Autor |
Poruka |
Gangula brate
Ukupno postova: 118 Spol:  Nebitno
|
Na otvorenju nije bio nikakav jet set niti slicne gluposti. Pozvani su bili prijatelji i poznanici vlasnika, ali eto opet se našlo par budala koji to nazivaju jet setom i ostalim glupostima......
Inace klub ko i svaki drugi, ima svoju klijentelu i to je to..... |
|
|
|
|
 |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Bio sam sinoc na otvorenju i bilo je vrhunski...sve pohvale.
|
znači ti spadaš u VIPovce!!!!
|
Ma ne spadam ja u nikakve VIPovce a jos manje u jet set koji btw. u Osijeku ni ne postoji...Mozda je na otvorenju bilo nekih pocetnickih grešaka ali sve u svemu isplati se otici na brod...pozzz svima  |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Mislim da sam prerano prosudio da je ovo nešto novo u Osijeku, e grade grade. |
|
|
|
|
 |
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol:  Žensko
|
Dolje nisu bili narodnjaci  kakve su to glupe dezinformacije |
|
|
|
|
 |
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
šta ste se uspuhali na jet set  |
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
najbolje da budu gole kurve u štiklama i brdo koke |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
inspekcija Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Eto šta nam je pravna i zakonodavna država, bezijednog papira se otvaraju lokali! Što je i najzanimljivije još se i reklamiraju!
Ebeš ovu "kvazi" državu i grad gdje svatko radi po svome! Treba diči sidro i što se kaže u BIJELI SVIJET! |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Eto šta nam je pravna i zakonodavna država, bezijednog papira se otvaraju lokali! Što je i najzanimljivije još se i reklamiraju!
Ebeš ovu "kvazi" državu i grad gdje svatko radi po svome! Treba diči sidro i što se kaže u BIJELI SVIJET!
|
a ti iz prve ruke znas da je ovo nezakonito otvoreno? |
|
|
|
|
 |
inspekcija Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Doslovce iz policajčevih usta! |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
Gangula brate
|
kakve veze ima policija s dozvolama za rad. E baš si ispao pametan sad. |
|
|
|
|
 |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Doslovce iz policajčevih usta!
|
Da je taj policajac dobro informiran, nebi tebi lupetao gluposti i popisivao bicikliste bez svjetala na promenadi nego bi imao vaznijeg posla...dakle, samo ti slusaj tog svog pajdu...  |
|
|
|
|
 |
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol:  Žensko
|
Ja sam isto čula da nemaju još sve potrebne dozvole za otvorenje ali ne od policajca
Ja sam u par navrata prolazila i svirala je neka narodnjačka glazba, ne ceca i ta sranja nego ono bas neka narodna. |
|
|
|
|
 |
Gangula brate
|
dole u potpalublju je bila live svirka: Canasta bend...inace decki sviraju vikendom u Old Bridge Pubu, a znaju napravit i odlićnu feštu u svatovima. Sviraju sve od zabavnih, pop, rock, do halida bešlića i drugih......sve po želji publike......nađe se z asvakog po nešto..... |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
a sta osijek031 nema informaciju tko je vlasnik. nekako mi nedostaje taj podatak u tekstu i "galeriji" |
|
|
|
|
 |
 |
|