Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Potrošačka košarica najjeftinija u Osijeku!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.07.2011. 8:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

yes, zato se jako dobro sjećam Harolda Robinsa,Sidney Sheldona,Jackie Collins i društva!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.07.2011. 9:13 
Naslov:  

francika je napisao/la:
O čemu ti pričaš? Svaki pročelnik u gradskom Poglavarstvu a ima ih 9 plus njihovi savjetnici, logistika i revizija, mora odraditi posao kvalitetno i ne smije biti pod utjecajem privatnih interesa i predlagati nebulozne rashode koji ili su bespotrebni ili višestruko preplaćeni ili ne bi trebali biti prioritet a obično jesu zbog privatnih interesa naših nesposobnih poduzetnika u gradu kojima je jedini način opstanka da ih grad financira budući da nikada nisu čuli za dobru organizaciju, prilagođavanje tržištu i proširenje djelatnosti u svrhu širenja na međunarodno tržište i na taj način doprinosili gradu Osijeku plaćanjem poreza i zapošljavanjem nezaposlenih osoba u gradu, ali lako je biti pametan kada pročelnici ne rade svoj posao već su pokorne sluge nesposobnih poduzetnika koji se bogate i opstaju na račun građana jer sami ne znaju ili ne žele jer im je i ovako predobro.

Impresivna stranačka mantra naučena napamet, bez daha&interpunkcije...
Uopće ne sumnjam u dobre namjere vaših pročelnika, no dobre namjere nisu dovoljne. Ono u što istinski sumnjam je: njihova kompetencija, inventivnost i sposobnost.
No, sve o stavu ove uprave o gospodarstvu rekao si u zadnjem dijelu pjesmice: smetnja razvoju su, zapravo, poduzetnici kojima je jedini cilj da se bogate(ne razumijem koji bi cilj inače poduzetništo trebalo imati), a glavni likovi su, zapravo, dobronamjerni gradski pročelnici koji se svaki dan krvavo bore za blagostanje nas građana za malu plaćicu od desetak tisućica koje beru od prireza koje im uplaćuju isti oni zločesti poduzetnici koji bi zadržali zarađeni novac za sebe i bune se što ga moraju ovako altruistički potrošiti...
Evo, za mene odmah neka se prestanu boriti siroti pročelnici- možda mi tad krene u životu...

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 30.07.2011. 9:28 
Naslov:  

Sharon je napisao/la :
francika je napisao/la:
O čemu ti pričaš? Svaki pročelnik u gradskom Poglavarstvu a ima ih 9 plus njihovi savjetnici, logistika i revizija, mora odraditi posao kvalitetno i ne smije biti pod utjecajem privatnih interesa i predlagati nebulozne rashode koji ili su bespotrebni ili višestruko preplaćeni ili ne bi trebali biti prioritet a obično jesu zbog privatnih interesa naših nesposobnih poduzetnika u gradu kojima je jedini način opstanka da ih grad financira budući da nikada nisu čuli za dobru organizaciju, prilagođavanje tržištu i proširenje djelatnosti u svrhu širenja na međunarodno tržište i na taj način doprinosili gradu Osijeku plaćanjem poreza i zapošljavanjem nezaposlenih osoba u gradu, ali lako je biti pametan kada pročelnici ne rade svoj posao već su pokorne sluge nesposobnih poduzetnika koji se bogate i opstaju na račun građana jer sami ne znaju ili ne žele jer im je i ovako predobro.

Impresivna stranačka mantra naučena napamet, bez daha&interpunkcije...
Uopće ne sumnjam u dobre namjere vaših pročelnika, no dobre namjere nisu dovoljne. Ono u što istinski sumnjam je: njihova kompetencija, inventivnost i sposobnost.
No, sve o stavu ove uprave o gospodarstvu rekao si u zadnjem dijelu pjesmice: smetnja razvoju su, zapravo, poduzetnici kojima je jedini cilj da se bogate(ne razumijem koji bi cilj inače poduzetništo trebalo imati), a glavni likovi su, zapravo, dobronamjerni gradski pročelnici koji se svaki dan krvavo bore za blagostanje nas građana za malu plaćicu od desetak tisućica koje beru od prireza koje im uplaćuju isti oni zločesti poduzetnici koji bi zadržali zarađeni novac za sebe i bune se što ga moraju ovako altruistički potrošiti...
Evo, za mene odmah neka se prestanu boriti siroti pročelnici- možda mi tad krene u životu...

Kolko čovjek može biti glup pa to je nevjerojatno.
Nemam veze sa HDSSB-om, nisam pripadnik niti jedne stranke, niti religije. Koji me kurac trpaš u taj koš?
Da si bolje čitala vidjela bi da sam kudio pročelnike i sve firme koje žive na račun gradskog proračuna. Zar ti zaista misliš da je samo gradonačelnik (jedan čovjek) kriv što se radi kako ne valja. Naravno da Bubalo ne radi posao kako treba ali nije on sam kriv za to. Međutim duplo manje se love pokralo za njegovog mandata nego za vrijeme Đapićevog i zato je bolji gradonačelnik. Jel mi koji nismo u nijednoj stranci ne smijemo iznositi svoje mišljenje?

VESP
Ukupno postova: 285
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.07.2011. 15:34 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:
yes, zato se jako dobro sjećam Harolda Robinsa,Sidney Sheldona,Jackie Collins i društva!
Hoces reci da je Proust i ekipa zanimljivo stivo?Ako ti je ,svaka ti cast.Ti si jedina na svijetu.A buduci da mi je ta literatura shit,mora da sam HSDSS bovac ili Hdzovac ili neki drugi drzavotvorac na gradskoj ili drzavnoj sisi koji se grozi intelektualizma i ide na narodno.Ljudi,budimo iskreni,vec nam je davno prosla 20-ta,izadjimo iz ormara i priznajmo da je to DOSADNOO.Ne zavaravajte sebe i druge.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 30.07.2011. 15:57 
Naslov:  

a jesi stvarno bistar, sjećam se onoga što mi je bilo zanimljivo!

VESP
Ukupno postova: 285
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 31.07.2011. 1:37 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:
a jesi stvarno bistar, sjećam se onoga što mi je bilo zanimljivo!
I dalje je dosadno.

Skoči u forum: