NK Osijek - GNK Dinamo: 0 - nešto

Osijek

NK Osijek - GNK Dinamo: 0 - nešto

Vjerojatno ćete idućih dana pročitati na desetke tekstova u slavu Dinamove pobjede nad Osijekom. Kako bi te cijenjeni čitatelju poštedio dodatne muke, ostaviti ću ovaj tekst na svega par rečenica u nadi da će neka buduća vremena donijeti neke barem malo drugačije trendove. A možda su ovo samo puke sanjarije jednog nogometnog zanesenjaka...

Tekst/no photo: Mladen Kovačević
Teško da jedan klub poput našeg može pružit dobru partiju protiv ovakvog Dinama, pogotovo kada većina naših igraća sve bi dala da zaigra(navija) za isti, evenutalno Hajduk..
povisili cijenu karata sukladno igri.. pa ako mamić daje karte za kunu, onda NK Osijek treba dat za 0,01 kn...

za 50kn sam očekivao nogomet, a ne sprdačinu, na slijedeću ne idem ni mrtav, čisto iz protesta ! :wink:

i bravo za kohortu što voli svoj grad,*

http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-osijeka-radili-nered-po-gradu-uoci-i-tijekom-utakmice-s-dinamom/567458.aspx
čestitke Osijeku. Dobro ste prošli :D
Provokator

povisili cijenu karata sukladno igri.. pa ako mamić daje karte za kunu, onda NK Osijek treba dat za 0,01 kn...

za 50kn sam očekivao nogomet, a ne sprdačinu, na slijedeću ne idem ni mrtav, čisto iz protesta ! :wink:

i bravo za kohortu što voli svoj grad, *

http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-osijeka-radili-nered-po-gradu-uoci-i-tijekom-utakmice-s-dinamom/567458.aspx

nemoj tako ... oni ce sutra naslikati novi grafit na nekom procelju, i time ce abolirati sve ove nestasluke.
Karta od 50 kn je sramotna sama po sebi, još više uz ovako sramotnu i lošu igru. Možda je i vrijeme da Špehar i Matković svoja mjesta prepuste nekom ipak malo sposobnijem. Vidim da je velik broj navijača razočaran i cijenom i igrom, a ako mogu u Zagrebu gledat" Ligu Prvaka" za 1 kn, onda bi valjda i mi mogli gledat ovu ligu za bedaka za cca 10 , a ne 50 kn.
Generacije se mijenjaju ali kompleksi ostaju...
Ovaj grad je konglomerat malodušja, rezigniranosti i iskompleksiranosti, a lijeka za navedene boljke nema na vidiku. Sport (u konkretnom slučaju nogomet) je zapravo refleksija općeg stanja u gradu...

Da budem do kraja iskren, ja sam i očekivao naš poraz, ali da već poslije 9 minuta bude 0:2...
Nogomet se ne može igrati bez srca i želje. Sramotno je za ove mlade dečke da su najborbeniji igrači na terenu Smoje i Ljubojević.
Ma zašto uopće pišem o toj utakmici?!

Što se tiče sramotne cijene ulaznica, to sam već komentirao na prethodnom postu, pa se neću ponavljati.
zanimljivo...hvala Bogu pa postoje arhiva gdje se mogu naci komentari poput: spehar spasitelj, a danas ga se tjera. Pa jel ga nije upravo sama Kohorta zazivala na to mjesto? *ebe mi se tko ce biti, ali ako su ga toliko zazivali i davali podrsku, jel nije sad malo licemjerno traziti njihove ostavke. NK Osijeku moze pomoci jedino Chuck Norris...nazalost
6 puta prešli centar zabili 4 gola!!!!!!!!!! srećo moja pređi na drugog... -.-''''
Sranje od tekme.
jabukaOS

zanimljivo...hvala Bogu pa postoje arhiva gdje se mogu naci komentari poput: spehar spasitelj, a danas ga se tjera. Pa jel ga nije upravo sama Kohorta zazivala na to mjesto? *ebe mi se tko ce biti, ali ako su ga toliko zazivali i davali podrsku, jel nije sad malo licemjerno traziti njihove ostavke. NK Osijeku moze pomoci jedino Chuck Norris...nazalost

Ja sam recimo odmah u startu pitao koje su to Špeharove reference, tj. zašto je kvalificiran za funkciju predsjednika? Kako bivši nogometaš odjednom može biti i menadžer i računovođa i organizator i ovo i ono? Eto kako može: nikako. Jedino što može je provoditi nepotizam. Priznajem, nisam već dugo bio u Gradskom vrtu tako da nisam imao priliku gledati stanovitog Dinu Špehara uživo. I jednostavno to što se radi s njime je toliko očito da graniči s rubrikom vjerovali ili ne i samo zbog toga bi Špehara starijeg trebalo šutnit nogom u guzicu iz NK Osijeka. Jebote pa ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga što dopušta da cijeli istok jebe mater njegovom sinu... pa koji to otac želi za svoje dijete??
Uglavnom, cijelu ovu utakmicu se može sažeti u usporedbi između Dinamovca Matea Kovačića i već spomenutog Dine Špehara. Dakle godište im je tu negdje, jedan je domaći igrač i navijačka tribina mu jebe mater za vrijeme igre, a drugi je protivnički igrač i kod zamjene, cijeli gostujući stadion mu plješće. Mislim da je svakome jasno o čemu se tu onda radi i koliko je ovaj NK Osijek jadan, od glave do pete, od Špehara starijeg, cjelokupne uprave, škole nogometa, Vlade Bilića pa do igrača na terenu (izuzev Smoje).
Lijepo sam bio napisao na topiku poslije tekme s Zagrebom kada su neki, blago je reći, već vidjeli Osijek u Ligi Prvaka, da se nakon jedne pobjede ne treba zaletavati i letjeti previše visoko... i onda sam nasjednem na to :evil: :evil: Gubio sam po kladionicama i kasinima razne cifre novaca, ali svejedno mislim da mi je ovo do sada najgore bačenih 50kn. Ne ponovilo se.
hehe istina što kaže koega. mislim da si stariji špeha rnije smio dopustiti da mu vrijeđaju sina pred 10- 12 tisuća ljudi pogotovo ako ga msili prodati ajeidno što ej dino napravio je zaradio žuti i izašao na poluvremenu... al doro dinamo nije ne znam kakak momčad jednostavno su zbaili sretne golove i to je to 3 boda se piše hvala doviđenja :(
Zdrale

6 puta prešli centar zabili 4 gola!!!!!!!!!! srećo moja pređi na drugog... -.-''''

jbg, kad su za klasu bolja momčad
priznajem nije osijek igrao veličanstveno a l bogami nije ni dinamo!! nije to neka atomska momčad neka rvacka barceloan il ne znam ja šta nego su eto imali sreće il nešto ko što smo mi imali kad smo dobili istru 1 0 samo su oni 4 goal uvalil ... :(
Zdrale

priznajem nije osijek igrao veličanstveno a l bogami nije ni dinamo!! nije to neka atomska momčad neka rvacka barceloan il ne znam ja šta nego su eto imali sreće il nešto ko što smo mi imali kad smo dobili istru 1 0 samo su oni 4 goal uvalil ... :(

ma lega imaš potpuno, al potpuno krivo viđenje, pa normlano da dinamo nije bio na razini... dinamo je ušao u ovu utakmicu sa 100% snage i to sa klincima i onima koji griju klupu i nabio nam je 4 komada u 35 minuta, pa šta onda očekuješ da će igrat cijelu utakmicu sa 100% snage, pa sa 50% su nas lagano dobili s tim da mi nismo imali nikakvih pravih šansi ni prijetnji..

osijek je smiješan danas ispao, danas je osijek pokazao zapravo svoju nemoć... igrače nemogu shvatiti, nemogu shvatit to da su se oni tako stisli prvih 20 minuta da je to bilo strašno.. oni su se njih doslovce uplašili...

onda osijeko otvaranje za kontru, pa to je nešto preprejebeno, ne vjerovatna sporost i tromost, a tek nedostatak ideja, a ne znanje protrčavanja, a onda se sjetim da nema tko zapravo ni povuć kontru.. šta će mali dino vući cijelu kontru naprijed svojim brzim korakom ? pa taj lik je toliko pogubljen da je to nešto užasno...

i da se konkretno osvrnem na cijenu karte.. to što se napravilo je debakl.. kartu sam kupio u nadi da ću pogledat dobru tekmu, što jednim dijelom i je pruženo, al od strane dinama, a za njih me boli kurac... ako su već nabili tu cijenu karte od 50 kn, što i nije baš malo, onda neka i izvole igrat nogomet dostojan tih 50kn , a pošto oni nisu u stanju onda trebaju stavit kartu 1kn kao i mamić, pa da im makar bude ljudi na stadionu... jer budimo realni, koliko će ljudi biti sada na slijedećim utakmicama ako je karta za istok 50 kn ?!
smiješno je to što su napravili sa kartama, ali vrlo brzo će shvatit da im se to neće isplatiti...

sve u svemu, jad i bijeda.. sezona u kojoj sam se nadao nećemu opet neće bit nikakva i opet će osijek bit jedan običini prosječni klub koji će na ljestivici moć zauzet maksimalno 5 mjesto, a idioti sa istoka, zapada itd. neka i dalje daju lovu za karte i nadaju se europi koju izgleda više nikada neće doživjet
bar imamo šansu gurnuti cibaliju u ponor drug elige za tjean dana :P
e što se ovdje lupa svašta..Kohorta zazivala Špehara na mjesto predsjednika..e svašta sam čuo i pročitao ali gluposti koje se ovdje pišu dobile su jednu novu dimenziju..

