Autor |
Poruka |
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Slična situacija je bila i za Crvenu jabuku pa su se izmjenjivali na pozornici. Izgleda da više nema predgrupa i glavnih grupa
|
Jel to mislis ono kad je bio karlovacko live: crvena jabuka i halid?
Mislim da je ono drugacije, barem se nadam...
Jer ako se ovi kao gosti, a ne predgrupe, i ako ce se ubacivati cijelo vrijeme, nista od koncerta. Pa njih je troje izvodaca, znaci da Banov koncert biti rascjepkan na 4 dijela, samo ce razjebat koncert ako to naprave.  |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Ma no, mislim na ovo sad kad je u vegi bila Crvena jabuka, s nekakvim tamburašima i shortyem.Isto tako su se stalno mjenjali pa nama koji smo dosli vidjeti jabuku i nije bilo baš drago. |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
Nimalo me nisi odusevio tim odgovorom!  |
|
|
|
|
 |
Sanja Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Koncert otkazan. Sramota. |
|
|
|
|
 |
wHITe Ukupno postova: 75 Spol:  Nebitno
|
I ja sam dobio takvu vijest, ali nigdje nemogu pronaći potvrdu sa nekog glasila kao što je osijek031 ili sl. Da li me možeš uputiti gdje se može navedena informacija dodatno potvrditi . |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
I ja sam dobio takvu vijest, ali nigdje nemogu pronaći potvrdu sa nekog glasila kao što je osijek031 ili sl. Da li me možeš uputiti gdje se može navedena informacija dodatno potvrditi .
|
Nigdje ne mozes dobiti informacije.
Ekipe iz druge policijske postaje su spremne za osiguranje koncerta. Toliko o tome... Organima reda nije javljeno da je odgoden koncert.
Ban je stigao u Osijek, covjek sjedi i pije u hotelu.
Uglavnom: organizator nije platio dvoranu i grad ih ne pusti unutra.
A cekam taj jebeni koncert mjesec dana, mater im jebem nesposobnu!  |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
naravno, osim ako se u ovih 2 i pol sata situacija ne promijeni. Nadajmo se da hoce...  |
|
|
|
|
 |
|
Bolje je organizatoru da plati dvoranu- ako već ne danas onda neki drugi dan ... jer tražen novac će trebati vratiti ljudima zbog neorganiziranja ove manifestacije dobre glazbe. |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
nakarada ziva!!! realno, takav organizator koncerta mogu i ja biti... |
|
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70258 Spol:  Nebitno
|
[28.10.2011. 18:10] Koncert Marijana Bana i Diktatora je otkazan! Prema prvim informacijama organizatora, koncert je otkazan zbog nepremostivog organizacijskog problema, a svima koji su ulaznice kupili iznos po kojem su ih kupili će im biti vraćen (ulaznice su prepoznatljive po serijskom broju). Organizator će se očitovati iscrpnije posebnim priopćenjem. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Javiti ljudima 2 i pol sata prije početka koncerta da je isti otkazan...čovječe...
Baš me zanima što će biti kad oni koji ne pročitaju ovu obavijest dođu do dvorane i poljube vrata... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
|
Žalosno je tko sve može biti organizator, navedena glazbena manifestacija se planirala po obavjestima više od mjesec dana i nakon toliko planiranja i "vuci -poteži" načina završetka ove organizacije ljudi će biti uskraćeni za nastup tri odlična rock sastava. Tko gleda sada novac, očekivanja i uživanje u glazbi novac nemože isplatit. Hvala ! |
|
|
|
|
 |
Dino8090
|
Javiti ljudima 2 i pol sata prije početka koncerta da je isti otkazan...čovječe...
Baš me zanima što će biti kad oni koji ne pročitaju ovu obavijest dođu do dvorane i poljube vrata...
|
pa vidis da sam rekao da policiji nije bilo javljeno da je odgoden koncert, gdje ces dalje... sramota i cirkus!!!
nikad, ali nikad vise u zivotu ne idem na te kikiriki organizacije koncerata sve da uskrsnu Elvisa. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hehe, zgodna konstrukcija - zbog nepremostivog organizacijskog problema!  |
|
|
|