jebali međusobno i pljuvali po mamiću, DA MAMIĆ DOĐE U OSIJEK I PREUZME KLUB, SVI BI GA PRIHVATILI, JER LIK ZNA SVOJ POSAO, JEBO MU PAS MATER AL ZNA...SIGURNO DA DOBAR DIO I SEBI UZIMA, NA KRAJU KRAJEVA, BOG JE SAM SEBI PRVO STVORIO BRADU...AL DA ZNA OD KLUBA KOJI SE BORIO U LIGI ZA OPSTANAK, NAPRAVIT PRVAKA ZA NEKOLIKO GODINA, TO JE ...

Gospon Mrki, vaš divni čovijek je bio sporski direktor Osijeka 1995. godine. Vjerojatno je ovdje ispeko zanat kako drpati i zaraditi a ništa ne uložiti. Ne može se slagati s tim da je čovijek lopina i hoštapler a podizati mu spomenik i to samo zato što se navija za taj klub. Da je on u hajduku vjerojatno bi za tebe bio najveće smeće, pardon i ovako ti je ali što to vrijedi kad ti je klub bajan. Nadam se da ti susjed sere po otiraču no on ima lijepu kći pa jebeš govno ne smrdi kad si joj blizu!
Mrki_2004

pa bio je u Osijeku sportski direktor kratko vrijeme.... a to o čemu ti pričaš su gluposti....
ne razlikuješ elementarne stvari i nasjeo si na neku priču koja nema veze sa mozgom, klubovi su udruge... koje se financiraju iz proračuna gradova u kojima se nalaze... analogno tome što je veći proračun i više para dobija se i veća lova... niti jedan veći grad pa čak ni sva tri zajedno nisu blizu Zagrebačkom proračunu pa tako i udjelu sa kojim raspolaže NK Dinamo

to što si ti veličaš Mamića objesi si mačku o rep, neka ga pretvore u d.d ili d.o., neka budu dioničari a on sa svojom lovom u klubu bez love iz proračuna pa da vidimo di je Mamić i kako će funkcionirat... istog trena će pokupit prnje i ostaviti klub na cjedilu istog trena

sve u svemu, tako je kako je zakon ne želi regulirati financiranje i odnose u klubovima i tako nam je kako je, amaterizam kao napredak i protivnik ovom quazi profesionalizmu koji troši novce poreznih obveznika pa tako i onda čitam ovakve debilane od postova i popizdim

Još mjesec, dva i Šole diže sidro s mjesta predsjednika NK Osijek. Misija mu je završena. Prodao je sina.
libometuki

pa svi mi želimo veće novce, zasto onda i ti nasi igraci ne bi zeljei igrati za veće novce ako imaju priliku prodati se u dinamo. Kad (nikad) Osijek bude imao velike novce igraci nece sanjati o odlasku. Osijek nikad neće imati velike novce jer ne postoji osoba koja bi te novce donjela i sačuvaja u klubu. Takva nam je i cijela država, ne postoji nitko ko bi nas izvukao iz jebene krize.

I za koliko bi novaca popušio Mamiću? Znamo da bi, jer vidi se kako razmišljaš(kao i Špehari), samo je pitanje za koliko eura i kuna?

RKL

Još mjesec, dva i Šole diže sidro s mjesta predsjednika NK Osijek. Misija mu je završena. Prodao je sina.

Dok god budu pojedinci gledali svoje interese, a upravljali gradskim novcem, dakle novcem svih nas, neće biti dobro. Kao što rekoh, očito je da bolje nismo ni zaslužili!!
Tomopalo

Možda sad ovi dečki iz NK Osijeka dobiju i plaću! :wink:
umalo da nisam kupio godišnju kartu, spasio sam si 150kn!!!!!!!!
Isprva nisam htio pljuvati po Špeharima jer sam mislio da će maloga ostaviti u klubu pa će valjda stasati u poštenog igrača...kad ono kurac. Niti se mali razvio kak spada a već su ga utrpali u Dinamo i to za siću,od toga novca NK Osijek neće moći ni plaće isplatit.

Želio sam vjerovati da Špehari ne čine to što svi sumnjaju da čine ali obestinilo se,pojeo sam govno definitivno. E sad,što je slijedeće? Odlazak Babića,Ljubojevića,Miličevića,Šorše i drugih na kraju sezone,dakle raspad sistema...

Jebeš mi mater ako idući put ne preskočim ogradu i pokidam im svima dresove.

Osijekovi su navijači jednaki Severininim fanovima, oboje gledamo kako nam uzore jebu.
:roll:
Besmrtnik_Turms

Osijekovi su navijači jednaki Severininim fanovima, oboje gledamo kako nam uzore jebu.

S razlikom da tko u njima traži uzore (igrači) ne zaslužuje ništa drugo nego da sam bude izjeben!
HokusPokus

Besmrtnik_Turms

S razlikom da tko u njima traži uzore (igrači) ne zaslužuje ništa drugo nego da sam bude izjeben!

Naravno da se misli na NK Osijek... Pa kome su uzor Miličević ili Ljubojević, Barišić i sl.?! :roll:
Zanimljiv članak od prije 9 mjeseci: http://www.hrsport.net/intervju/407542/nogomet-1-hnl/spehar-ne-bojim-se-odgovornosti

Posebno ovaj dio: Špahara su inače već dolazili gledati skauti Bayerna, a njegovom su gol-prvijencu svjedočili navodno i skauti Machester Uniteda. To našem sugovorniku međutim nije 'diglo nos': "Svaki dječak sanja da jednom ode u veliki klub i svakako mi godi interes tih klubova. Meni je to samo poticaj da radim još više i napornije." Interesiralo nas je bi li situacija bila drukčija da je stigla ponuda Dinama ili Hajduka: "Ma ne. Osijek je moj klub."
markonato

Zanimljiv članak od prije 9 mjeseci: http://www.hrsport.net/intervju/407542/nogomet-1-hnl/spehar-ne-bojim-se-odgovornosti

Posebno ovaj dio: Špahara su inače već dolazili gledati skauti Bayerna, a njegovom su gol-prvijencu svjedočili navodno i skauti Machester Uniteda. To našem sugovorniku međutim nije 'diglo nos': "Svaki dječak sanja da jednom ode u veliki klub i svakako mi godi interes tih klubova. Meni je to samo poticaj da radim još više i napornije." Interesiralo nas je bi li situacija bila drukčija da je stigla ponuda Dinama ili Hajduka: "Ma ne. Osijek je moj klub."

Bože moj, naradio se u ovih godinu dana i red je da ode u svoj klub. Pa vidjeli ste najvećeg dinamovca na Plesu, Vidu. Svakom junioru Osijeka odvalio bi ugovor isti kao što ima Mamić, da budu robovi kluba koji ih je stvorio. Ako može Maminjo i sve je u redu onda nek seronje od tatinih sinova plate masno klubu koji im je pružio šansu. No kerac od toga kada se gospoda moraju prvo namiriti a onda klub je na redu. Baš me zanima kako će uzimati lovu kad se preseli klub u petu ligu. Živi bili pa vidjeli!

Tagovi