Re: NK Osijek - GNK Dinamo: 0 - nešto

Ova jucerasnja tekma je bila prava sramota...nije sramota izgubit od boljeg, ali da se u igru udje bez imalo " krvi i mesa" i to pred domacom publikom koja je btw. platila 50 kn kartu !!! Još jadnija stvar je forsiranje malog Dine Špehara od strane njegova oca da mali mora igrati svaku tekmu iako je ocito da je mali pod pritiskom, igra s grčem i totalno je nesiguran u sebe...nije on kriv, on je jos dijete ali umjesto da ga se postepeno priprema i uvodi u igru, njega se forsira kao nekog spasitelja koji ce odlucivati utakmice...samo zbog totalno nerazumnih ambicija njegova oca da se mali proda što prije...a Vlado Bilić je ionako tu da izvršava ono što mu drugi kazu.

Sve u svemu, žalosno je jucer bilo gledati tekmu s istoka...gledati rastrcanu dinamovu mladost koja je dobila pljesak cak i sa istoka ( mali Kovacic ) i onda gledati i ove nase mlade igrace koji totalno izgubljeno stoje na terenu, ne znajuci sta im se desilo...a pogotovo mali Špehar kojeg se redovito mjenja vec na pocetku drugog poluvremena uz salve zvižduka i vrijeđanja jer osjecka publika nije slijepa, svatko vidi kako mali stoji na metar od igraca, izbjegava duele i bezvoljno trckara na terenu cekajuci gol priliku .
Ma bilo je odlično za svakih 12,5kn po jedan gol,nadam se da su ovi sa godišnjim ulaznicama(koji su likovali prošlih dana po forumu) iskreno uživali.
Ma šta si ovi un upravi umišljaju, jer Špehar misli da vodi Barcu a ne neki klub koji će se do kraja prvenstva boriti za opstanak i kojem je druga liga izglednija nego europa.Poslije ovakvih poteza(karta 50kn) sve je više ljudi sve dalje od stadiona i tog jada od nogometa koji se prikazuje.Poslije ovoga ni da Real dođe ne bi bio pun stadion.
Malo kod Mamića na obuku kako se puni stadion.

tek kad se po zaslugama bude krojila momčad možda bude napretka, općenito je cijeli grad u svim strukturama pun "vezista" zato smo tu di jesmo.

passati5

tek kad se po zaslugama bude krojila momčad možda bude napretka, općenito je cijeli grad u svim strukturama pun "vezista" zato smo tu di jesmo.

:mrgreen:

bio je to još jedan tzv derbi....surova stvarnost govori da se u klub trebaju
uložit novci,a ne političkim podobnima podjelit fotelje..... S-O-S
Prki600

Ma bilo je odlično za svakih 12,5kn po jedan gol,nadam se da su ovi sa godišnjim ulaznicama(koji su likovali prošlih dana po forumu) iskreno uživali.
Ma šta si ovi un upravi umišljaju, jer Špehar misli da vodi Barcu a ne neki klub koji će se do kraja prvenstva boriti za opstanak i kojem je druga liga izglednija nego europa.Poslije ovakvih poteza(karta 50kn) sve je više ljudi sve dalje od stadiona i tog jada od nogometa koji se prikazuje.Poslije ovoga ni da Real dođe ne bi bio pun stadion.

upravo to... navijam za osijek od '94 godine, jucer sam bio sa curom na zapadu (dakle svaka ulaznica 70 kn), i nakon prvog poluvremena sam se pokupio sa stadiona i otisao u tvrdju, a iduci put ne dolazim makar ulaznica bila kunu kao kod mamića.

Osječani su u ovom susretu pokazali mentalitet i karakter, koji ih, uz druge objektivne okolnosti, već 10 godina drži izvan vrhunskih tokova domaćeg nogometa. Dinamo se nemilosrdno poigrao s domaćinom koji je na krilima odličnog starta u sezonu pomislio kako može barem malo primiriti momčad vrijednu Lige prvaka, no nakon viđenog već u prvih pola sata bilo je jasno da je Gradski vrt i dalje Dinamov domaći teren.
Vidjelo se to uostalom i prije početka susreta u srdačnim pozdravima Zdravka Mamića i Mirka Barišića s domaćim čelnicima. Srdačni poljupci frcali su na sve strane, a nije isključeno da je Mamić, koji se u poluvremenu spustio do Jurčića i nešto mu prišapnuo, uslijed takvog prijema rekao svom treneru da momčad malo olabavi u nastavku.

citat sa stranica sportskih novosti :roll:
Prki600

na godinu će cijena godišnje karte biti dvaput veća. špehar je samo nekolicini prvoligaških sudaca dao godišnju kartu što je sramotno budući da su im odsudili tolko priajteljskih tekmi te se sada neki kolko čujem bili prisiljeni uzeto godišnju kartu po " normalnoj " cijeni koja ej dvaput veća od ove. Uostalom mi koji idemo na svaku tekmu kako god da vrijeme bilo vani ili " nevrijeme " u klubu ćemo radije uzet tu malu karticu nego se svaki put *** s ulaznicama.

za stanje u klubu nije kriv špehar nego ovi igrači.
sramotno vrijeđanje mamića od strane kohorte neću komentirati kao i vrijeđanje vide bez potrebe ( igrača koji je radije boravio dok nije mogao otići bilo gdje vani samo ne u dinamo samo je eto silom prilika vraćen u HR ).

al sve pohvale na :
" UZALUD VAM LIGA PRVAKA
KAD VAM je KUNA KARTA SVAKA "

dok se ne odigra s ajdukom dotad se ne može objektivno reći kak će bti sezona..
treba jos rec da osijek nije izgubio od dinama nego od dinamovog 2. sastava :S

Zdrale

al sve pohvale na :
" UZALUD VAM LIGA PRVAKA

dok se ne odigra s ajdukom dotad se ne može objektivno reći kak će bti sezona..

ne boj se ti za karte, sad kad udju u skupinu bit ce te cijene biber, i opet ce se za ulaznice morat kampirat i bit ce stadion pun, a osijek je daleko od toga. da su stavili istok 20kn, zapad 30, bilo bi vise od duplo vise gledatelja (al, i bolje da je sto manje ljudi gledalo ovu sramotu)
Gledao sam valjda svaku utakmicu Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu otkada je Hrvatske nogometne lige i mogu slobodno reći da NIKADA, ALI NIKADA nisu ovako brzo i lako "skinuli gaće" kao u subotu navečer... SRAMOTA!!!!!!
Bilo je jadno i prejadno gledati te beskarakterne vucibatine (čast izuzecima, poput Vidakovića), od kojih najmanje polovica nije zaslužila odjenuti bijelo-plavi dres, kako se vuku po terenu i mole Boga da utakmica završi što prije... Mislim da nas nikada Dinamo, a posebno ne s rezervama, tako razmontirao već u 26. minuti.... Da su nastavili igrati, utrpali bi nam valjda 10 komada... SRAMOTA!!!!
Navijač sam NK Osijeka od rođenja i jednostavno ne mogu vjerovati što se dogodilo u subotu. Jel' to bio bojkot zbog nedobijanja plaća?! Jesu se tako uplašili Dinama?! Pa oni jesu jako dobri - na žalost - ali nisu Barcelona ili Manchester United, pobogu... Odigrajte nešto, a ne da vam se šetaju kroz obranu kao da nema nikoga... Pa jel' nemate nimalo ponosa ili karaktera, goveda glupa i nesposobna? Maloga Špehara neću ni komentirati - uostalom, sve je pokazala subotnja tekma, kada se moglo usporediti Mateja Kovačića i njega. Kovačić je svemirski brod za njega (kao i Šorša, uostalom), a sada je valjda svima, osim njegovog oca, jasno kolika je zabluda Dino... Ili je još daleko od zrelosti... Prestanite ga stavljati u igru, uništit ćete i Osijek i njega... A što je ostalo od Babića kao igrača (Ljubojević barem grize svaku tekmu, iako je ozlijeđen), bolje da ne komentiram, kao ni velikog "trenera" Bilića... Neka smo mi otjerali Štacu lani u kolovozu...
Žao mi je samo što je pola današnjih igrača polupismeno ili poluinteligetno pa nikada neće moći pročitati ili shvatiti ove komentare... Ali, da ih i shvate, vjerojatno bi ih bolila briga jer većina navija za taj isti Dinamo ili Hajduk...
Bojim se da ćemo novu 2000. godinu i Europu doživjeti za 100 godina ili nikada... Zbilja ve frustrira ovo stalno tavorenje u sredini ili borba za opstanak... Sada samo čekam da nas još razvali fucking Cibalia u subotu i opet sezona odlazi u klinac... Bitno je da smo poletjeli nakon 4:0 s jadnim Zagrebom... Jasno mi je da klub nema novca, ali da netko može toliko biti bez karaktera, e to mi nije jasno... DILETANTI I BESKIČMENJACI, dođe mi da pokidam ili poklonim godišnju ulaznicu... Ali radije ću i dalje mučiti sam sebe nego nekome uvaliti takav "poklon"... I ja sam idiot, da
Provokator

stvarno si debil. isto ko i ovi s indexa koji pišu takve gluposti.
cohors

Provokator

stvarno si debil. isto ko i ovi s indexa koji pišu takve gluposti.

kakve gluposti? novinari su nešto slagali ili?
kakve veze ima kohorta s tim što je navečer netko na srednjici zapalio bor? il što je već bilo.
Prki600

sramotno vrijeđanje mamića od strane kohorte neću komentirati

sramotno vrijeđanje mamića? :shock:
cohors

kakve veze ima kohorta s tim što je navečer netko na srednjici zapalio bor? il što je već bilo.

