Bonus pizzeria
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
inače, koliko im je kvalitetna hrana je dokaz taj što djelatnici sebi hranu naručuju iz obližnje pizzerie
mali od čače
Bum tras šamar patos= riješenje za takve..
inače, koliko im je kvalitetna hrana je dokaz taj što djelatnici sebi hranu naručuju iz obližnje pizzerie![]()
"> ne vjerujemRe: Bonus pizzeria
lingvist
Bijah prošle godine nekoliko puta tamo i uvijek bilo ok. Jesu se to u posljednje vrijeme pokvarili ili sam samo imao sreće(možda je tih dana kad sam ja bio dolazila inspekcija
)...
I ja isto tako.. uvijek bilo sve oke kad got sam došla ..

Konobar donosi beštek i ne donese 1 nož i kad mu je to napomenuto, mrtav ladan pita jesmo li ukrali nož. Nije bio nasmiješen već nadrkan jer smo ga pitali kada će nam biti gotovo jelo jer smo čekali 45 minuta.
I onda kad sam vidjela da je 20 kuna naplaćeno vrhnje veličine manje od one jedne plastične čaše i da to ne ulazi u cijenu, svega mi bilo dosta.
Nitko od ekipe se više nije tamo vratio.
Prije tjedan dana frendovi iz Zagreba ošli kod njih prigrist i rekli da u životu nisu lošije ćevape jeli.
Pametnom dosta.
Re: Bonus pizzeria
Svaki puta kada sam tamo bila uvijek su bili ljubazni, a čevapi ko čevapi su ok.
mučki provokator
U početku su ćevapi bili ok i znao sam tu i tamo navratiti s prijateljima ili nazvat telefonom pa pokupiti. Koliko god da sam puta bio konobar je bio nadrkan, to je jednostavno takav lik, izuzetno je neljubazan. Ako to gazdi štima neka mu, ja tamo više ne ulazim. Ali nema tu pomoći kada je i gazda notorna seljačina a vjerojatno ne živi od restorana i boli ga ona stvar...
kolko sam ja cuo tamo se place dobiju na nikad a i nisu neke bas.. E sad uzmite uz to sve da vjerovatno je bila guzva pa je zato je konobar bio drkenzi.. NE radim tamo ,a recimo ja znam po sebi kad mi je plivacina i kad ronim, ni ja nisam nasmjesen(nisam ni drkenzi , samo sam ozbiljan), tesko je bit nasmijan kad te sabijaju od posla sva koncetracija ti je da pohvatas di ti je ko sjeo i gdje sta moras nosit/ko je sta narucio.. Tako da imajte uvjek razumjevanja malo i za druge poslove koje ljudi rade a ne samo one kojima se vi bavite..
Neprofesionalnost zbog ovog ili onog razloga nije nikakav izgovor. Ako ti se ne sviđa na tom poslu onda daj otkaz, ako to nije opcija zbog xy razloga, onda šuti i radi kako spada. Ponavljam, SVI imaju probleme i svi misle da su njihovi najveći, ali ruku na srce, kako jednog konobara sigurno ne zanimaju moji problemi dok god ja obavljam svoj posao kako se to od mene očekuje, sorry, ali ne zanimaju ni mene njegovi.
PEGY
kada čovjek pronađe posao na kojem zaboravi na svoje probleme, onda je našao "onaj pravi" posao bez obzira što to bilo!!
kad covjek traži posao...onda bi dao i guzice za taj posao...al kad ga dobije...onda odmah iduci tjedan bi htio biti šef....zarađivati kao direktor...a ponašati se kao gazda......
plus što je u 2 dana naucio napamet sva moguca prava...no radne obveze za taj posao nikako da mu uđu u tu glavu.....
milo_moje
Nisu im svi žohari na broju, pa traže zamjenske
Jel primaju neiskusne žohare na posao?