pa to sam se i ja upitao, jer koliko sam vidio kohorta je pri ulasku na stadion bila u pratnji policije, sad šta je bilo na srednjici ne znam... zato i pitam, ako znaš da nam pojasniš :wink:
Ljudi nemojte se zavaravati, nije ono sinoć bio nikakav B-Dinamo. Ti igrači su prošle godine bili prvotimci tako reći. Također, taj Šitum i Tomečak su Usain Bolt i za Leku i za Krstanovića (a kako smo mogli vidjeti i za cijeli Osijek), tak da je prvi sastav jučer igrao, ne vjerujem da bi baš 4 gola iz malonogometnih akcija utrpali u prvih pol sata. A što se tiče Kovačića, neka me netko ispravi, ali ne sjećam se da je ikada istok pljeskao nekom Dinamovcu. Ne treba se zaletavati, ali po dosad viđenom, mali ima potencijal biti bolji i od Kranjčara i od Modrića. I što nam onda trebaju razni samiri pored ovakvih domaćih bisera (govorim o repki jel).
ožiljak

cohors

pa to sam se i ja upitao, jer koliko sam vidio kohorta je pri ulasku na stadion bila u pratnji policije, sad šta je bilo na srednjici ne znam... zato i pitam, ako znaš da nam pojasniš :wink:

sigurno su jehovini svjedoci opet radili sranja po ulici :)

a sto se tice igraca ... treba im povecati place, kupiti aute, stanove i time ih motivirati da bolje igraju.

srce mi se kida kad 22 multimilijunera istrce na igraliste i ne zadovolje bijednu masu socijalnih slucajeva na minimalcu na tribinama ;(
cohors

pa kohorta nikad nije imala veze s ničim, zar je to uopće upitno :roll: ?
Inati se Slavonijo, a jesmo se inatili jedno 4 minute.

Nogomet se ne može igrati sa gaćama spuštenim do gležnjeva.
A tako ga igraju nogometaši NK Osijeka protiv Dinama zadnjih 20 godina.
Poštenije bi bilo utakmice protiv Dinama ne istrčati i za zelenim stolom izgubiti 0:3. Puno poštenije.

Prilozi

• untitled.JPG
Zdrale

al sve pohvale na :
" UZALUD VAM LIGA PRVAKA

Ne znam zašto se svi sprdaju s tim kartama za kunu. To su tovarske pizdarije. Tovari su toliko jalni na Dinamove uspjehe da ih na sve načine pokušavaju omalovažiti, pa se sada sprdaju s cijenom karata, kao purgere treba tjerati na stadion i šta ti ja znam, a u Splitu je stadion uvijek pun neovisno o igri Hajduka... A isti moroni su davali i po 850 kn da bi gledali trening druge ekipe Barcelone (još se time i hvale). Nek svatko gleda svoje dvorište.
Da je Špehar pametan stavio bi 5 kn kartu za istok i 10 kn za zapad. Stadion bi bio pun, a zarada jednaka. Ovako je samo otjerao i ono malo mazohista koji su nekim čudom dali 50 (i više) kuna za onu prevaru. Da nemam godišnju ulaznicu ne bi mi palo na pamet da im dam 50 kn. By the way, sinoć sam otišao sa stadiona u 30-oj minuti nakon 0:4. Zadnji puta sam tako rano otišao sa stadiona kada smo 1990 od Zvezde gubili 0:5. Ne, lažem, otišao sam i 1992 kada smo također od Dinama izgubili 1:3, ali ne tako rano...

P.S.
Zagrebom kruži ovaj štos: Šta radi cigo kad užica 10 kn? Odvede cijelu obitelj na Dinamovu utakmicu.
jabukaOS

Ne s... ,imali smo priliku gledati kako je gradonačelnik spasio Osijek Špehar je ista priča samo što on ima interesa zbog svog sina.A osijeku če krenuti bolje kad se makne tvoja marva okupljena u HDSSB-e. Razumio,treba li ti još objašnjenja!
hihmih

jabukaOS

Ne s... ,imali smo priliku gledati kako je gradonačelnik spasio Osijek Špehar je ista priča samo što on ima interesa zbog svog sina.A osijeku če krenuti bolje kad se makne tvoja marva okupljena u HDSSB-e. Razumio,treba li ti još objašnjenja!

što se mene tiče mogu se odma maknuti, samo zaboravljaš jednu činjenicu. Nitko drugi osim HDSSB-a ni neće u NK Osijek, zašto-ne znam.
Puno komentara, puno različitih mišljenja, ali ne može me nitko uvjeriti da ono u subotu nije bila sramota našeg grada, ove generacije i vrijeđanje svih nas koji godinama sjedimo na istoku.. Ne treba pričati o Dinamu, niti o nekom B sastavu, pobjedili bi oni možda i s juniorima, ali gledati Osječane e to je bolilo. Gledati zlostavljanje onog uplašenog djeteta Dine, kojeg iskompleksirani i ambiciozni otac zacementira u prvih 11, a redovito doživljava salve zvižduka, redovito ga izvlače s terena, redovito sa suzama odlazi u svlačionicu ni sam neznajući šta mu se događa. A onda vidjeti ovacije malom Kovačiću na najvatrenijoj osječkoj tribini i svima je jasno da je vrijeme da nesposobni Špehar stariji ode iz našeg kluba. 50 kn karta za utakmicu, a godišnju kartu nakon 4 odigrana kola povisio na 300 kn, naravno za uzvrat publika dobila 0:4 u 30 minuta.
evo ljudi čekaju u redu da ulažu u hrvatski nogomet a pogotovo u nk osijek :)
Provokator

cohors

tvoj mozak je naupitniji
Ćuka-Beketinci

Provokator

cohors

tvoj mozak je naupitniji

ovo me podsjeća na onaj slučaj kad je netko zapalio aute u Osijeku a debili optužili Kohortu...
Osječanin

Ćuka-Beketinci

Provokator

cohors

tvoj mozak je naupitniji

ovo me podsjeća na onaj slučaj kad je netko zapalio aute u Osijeku a debili optužili Kohortu...

pa zanimljivo je to, uvijek kad se sranje desi kohortaši postanu mitska bića, a kad daju krv, naprave grafit onda se to čuje po cijelom gradu...
nitko nije rekao da su kohortaši cvijeće ali je zanimljivo kako se odmah optuži cijela navijačka grupa za nešto što učini pojedinac..i odakle uopće informacija da je netko iz Kohorte zapalio neki bor?...a nije netko iz HSP-a?..ili neki skejter? ili neka sexy tinejđerica? možda neki gay? moguće da je vozač GPP-a? lukavi penzioner? policajac van dužnosti? prezrena čistačica? mali Ivo? mehaničar ringišpila? baba Slavka? Miro iz Donjeg grada? riba zvana Wanda? fra Šimun Šito Čorić? Židov? Jozo Trovač? Mišo Kovač? a neeeee....jamačno je Kohorta Osijek! Laku noć..
prolazio je korteo kohorte, a na bor je baćena baklja ... šta druge pametno treba više ? jel mu treba koja druga činjenica ?

al znaš šta je još zanimljivije od te tvoje rečenice da "kohorta nije cvijeće" to što kad kohorta napravi bilo koje sranje, bilo gdje, još nikad nitko nije stao, skupio muda i rekao da to smo mi napravili ko vas jebe... već se uvijek pederski skriva, šuti i ograđuje..
u korteu je bilo 150 ljudi..zašto bi netko u ime grupe preuzeo odgovornost za nešto što je napravio pojedinac..šta su kohortaši, njih 150, ritualno plesali oko bora pa ga onda zapalili? uostalom, tko kaže da ga ti nisi zapalio pa optužio Kohortu?
Osječanin

u korteu je bilo 150 ljudi..zašto bi netko u ime grupe preuzeo odgovornost za nešto što je napravio pojedinac..šta su kohortaši, njih 150, ritualno plesali oko bora pa ga onda zapalili? uostalom, tko kaže da ga ti nisi zapalio pa optužio Kohortu?

aha znači želiš reci da se kohorta vječito ograđuje od pojedinica ?
zasto onda kohorta slijedeću utakmicu ne izdvoji pojedince za koje znaju da su ekscentrični i da mogu napravit nered ?
zasto dopuštaju da pojedinac kalja ime cijele skupine ?
... ako dopuštaju da se pojedinac skriva u masi onda to znači da ga podržavaju
a zašto si ti zapalio bor pa optužio Kohortu?
Osječanin

zato što isto kao i kohorta mrzim svoj grad i volim uništavat gradsku imovinu ;)
Provokator

Osječanin

zato što isto kao i kohorta mrzim svoj grad i volim uništavat gradsku imovinu ;)

to što ti mrziš grad Osijek i pališ borove na znači da to isto radi Kohorta..
Provokator

prolazio je korteo kohorte, a na bor je baćena baklja ... šta druge pametno treba više ? jel mu treba koja druga činjenica ?

taj bor nije zapaljen za vrijeme kortea. korteo je išao oko 7 i 15 a bor je gorio kasnije, već je mrak bio koliko vidim na slikama.
Provokator

bor je gorio oko 22-23h, a kohorta je tamo prošla oko 19:15h.

jel tebi treba crtati?
cohors

bor je gorio oko 22-23h, a kohorta je tamo prošla oko 19:15h.

jel tebi treba crtati?

Haha pa taman poslije utakmice su ga zapalili, očarani fantastičnom predstavom osijeka :D Šalim se naravno. Ne znam 100% tko je zapalio tako da neću nikoga prozivati.
Brick Top

Ne znam 100% tko je zapalio tako da neću nikoga prozivati.

Student nije !

Ed Wood

Nogomet se ne može igrati sa gaćama spuštenim do gležnjeva.
A tako ga igraju nogometaši NK Osijeka protiv Dinama zadnjih 20 godina.
Poštenije bi bilo utakmice protiv Dinama ne istrčati i za zelenim stolom izgubiti 0:3. Puno poštenije.

Dobro pa sam pročitao sve komentare,inače bi napisao identičan post. Utakmice između Osijeka i Dinama bi ubuduće trebale biti riješene za zelenim stolom,mada bi se Dinamovci mogli i pobuniti jer je 3:0 postalo premalo...pa na kome će onda nabijati gol razliku?

Sva sreća pa sam bio na putu ali sam pao na dupe kad sam upalio teletekst,4:0 nakon pola sata i to kod kuće...nakon svih onih najava "borit ćemo se do granica regularnosti"...ne znam šta da kažem,svaka čast Dinamu (uh,to inače ne bih nikad rekao) što su uspjeli to napraviti sa 2. postavom u gostima ali za ove naše više nemam riječi. Sva sreća pa nisam bio konj da sam platio recimo 50 ili 70 kuna za ulaznicu ali sam morao popiti par piva poslije ovog čisto da se smirim. Eto nas opet na našem starom mjestu,na sredini ljestvice gdje nit smrdi nit miriši. Dečki znam da vam nije stigla plaća ali što vi očekujete od HNL-a,mislite da ćete zaraditi za cijeli život ovdje? Bolje se primite knjige pa kasnije šta bude,ali kad već igrate nemojte se više sramotit,poštedite i nas te sramote.
Provokator

Da, ali je u međuvremenu prošlo par sati, no to je nebitno jer ako je index.yu napisao da je kohorta zapalilia, onda mora da je tako?
Eto, iz prve ruke u korteu su bacane i petarde, i paljene su baklje, ali taj bor nije zapaljen od toga, niti je bilo šta drugo oštećeno ili zapaljeno tokom tog kortea. Pa ti vjeruj meni koji sam osobno svjedočio ili novinaru indexa koji su poznati po objektivnosti, te prenošenju istinitih informacija, te koji sigurno nije bio ni blizu.
Prošli tjedan kukaju u Osijeku kako nemaju za nove kopačke, nose ih na popravak kod šustera. Kak su u subotu odigrali i ne trebaju im nove. A Špehar i Matković se kunu kako nisu ni sebi isplatili plaće. Dobro im laganje ide. A Špehar trpi predsjedničko mjesto dok Dinu ne utopi u bolji klub, a onda će i on pobjeći.
Situacija u osječkom sportu je svugdje ista. Rukomet, odbojka vaterpolo: nijedan prvoligaš. Jer dok se imalo treneri i klupski čelnici su sebi isplaćivali ogromne novce, namještalik si putne naloge i dnevnice. Sad Bubalo malo zategnuo pipu i sve se počelo urušavati u Os sportu.
Provokator

al znaš šta je još zanimljivije od te tvoje rečenice da "kohorta nije cvijeće" to što kad kohorta napravi bilo koje sranje, bilo gdje, još nikad nitko nije stao, skupio muda i rekao da to smo mi napravili ko vas jebe... već se uvijek pederski skriva, šuti i ograđuje..

Bože me sačuvaj...
i današnji dan ti nije potpun,nisu ti puna usta Kohorte, što brže idi prelistavat index.yu da možeš ovdje obavijestit kad je Kohorta neš skrivila :roll:
jel vama jasno da Špehar nije sam sebe postavio na mjesto predsjednika NK Osijeka? jel vama jasno da je to mjesto ponuđeno mnogima ali su svi redom do jednog odbili?
jel vama jasno da je Špeharu prvo ponuđeno da bude sportski direktor što je i prihvatio ali nisu mogli naći čovjeka koji bi htio preuzeti mjesto predsjednika NK Osijeka pa su na kraju ponudili njemu?
jel vama jasno da su malog Špehara treneri odlučili prikljčit prvoj ekipi dok otac Špehar nije bio ni blizu kluba(vodili ga na prijateljsku u Suhopolje sa prvom ekipom)?
daj prestanite lupat bezveze..nemate blage veze kakvo je bilo stanje u to vrijeme u klubu i oko njega..
Osječanin

jel vama jasno da Špehar nije sam sebe postavio na mjesto predsjednika NK Osijeka? jel vama jasno da je to mjesto ponuđeno mnogima ali su svi redom do jednog odbili?
jel vama jasno da je Špeharu prvo ponuđeno da bude sportski direktor što je i prihvatio ali nisu mogli naći čovjeka koji bi htio preuzeti mjesto predsjednika NK Osijeka pa su na kraju ponudili njemu?
jel vama jasno da su malog Špehara treneri odlučili prikljčit prvoj ekipi dok otac Špehar nije bio ni blizu kluba(vodili ga na prijateljsku u Suhopolje sa prvom ekipom)?
daj prestanite lupat bezveze..nemate blage veze kakvo je bilo stanje u to vrijeme u klubu i oko njega..

Joj joj joj, jadni Dino i njegov pater. Kud se na njih ta zla kob tolika okomila, jedan je primoran bio biti predsjednik, a drugi je primoran biti prvotimac :cry: :cry:
Ajmo ih onda spasit i šutnit nogom u dupe. Svi sretni i zadovoljni :wink:
Osječanin, ako se pozivaš na lupetanje gluposti onda si pravi za to. Dobro se sjećam da Predsjednik kluba je trebao biti Matković ali je naknadno odlučeno da to bude Špehar zbog njegovih "veza" s gospodarstvenicima. Ne znam kojih ili se mislilo na uvaljivanje njegova sina nekom klubu ipak je i to gospodarstvo. Kao trebao je stabilizirati klub. Vidim kako je uspio u tome. Sad možeš ti slobodno, onako po tvom, lupetati no mislim da umjesto svog mozga ipak koristiš Google jer je daleko pametniji od tebe.
Sramota... !! Nisam nikad bila na goroj tekmi... sramota !!
HokusPokus

Osječanin, ako se pozivaš na lupetanje gluposti onda si pravi za to. Dobro se sjećam da Predsjednik kluba je trebao biti Matković ali je naknadno odlučeno da to bude Špehar zbog njegovih "veza" s gospodarstvenicima. Ne znam kojih ili se mislilo na uvaljivanje njegova sina nekom klubu ipak je i to gospodarstvo. Kao trebao je stabilizirati klub. Vidim kako je uspio u tome. Sad možeš ti slobodno, onako po tvom, lupetati no mislim da umjesto svog mozga ipak koristiš Google jer je daleko pametniji od tebe.

eto jedan tipičan primjer..i ti se našao meni pričati o mozgu?..lega moj, tvoj je davno rekao "laku noć"...umjesto što se praviš pametan (i duhovit, što li?) mogao bi se ti malo uhvatiti Googla a ne lupetati gluposti..Matković i je predložio da Špehar bude predsjednik...e sirotinjo bez pameti i Bogu si teška..
gledajte ovako..vi "ljubitelji" malog Špehara...Mateo Kovačić odrasta u profesionalnom klubu, o Mateu Kovačiću brine ekipa stručnjaka svaki dan, Mateo Kovačić igra uz igrače koji su izborili Ligu prvaka, Mateo Kovačić ima podršku maksimirske publike i kad ulazi i kad izlazi..

Dino Špehar odrasta u seoskom klubu...o Dini Špeharu brine jedino trener prve ekipe koji na press konferencije dolazi u majici bez rukava,u bijelim crocsicama, na prijateljsku utakmicu u hlačama trofrtaljkama kupljenim u Šiklošu na piji a protiv Dinama u roza majici..Dino Špehar igra uz igrače kojima su se do 3-4 kola prije kraja prošlog prvenstva tresle gaće od straha da će ispasti, Dinu Špehara publika u Gradskom vrtu mrzi, zvižde mu kad izlazi ma kako igrao i usput mu jebu i oca i majku...

jel kužite vi neke stvari??? ajd probajte shvatit ovo što sam napisao...
Osječanin, u potpunosti se slažem s tobom ali... :D

Mislim da se mora i navijače shvatiti. Mali Špehar je medijski bio razvikan do te mjere da je transfer u Bayern ovo ljeto bila gotova stvar. A kad ono eto on opet mlati po hnl travi. Ne zaboravimo i da je Chelsea i Arsenal također gledao Špehara... Po svim tim medijskim patkama (a po realizaciji vidimo da su patke) i najavama njega kao budućeg pele/maradona spoja navijači imaju pravo ljutiti se i tražiti nečiju glavu na panju kada on igra na razini treće lige. Tu mislim da se i ti slažeš.

Da se nije toliko razvikalo tog Špehara vjerojatno kritika ne bi bilo ni 10%. Ali razvikali su ga a on ne pokazuje ništa extra.

I evo ti na kraju donosiš savršenu analizu Kovačić - Šehar. No razlika je u tome što Kovačića mnogi gledaju ali o transferima u najjače momačadi lige petice ili ne čuješ ili čuješ jako malo, a Špehara traži pol Europe, po izjavama iz kluba i njegovog vlastitog oca ja osobno očekujem da će Mourinho pokazati Ronaldu izlazna vrata kako bi se napravilo mjesta za Dinu Špehara. E tu je problem - nerealna očekivanja i brzopletne i neodgovorne medijske izjave vodećih ljudi kluba.

Zato kažem da se mora shvatiti i navijače, koji u biti ne traže od Špehara ništa više od onoga što im je obećano od tzv "stručnjaka" u klubu a to je - nogometna čuda.

glupo je maloga kriviti za išta. pa on je dijete od 17 godina, pobogu! niti se sam stavio u prvih 11, niti se sam drži u igri do kraja svake utakmice, niti je sam po novinama pričao za sebe kako je nogometno čudo. zvižduci koji mu se upućuju svaku utakmicu trebaju biti adresirani negdje drugdje, prema klupi i loži, jer tu sjede ljudi koji malom rade medvjeđu uslugu i ne dopuštaju mu da se razvije na pravi način. ja shvaćam da su navijači ljuti, ljut sam u krajnjoj liniji i ja, ali glupo je strelice lansirati prema tom dečku koji je kriv za užasnu igru protiv splita i sramotan poraz od dinama jednako kao i ostala desetorica na terenu, trener i uprava. najviše mi je žao u cijeloj priči što je taj mali kovačić iz dinama, koji je prije nekih godinu dana bio sa špeharom ajmo reći al pari u nogometnom razvoju, odmaglio sada klasu - dvije iznad...
Jes tako je! Slažem se s tobom, to nisam napisao. Navijače se treba shvatiti zbog njihove ljutnje ali stvarno tu mali nije previše ili gotovo ništa kriv.
Mali ima ono nešto u sebi, ali ako se nastavi s jedne strane konstantno forsiranje koje nema smisla a s druge strane zvižduci publike slomit će se. Pa ne treba biti nikakav stručnjak za to shvatiti.

Na žalost problem je što je on očigledno pod ogromnim utjecajem oca pa se tu ne može oduprijeti, a s druge strane ne može se očekivati ni od navijača prestanak zvižduka.
Ovdje postoji, po meni jel, samo jedno riješenje, da mu stari stane na loptu malo, promlati tom svojom glavom i vidi da radi puno više štete, a bez ikakve koristi.

Najžalosnije je što se sad pokazuje da su kritike u prošlosti kako se klub vodi obiteljski bile točne.
Dečki ne slažem se s vama. Taman posla da neću zviždat igraču koji ne trči, ne zalaže se, koji ne želi igrat nogomet, a kojem je usput rečeno, i nogometno znanje upitno.

A što se tiče Osječaninovog posta i usporedbe Kovačića i Špehara, tj. u kakvim se uvjetima koji razvija, apsolutno se slažem. A dok je takvo stanje u klubu (a ono je već 10-ak godina nepromjenjeno), mislim da Osijek ne bi trebao imati prvoligaša.

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=6&ID_VIJESTI=145270
Brick Top

Zasto taj Dalibor Keler na pressicama ne pita gdje su pare od Vide? Ali da ne zasuti kad mu odgovore da su isplaceni dugovi i ispricaju naramak slicnih bajki, vec da ih pita da mu dostave troskovnik i da ga jos i objavi na stranicaam Glasa.

Pa da vidimo na sto se to trosi novac.

Svi ovi natpisi su samo igra i priprema terena da uskoro Grad Osijek postane "vlasnik", odnosno krava muzara, a gradjani Osijeka robovi za pljskase koji ce perko NK Osijeka trpati u vlastite dzepove.

Ako je NK Osijek progutao 17 milijuna kuna od Vidinog transfera u par mjeseci, onda je onaj tko u ime Grada Osijeka potpise suvlasnistvo nad klubom - notorni lopov, kriminalc i zlocinac prema stanovnicima ovog grada.

Svakako sam za privatizaciju, ali nikako da jedinice lokalne samouprave ili tvrtke u (su)vlasnistvu drzave ili tih jedinica budu (su)vlasnici klubova.

A onda, ako se nadje neki filantrop koji ce svoje tesko steceno bogatstvo potrositi na nacin da 17 milijuna kuna nestane s racuna uz bajku o "placanju vjerovnicima, blabla, kenj-kenj" - e, onda je panj i zasluzio izgubiti sve sto ima.

A vi onda placajte 50 kuna, smrzavajte se i kisnite na istoku misleci da se tu igra nogomet. Jedina igra koja se ovdje igra se zove - pljacka i otimacina!
Mungos,misliš li ti da uređenijim državama,ligama i klubovima nema otimačine? I Fifa i Uefa su jedno veliko poduzeće u kojima se događaju razno razne stvari,od sitnih pa do velikih namještanja gdje se recimo nekim Arapima daju prvenstva samo zato što su puni ko brod. Misliš ti da mi ne znamo da jedan recimo normalan dečko mora PLATITI da igra u seniorima? Kladim se da je pola seniora moralo negdje na svom nogometnom putu platiti (i to masno) klubovima da bi uopće igrali,i onda na kraju kad dođu u ekipu onda ne dobivaju plaću mjesecima. Čovječe,znamo mi kako sistem funkcionira ali šta bi mi sad trebali,sjedit kod kuće i gledati turske sapunice? Mi uporni koji volimo nogomet gledat ćemo ga i dalje,bez obzira koliko lopova i loših utakmica bilo,bez obzira koliko hladno vani bilo mi ćemo biti tamo.

I nemojte toliko pljuvati po Špeharima,bar ne po Dini. Mali je još uvijek zelen,ima on dovoljno vremena za dokazivanje. Slažem se da je bila medijska hajka njemu u korist i da je bila nepotrebna ali to nije bitno,bitno je ono što će mali pokazati na terenu. Neće nikakav ni Bayern ni Arsenal uzeti njega ako mali ne očvrsne i ne pokaže muda kao što je recimo Vida pokazao,ne možete reći da nije. Dakle,vrijeme će pokazati svoje,da li je mali stvarno vanserijski talent ili samo običan prosječan igrač. Smiješno mi izgleda kako se i po Robertu Špeharu pljuje a čovjek je legenda kluba,sjetite se samo kako ste mu klicali kada je zabijao golove a sad ga pljujete i govorite da je u rangu Ive Sanadera. Ja nisam tu da bi njega branio ali razmislite malo šta pričate,a u krajnjem slučaju da li bi se ijedan drugi čovjek s toliko love zajebavao s ovakvim klubom kao što je Osijek? Gdje je sada Davor Šuker i sve ostale osječke legende? Boli njih ona stvar za Osijek,neće se oni nikada vratiti ovdje. Robert Špehar je preuzeo ovu ulogu jer očito i dalje voli klub,da je kompetentan da bude predsjednik kluba možda i nije ali što je tu je. Da se vas pametne pita vjerovatno bi predsjednik bio Mićo iz McDonaldsa. Još jednom ponavljam,nisam tu da bi branio Špehare ali ne možete ni pljuvati po njima tek tako zato što ste se napizdili,to bi rekao i da je bilo tko drugi na njihovom mjestu.
Nego, gdje je "Provokator" sa onom pričom kako je Kohorta palila borove po Osijeku? Micek mudro šuti...
Duminske Trake

Mungos,misliš li ti da uređenijim državama,ligama i klubovima nema otimačine?

Cini mi se da mi ne pricamo o istim otimacinama. Ti pricas o pustanju utakmica, namjestanju, ovo-ono. Ja uopce ne govorim o tome (sto ne znaci da toga nema), vec o tome da su u RH klubovi vjerojatno poligon za kradju NOVCA POREZNIH OBVEZNIKA, jer su jednice lokalno samouprave suvlasnici klubova.

Mi uporni koji volimo nogomet gledat ćemo ga i dalje,bez obzira koliko lopova i loših utakmica bilo,bez obzira koliko hladno vani bilo mi ćemo biti tamo.

Gledaj koliko hoces. Postani dionicar Osijeka, sto se mene tice. Svi vi. Ali ne kucajte i ne zicajte novac od Grada i gradskih poduzeca. Volio bih vidjeti da vama kao dionicarima predsjednik kluba kaze "novca vise nema, 17 milijuna kuna smo potrosili na dugove". Biste li onda sutke sve to podnijeli, kao sto su podnijeli oni koji iz gradskog proracuna pune kasu NK Osijeka, izmedju ostalog i MOJIM NOVCEM!

Ponavljam - neki sportski klubovi su platforma za pljacku novca poreznih obveznika, zato se polusvijet, probisvijeti i ljudi sumnjiva morala i okupljaju oko sportskih klubova, postaju njihovi vlasnici, direktori, ovo-ono.
Pa svatko ima svoju misiju na ovom sajtu,njegova je da provocira glupostima,mungos je mudriji od Konfucija,felt najbolji političar ikada...
Leteci mungos

Duminske Trake

Mungos,misliš li ti da uređenijim državama,ligama i klubovima nema otimačine?

Cini mi se da mi ne pricamo o istim otimacinama. Ti pricas o pustanju utakmica, namjestanju, ovo-ono. Ja uopce ne govorim o tome (sto ne znaci da toga nema), vec o tome da su u RH klubovi vjerojatno poligon za kradju NOVCA POREZNIH OBVEZNIKA, jer su jednice lokalno samouprave suvlasnici klubova.

Mi uporni koji volimo nogomet gledat ćemo ga i dalje,bez obzira koliko lopova i loših utakmica bilo,bez obzira koliko hladno vani bilo mi ćemo biti tamo.

Gledaj koliko hoces. Postani dionicar Osijeka, sto se mene tice. Svi vi. Ali ne kucajte i ne zicajte novac od Grada i gradskih poduzeca. Volio bih vidjeti da vama kao dionicarima predsjednik kluba kaze "novca vise nema, 17 milijuna kuna smo potrosili na dugove". Biste li onda sutke sve to podnijeli, kao sto su podnijeli oni koji iz gradskog proracuna pune kasu NK Osijeka, izmedju ostalog i MOJIM NOVCEM!

Ponavljam - neki sportski klubovi su platforma za pljacku novca poreznih obveznika, zato se polusvijet, probisvijeti i ljudi sumnjiva morala i okupljaju oko sportskih klubova, postaju njihovi vlasnici, direktori, ovo-ono.

"Za HNK se godišnje iz gradskog proračuna izdvaja 25 milijuna kuna, za Zoološki vrt pet milijuna. I na to je malo onih koji imaju prigovor, ali kada se u NK Osijek prije nekoliko godina planiralo uložiti sedam milijuna (danas Grad izdvaja nešto više od dva milijuna kuna, nap.a.), nastala je prava revolucija."

@mungose mislim da ćeš se složiti da ne treba raditi preveliku distinkciju između ulaganja u kulturu i u sport. bar ja smatram oboje "javnim dobrom" koje služi zadovoljenju ljudskih potreba. kako se o ukusima ne raspravlja, mislim da je bespredmetno davati prioritet bilo kojoj vrsti zabave, a jedino mjerilo je isključivo broj ljudi u kazalištima, kinima, muzejima, stadionima... nogomet se, doduše, razlikuje od kulture utoliko što se potencijalno radi o tvornici novaca, o privatnom sektoru, ali o tome je bespredmetno govoriti u današnjim hrvatskim prilikama. probaj shvatiti da ljudima koji prate nogomet on itekako treba u gradskom vrtu, kao što nekome trebaju gostovanja teatra exit u hnk-u. cijena kada pogledaš zapravo i nije prevelika, naravno uz uvjet da je sve transparentno. tim problemom se ne treba baviti niti dado keller, niti bilo tko od nas navijača, već revizor na kraju svake poslovne godine.
Mladjo

nogomet se, doduše, razlikuje od kulture utoliko što se potencijalno radi o tvornici novaca, o privatnom sektoru, ali o tome je bespredmetno govoriti u današnjim hrvatskim prilikama. probaj shvatiti da ljudima koji prate nogomet on itekako treba u gradskom vrtu, kao što nekome trebaju gostovanja teatra exit u hnk-u. cijena kada pogledaš zapravo i nije prevelika, naravno uz uvjet da je sve transparentno. tim problemom se ne treba baviti niti dado keller, niti bilo tko od nas navijača, već revizor na kraju svake poslovne godine.

Haha, revizor, izvjestaji. Macku o rep.

Je li itko ikada vidio izvjestaje NK Osijeka? Itko ikada vidio papire o prodaji igraca?! O kakvoj mi to transparentnosti govorimo?!

I usporedjujes kruske i jabuke. Usporedjujes financiranje HNK i profesionalnog kluba. Klasican zajeb. Financiranje amaterskog sporta i bavljenja gradjana amaterskim sportom je nesto sto je usporedivo s financiranjem HNK, ili bilo cega drugoga.

Kad klubovi budu bili amaterski i kad nogometasi budu trcali za prosjecnu placu - onda ce se HNK i NK Osijek moci usporedjivati. Do tada se treba bataliti te pijacarske usporedbe.

Ako bas zelis, amaterski i rekreativni sport u gradu TRPI upravo zbog novca koji se prelijeva u NK Osijek kroz razne konstrukcije tipa imladinska skola ili transakcije tipa obnova travnjaka za 1.4 milijuna fucking kuna, umjesto da se njime financiraju igralista, dvorane i sl.

Ako grad financira omladinsku skolu, zasto onda ne dobiva novac od svog uloga, odnosno novac od prodaje igraca koji su se skolovali u toj skoli?!

Blabla... uglavnom, 1000 puta ponovljena prica.

Sportski klubovi nikome ne moraju polagati racune, zato su poligon za pljacku i osobna bogacenja, jos od vremena Novalica koji je umro zgrbljen za porez, umjesto da je prije smrti odradio koji kilometar tucanika.

No, djeca s istoka ce popasti pricu o HNK, o svemu sto se financira, progutat ce izjavu da je "17 milijuna otislo na placanje dugova" i tu ce biti raspravi kraj.

Povjerovat ce, jer vjeruju svakome, inace ne bi gubili zivce, glas i zdravlje zuljajuci beton tribine, slijepo vjerujuci da je ono u sto vjeruju cisto, posteno i napredno.

Ljubav je zajebana stvar. Kad volis, onda ne vidis sav mulj i glib u kojem se ta ljubav odvija. Ovdje navijaci vjeruju curi koja se jebavala okolo, a sada im prodaje pricu da je fina i postena. Vjeruju jer je vole.

Ova diletantska Kelerova usporedba NK Osijeka i HNK je sam sramotan prvi korak u kampanji privatizacije Osijeka, gdje ce Grad Osijek postati (vjerojatno vecinski) suvlasnik i sljedecih godina financirati vjerojatno i na desetke milijuna kuna poreznih obveznika koje ce pojesti mrak financijskih knjiga NK Osijeka.

Hoce li ikada tim navijacima biti jasno da oni nemaju posla, da je grad besperspektivan, da ljudi iz grada bjeze (izmedju ostalog) upravo zbog tog i takvog financiranja NK Osijeka?!

Hoce li?!
znaš već da se u većini stvari slažem s tobom, ali kolko ja znam, glumci u hnk-u su profesionalci koji primaju plaću za svoj rad. ne radi se tu o financiranju neke amaterske glumačke družine koja treba lovu za postavljanje neke svoje predstave, već ustanove koja na redovnoj plaći/autorskom honoraru ima svoje "radnike". btw kontam da su ti radnici trenutno puno sretniji od nogometaša svih hrvatskih klubova izuzev dinama. ja potpuno shvaćam šta ti govoriš i priznajem da je situacija u hrvatskom nogometu mutna da mutnija ne može biti, ali isto tako mislim da svoj gnjev upućuješ na pogrešnu adresu. mi koji volimo taj nogomet nismo krivi za takvo stanje, na nama oni niti ne zarađuju novce, mi smo samo "psihijatrijski" slučajevi čija je dijagnoza ljubav prema nogometu i nk osijeku u ovom konkretnom slučaju. mislim da smo ipak kao takvi puno manje štetni za hrvatsko društvo od recimo vjernih glasača hdz-a...
dok ima onih koji bezrazložno navijaju za dinamo biće i hdzovih glasača :D

Gle mungos,nemoj ti nama govoriti da smo mi glupa "djeca s istoka",nismo svi mi ni balavi ni mutavi. Ja se slažem s većinom toga što ti govoriš ali shvati da je NK Osijek u svoje zlatno doba bio ambasador i Hrvatske i Osijeka. Svakodnevno komuniciram s ljudima s raznih strana svijeta online i oni koji poznaju nogomet znaju za Osijek upravo zbog - NK Osijeka. Pa i Davora Šukera naravno...

Uspoređivati HNK i NK Osijek je suludo,mada ako je istina o tih 25 milijuna za HNK onda NK Osijek dobiva premalo novaca. Gledajući s te strane da nitko nema pojma o tom HNK-u,da samo šačica ljudi ide na predstave,da je dobar dio tog HNK postao fast food restoran...nekako su mi neopravdana ta ulaganja,ako je istina da su tolika. Nije da ne volim kulturu,žao mi je i zbog sudbine osječkih kinematografa ali to je sad neka druga priča. Poanta je da bi grad trebao davati sredstva NK Osijeku,to je klub koji promovira i sport i grad jer nosi njegovo ime,da se zove NK Saponia to bi bila druga priča. Naravno da bi se trebalo nešto poduzeti glede transparentnosti poslovanja NK Osijeka,ali ništa se tu ne može puno napraviti kada i grad i županiju (pa i državu) vode ljudi sumnjivog ili lošeg morala. Znači,morali bi krenuti sa čistkom skroz negdje odozgor od visokih političkih pozicija pa preko HNS-a pa sve do oružara u klubu da bi se napravio pošten posao ali to je nemoguće i gotovo. Ako ćeš imati takav stav prema svemu tipa "to su sve moji novci od poreza bla,bla...tko zna gdje to sve ide..." onda nećeš ništa postići osim ako se ne odseliš odavde i ne ušutiš. Svjestan sam lopovluka i u državi i gradi pa i u svim nogometnim klubovima (ne samo prvoligašima) ali što bi ja sad trebao,ubit se zbog toga? Prestati voljeti nogomet? Ne mogu prestati voljeti nogomet kao sport samo zbog njih,ne mogu prestati voljeti ni ovaj grad ni ovu zemlju samo zbog njih...onih koji gledaju samo na svoje dupe. Jednostavno shvati da ne možeš kontrolirati gdje će svaka tvoja kuna od tvog cijenjenog poreza otići,nije ovo Monte Carlo. Ako ti toliko smeta što ne znaš onda uzmi stvari u svoje ruke i ne znam...počni čupat bankine po gradu,jer to je gradski novac,a to je TVOJ novac. :P

Da se i dogodi da NK Osijeku totalno zatvore pipu (a iovako izgleda kao da jedva kaplje) klub bi propao i to bi uistinu bila tragedija za ovaj grad. Onda bi ti,ali baš ti opet pljuvao po tome "pa kako su mogli dopustiti da se to dogodi bla,bla,bla...". Čovječe,moraš paziti šta pričaš,nije glupa izreka "be careful what you wish for"... Znači da zaključim,NK Osijek zaslužuje pažnju grada i to dobru,ali da bi trebao bolje rukovodstvo i to stoji ali to je toliko komplicirana priča da jednostavno ne vrijedi razbijati glavu zbog toga,bar ne nama običnim građanima.
Btw. Mladjo ti je sve rekao,nismo mi ljubitelji nogometa i sporta općenito krivi za ovo stanje...laješ na krivu kapiju jebiga. :P Srećom pa i u ovakvom stanju i okruženju nogomet se i dalje igra,lopta se i dalje šuta,mi i dalje psujemo na istoku...to je prava idila.
Duminske Trake

Gle mungos,nemoj ti nama govoriti da smo mi glupa "djeca s istoka",nismo svi mi ni balavi ni mutavi.

Gle, DuminoTraktoloze, ekipu s istoka sam nazvao onako kako se i sami nazivaju, stvarno nije bila namjera patronizirati, vrijedjati niti je imalo nekakvo pejorativno znacenje.

Nisam mogao napisati "ljudi s tribina" ili "navijaci", jer ovi srcaniji navijaci ne vole kad ih se usporedjuje s "kazalisnosm publikom" i onima "koji na utakmicu dolaze samo kad igra Dinamo ili Hajduk".

Ja se slažem s većinom toga što ti govoriš

S cim konkretno? U biti, iznosim jednu jedinu tezu, a ona je da se profesionalni klubovi ne trebaju financirati novcem jedinica lokalne samouprave ili novcem iz poduzeca kojima su (su)vlasnici te jedinice ili drzava.

Eto, to je teza. Slazes li se s njom ili ne?!

ali shvati da je NK Osijek u svoje zlatno doba bio ambasador i Hrvatske i Osijeka.

Price o ambasadorima je lansirao onaj cirkusant Vrdoljak kako bi sebi namakao vece vrece novca iz kojih ce trpati u dzepove sebi i svojim poslusnicima. Ali, kad vec spominjes te ambasadore, jedini koji je svjetsko ime ionako skriva da dolazi iz Osijeka, a kao svoj klub spominje Dinamo. Ostali nisu postigli znacajnije i prepoznatljivije karijere od nekih glazbenika i umjetnika. Stoga te price o ambasadorstvu teba okaciti masku o rep jednom zauvijek, jer im je jedini cilj obmana i izvlacenje novca na navlacenje kozice.

Nije Suker trcao zato da bih ja bio bogatiji i sretniji, nego da sebi napuni dzepove i poprca manekenke i voditeljice. Mogu se ja diviti njegovom uspjehu i postovati ga zbog toga, ali to ne znaci da mu jos trebam i placati, zato sto je to sve cinio ZBOG SEBE i ZA SEBE!

Nece nitko doci u Osijek i Hrvatsku samo zato jer je Suker iz Osijeka, kao sto ni ti neces otici u hmmm Svicarsku jer je otamo Federer. Financira li prebogata Svicarska jednog Federera uz spiku kako je on ambasador?!

Svakodnevno komuniciram s ljudima s raznih strana svijeta online i oni koji poznaju nogomet znaju za Osijek upravo zbog - NK Osijeka. Pa i Davora Šukera naravno...

Ja znam za Manus zbog Mister No-a. Hocemo autorima stripa svake odine sada davati par milijuna kuna?! Smatras li da autori stripa trebaju od Gradskog poglavarstva Manausa traziti 10 milijuna kuna svake godine, jer svi znaju za Manaus zbog Mister No-a?

Poanta je da bi grad trebao davati sredstva NK Osijeku,

I to je to. Nemamo vise sto pricati. Mozemo se sloziti da se ne slazemo i do kurca. Ti ces glasati za one koji ce pretakati iz gradskog proracuna u neke portske, kako bi oni treci pljackali i dijelili plijen - ja necu. Zato neke stranke i imaju svoje vodje medju navjiacima kao sive eminencije, zato su navijaci i bili izravni instrument politike. Ovce koje ce ne blejati, nego arlaukati, pastiru u cast. Ako mozes zivjeti s tom spoznajom - well, uzivaj...

Ali, ne trazi da novac koji se uzme od moje zarade i moje place, slijeva u takve iskvarene masine.

Znači,morali bi krenuti sa čistkom skroz negdje odozgor od visokih političkih pozicija pa preko HNS-a

S ovim se ne slazem. Ako mislis da NK Osijek vode necasni ljudi, onda mijenjas vlast koja takav klub i te ljude financira. Nisu se oni rodili u toj fotelji, vec ih je netko izabrao, a bira onaj tko ima najvise love.

"to su sve moji novci od poreza bla,bla...tko zna gdje to sve ide..." onda nećeš ništa postići osim ako se ne odseliš odavde i ne ušutiš.

Jel' ovo prijetnja, ili sto?! Dakle, to jesu moji novci i ne zelim da se trose na taj nacin. Sto mogu napraviti? Mogu napravii jednu jednostavnu stvar - zaokruziti one za koje smatram da nece raditi ono sto rade oni koji lovu trose na nacin koji meni ne odgovara.

Prestati voljeti nogomet? Ne mogu prestati voljeti nogomet kao sport

Mislis, volis promatrati nogomet, odnosno volis promatrati kako se netko drugi bavi sportom?! Ok, ima ljudi sto gledaju ptice. Svakakvih nas ima. ;-)

Da se i dogodi da NK Osijeku totalno zatvore pipu (a iovako izgleda kao da jedva kaplje) klub bi propao i to bi uistinu bila tragedija za ovaj grad.

Zasto bi to bil tragedija?! Tko financira profi klubove vanka? Ima li svako selo, svaki grad od 90 000 stanovnika profi klub u prvoj ligi? Mora li imati?! Zive li ti gradjani u ocaju ako nema?!

Onnda bi ti,ali baš ti opet pljuvao po tome "pa kako su mogli dopustiti da se to dogodi bla,bla,bla..."

Evo, svecano obecajem da necu pljuvati ako do toga dodje, nego cu cak i savjetovati ljude sto ciniti dalje - npr. neka svi zaljubjlenici skupe koliko imaju i privatiziraju klub. I onda su oni vlasnici, oni postavljaju upravu, placaju nogometase i "vjerovnike".

Eto, Duminoloze, dobre prilike da nam kvantificiras tu velebnu ljubav prema NK Osijeku u koju se kunes - reci ti nama koliko bi ti dionica NK Osijeka bio spreman kupiti. Evo, nek' je nominala 100kn. Koliko dionica bi ti kupio?

Lega,tebi je nešto debelo nabilo komplekse u životu,ne znam jel to ova kriza,dosada,kredit u švicarcima ili šta ali nisi ti baš svoj. Po tebi kao da su SVI na ovom planetu u nekoj lopovskoj uroti,daj čovječe skuliraj se,ti si sad tu samo da bi nalazio one najgore primjere. Da,NK Osijek jest bio ambasador našeg sporta i grada dok je gurao u kupu UEFA,ljudi su tada čuli i za klub i za grad ali je sve to naprasno prekinuto. Da,i taj čoban Davor Šuker je ambasador i hrvatskog i osječkog sporta bez obzira na to kakav on bio. Ako netko zna tko je on znam ja koji sam isto odrastao u njegovom kvartu,pohađao njegovu školu,igrao nogomet za školsku ekipu,upoznao ga na stadionu i tako dalje. Škrti je čoban i nije se udostojio dati nam ni 3 lopte ali da nam je poslužio kao reklama - jest! Btw. ja nemam para da se bacam na kupovanje dionica,ja bar priznajem to za razliku od većine koja kuka kako nema para a onda u redu čeka kad se trebalo kupit recimo za T-Com dionice. I da imam para ne znam da li bi kupio,to je više stvar isplativosti,neće kupovati nitko dionice iz nekih simpatija i ljubavi osim ako nema stvarno puno para. S tobom se slažem oko toga da je posvuda lopovluk ali držim i do toga da bi grad trebao stajati iza kluba...ti koji nikad nisi igrao za njega i visio na stadionu od ranog djetinstva to nećeš nikada razumjeti,gledaš samo na svoje novce i na to kako bi se on trebao potrošit. Pitam se zašto onda nisi ministar financija kada si toliko pedantan čovjek... Jednostavno nemoj bulaznit,nikad nećeš znati gdje tvoja lova ide i pomiri se s tim,ni ona lova što ide u Zagreb ni ono malo što ostane u Osijeku. Btw. nemoj brkati neke svoje stripove i ostalo uz nogomet,takve usporedbe su glupe i besmislene i ne,ne bi glasao za lopove ako aludiraš na to...koji sam kurac onda išao na prosvjede kad su bili,sigurno se nisam išao slikati.

Priznaj da si lik koji NE VOLI nogomet i gotovo,onda će nama ostalima biti jasno zašto s tolikim žarom pišeš da bi trebalo uništiti i NK Osijek i nogomet i sve živo oko njega. Previše negativne energije širiš oko svega na ovom sajtu pa tako i sad tu oko nogometa,daj nemoj tu svoju isfrustriranost iskaljivati ovdje nego izađi van i istrči koji krug oko mostova.

Eto ti jedna pozitivna stvar,ako ništa drugo s radom je krenuo sindikat tako da će bar igrači ćešće dobivati plaće. Druga pozitivna stvar će biti kad Marković odapne itd. itd.

o neeeee...sad si s ovim upisom centrirao na glavu Letećem mungosu...očekuj nove litanije Letećeg prepune citata i dubokoumnih odgovora... :no: :bye2: ne znaš ti s kim imaš posla... :banned:
Ima posla s čovjekom koji za razliku od većine forumaša, ima 3 zdrave... ;)

Čuj ovog gore.
Što me briga gdje idu moji novci?
Nikada nećeš znati...
Pomiri se s tim...

Momče, jesi li ti zdravog duševnog stanja? Što to pišeš?

Širenje negativne energije...
Oh, kako osječki zvuči. Da imate herca reći sve što vas smeta umjesto što sliježete ramenima na svaki kurac, svijet bi bio puno ljepši. No, nemoguće je to očekivati od lega.
Osječanin

o neeeee...sad si s ovim upisom centrirao na glavu Letećem mungosu...očekuj nove litanije Letećeg prepune citata i dubokoumnih odgovora... :no: :bye2: ne znaš ti s kim imaš posla... :banned:

hahaha u potpunosti se slažem!!! eo kikiriki xd
avantgarde

Ima posla s čovjekom koji za razliku od većine forumaša, ima 3 zdrave... ;)

Čuj ovog gore.
Što me briga gdje idu moji novci?
Nikada nećeš znati...
Pomiri se s tim...

Momče, jesi li ti zdravog duševnog stanja? Što to pišeš?

Širenje negativne energije...
Oh, kako osječki zvuči. Da imate herca reći sve što vas smeta umjesto što sliježete ramenima na svaki kurac, svijet bi bio puno ljepši. No, nemoguće je to očekivati od lega.

Nema 3 zdrave,samo duboko usađene komplekse.

Da,pomiri se s tim,nikad nećeš znat di lova ide. Ne zato što ja to hoću,nego zato što to tako u Hrvatskoj ide.

Da,zdravog sam duševnog stanja,hvala ti što me smatraš idiotom bez razloga. Ne sliježem ja ramenima na svaki kurac,ali kada netko PRETJERUJE sa pljuvanjima i upiranjem prsta onda pretjeruje,ja nisam vidio ništa normalno od tog čovjeka na forumu osim kako piše kako su svi lopovi,svi kradu,lažu...dojadio je već svima. Ok,treba se nekad pobuniti,ali kada je to nekome već postao jebeni poziv onda već prerasta u širenje negativne energije. Ti si mi se uvijek činio kao skulirani lik,izgleda da sam se prevario.
Daleko da ikoga smatram idiotom. Pitao sam da nebih donio zaključak na prečac. Uglavnom, bitno je da je tebi u ovakvoj situaciji super jer si ti jebeno pozitivan lik. Nemoj da te bediramo. LooooooL :)
još uvije se čeka mungosov odgovor :D
a ja čekam 50kn od letećeg... :) ili da mi bar pokuša odgovoriti svojim dubokoumnim citatima ;)
@Osjecanin, moja ponuda se nije odnosila na jedan dan, vec na dulje razdoblje. Stoga, pricekajmo rasplet situacije. Ovo s dugovanjem je smijurija koju je Dinamo zaobisao smijesnom promjenom imena i jos jednom posprdao nakazu od tzv. drzave u kojoj zivimo. Dokaz pravne nesigurnosti, odnosno dokaz da ovo po mnogocemu nije drzava. Prognozirao sam jedan ishod, ti si iznio neke cinjenice koje bi mogle utjecati na taj ishod, a ja bih cak i volio da si u pravu. Draze bi mi bilo dati tebi 50 kuna, nego gledati kako svaki mjesec nestaju milijuni.

@Duminoloze, ako ce ti biti lakse, osim kao kompleksasa me zamisli i s rogovima, repom, krljustima ili bez ruku, nogu, ili kako god drugacije, a da ces se ti osjetiti dominantnim.

Kad si se vec uhvatio te rijeci "kompleks", onda proanaliziraj njeno znacenje, usput analizirajuci i znacenje rijeci frustracija, a sve u kontekstu (ne)uspjeha, kako vlastitog, tako i onih/onoga s kim se identificiras [npr. nogometni klub]. Mozda spoznas nesto o sebi. U svakom slucaju, uvijek je dobro baviti se sobom, bio sposoban doci do zakljucka ili ne.

No, vratimo se na nogomet, kako ovo ne bi bila prica o tebi [kakav god bio] ili meni [kompleksasu s rogovim i repom, bez ruku i nogu].

Dakle, ne slazemo se oko teze da se profesionalni sport ne treba financirati iz proracuna (lokalnih, drzavnih ili tvrtki u njihovom vlasnistvu).

Ti smatras da su sportasi ambasadori i da to sto cine vrijedi milijune i donosi korist svima. U tome se takodjer ne slazemo.

Argumenti koje smo iznijeli su ili takvi da ih ne zelis prihvatiti [npr. rijetko koja drzava na ovakav nacin sponzorira profi sportase uz izliku da su sportasi ambasadori], ili su takvi da ih je tesko kvantificirati i potvrditi.

Pogledaj oko sebe. Koliko tvojih prijatelja nema posao? Koliko ih ima posao? Koliku placu dobiju ti koji imaju posao? Kolika je zapravo njihova placa [prije nego im se dio naplati kroz poreze, prireze i sl.]?

Sad zamisli da i ti i oni dobijete taj novac od poreza i prireza svaki mjesec na ruke - skupite to na jednu hrpu. Kako biste potrosili taj novac? Koliko biste od tog iznosa dali ovakvoj upravi NK Osijeka?

Koliko bi ti novca dao Davoru Sukeru? Koliko bi dao Janici Kostelic? Koliko bi dao Domagoju Vidi?
Nemam posao pa svejedno nisam škrt kao ti mungos.
@mungos, nije mi se dalo čitati detaljno tvoje postove ovdje, samo sam letimično preletio preko njih i koliko vidim, opet zagovaraš selektivnu raspodjelu novaca poreznih obveznika (kao i na temama o financiranju Crkve) i to naravno po ključu koji tebi osobno paše. MIslim, da se razumijemo, ne paše ni meni da razno razni diletanti iz NK Osijeka i sličnih vreća bez dna troše novce svih nas na aute, sponzoruše, da se kurče okolo ovo ono, a da ne pružaju ništa zauzvrat (upravo obrnuto), ali kako sad jednima uzet, a drugima dati? Vidim na kraju da pitaš forumaša Duminske Trake koliko bi on dao novaca Šukeru, Janici i sličnima... pitam ja tebe koliko bi ti dao HNK-u, ovim sad panonskim skejterima šta su bili na srednjici, bezbrojnim udrugama, festivalima ovom-onom (koliko bi dao Crkvi, to već znam :D)? Ako si negdje u svojim postovima već odgovorio na ova pitanja, zanemari ovaj post.
Brick Top

pitam ja tebe koliko bi ti dao HNK-u, ovim sad panonskim skejterima šta su bili

Pitaj me koliko bih dao nogometasima. Dao bi im prosjecnu placu, pa nek' trce za loptom.

Kazes da nista ne pruzaju?! A sto bi to oni uopce trebali pruziti?! Nekakva europska natjecanja?! Trebamo li davati milijune da bi eto, Osijek imao klub u nekom europskom natjecanju?! Za 100 milijuna kupimo neke dobre igrace i onda oni osiguraju prezimljavanje u Europi. Wow, jebote, mi smo centar univerzuma! Wow, Osijek, sad ce svi u Osijek, igramo u kupu UEFA!

Koliko gradova velicine Osijeka u Europi ili Italiji ima istu ambiciju?! Ponderiraj to jos s kupovnom moci, odnosno ekonomskim uvjetima i BDP per capita i onda ces dobiti pravu mjeru NK Osijeka. Mozda tu i tamo poneki klub povremeno iskoci, ali takvi obicno imaju ogromne i zdrave tvrtke iza sebe.
Mjera Osijeka je druga, treca liga (po austrijskim) ili peta, sesta, po njemackim standardima, prosjecna placa, u klubu jos 2-3 zaposlena i to je to. To je nogometni klub kakav moze imati grad tipa Osijeka, grad kojeg su u posljednjih 20 godina poharale bijela i HDZ/HDSSB kuga.

Sve vise od toga je poput NK Split, gdje krimos koji je milijune opljackane na cestogradnji ulozio u svoj sabanski san - postati predsjednik/vlasnik nogometnog kluba. Isto vrijedi i za onog sabana Spajica i slicne kreature koje su unistile proracune opcina i lokalne tvrtke, zaduzile sve oko sebe kako bi nahranili svoj zatucani ego i bili vlasnici/direktori klubova.

@Duminoloze, ne pitas se zasto nemas posao?! Mislis da to nema veze s nogometom?! Jednog dana ces imati, stoga zamisli situaciju koju sam ti opisao u posljednjem pasusu i odgovori konkretno kako bi se ti postavio i sto bi s legosima ucinio. Put the money where your mouth is!

Da brate,ja zbog NOGOMETA nemam posao,Novalić i ekipa me zajebali...hahahaha to je već strašno. Evo ja sad idem na fakultet i glup sam,jer zbog nogometne mafije ja nemam posao...svašta. Bajdvej ovaj lik ti je dobro rekao,ti bi rasporedio novac samo za ono kako tebi paše,samo za ono što se tebi sviđa,e pa ma nemoj. I bajdvej kada bi Osijek imao tipa kao što je Mamić koji bi dobro zarađivao na transferima onda ne bi bilo nikakvih problema jer sve što se uloži u klub se vrati nazad. Naravno ne treba nam čovjek konj kao što je Mamić ali netko sposoban prodati muda pod bubrege kao što je on i pritom zaradit dobre novce. Ne vrijedi se s tobom raspravljat,tebi je nogomet nešto trivijalno kao ulaganje u lokalni kirbaj,nama je to već ozbiljna stvar.
de kog boli racku više.. nek ispadnu u nj ligu..zaboli me... tu neke debilne emocijalne povezanosti s lijevim klubom....de molim te.... što niste tolko povezani za industriju ovog grada
Bio bih da postoji,a i da ne moram imat boga za ujaka u ono malo što je ostalo pa da se mogu zaposlit. A i ne teraj sad u oftopik jebiga.
otišao je Špehar...u jebote.... otiša0o je.. spasio ha je tata... i dobro.. jer tata zna u kakvom je stanju klub... ja bih preporučio ostalima da bježe,jer ako Špehar sklanja sina nešto ne valja

Tagovi