Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sve spremno za povezivanje Gornjeg i Donjeg grada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2011. 20:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jack Fate je napisao/la :
Jack Fate je napisao/la:
Ja mozda nisam, ali onaj tko baca te zute linije i naziva ih biciklistickim stazama sigurno nije.

Joj ispravka, zeznuo sam se. Zaboravio sam da smo u Osijeku.

Dakle taj koji se sjetio ovog genijalnog poteza u nasoj realnosti sigurno jest pametan, a ja i dalje mozda nisam.

Ma ko da je to bitno, važno je da se lova vrti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
maxxp
Ukupno postova: 57
Post Postano: 26.07.2011. 21:42 
Naslov:  

jao nisu valjd šarali po mostu tu krečavu žutu bljee
sad više nemozes normalno gledat zalazak naslonjen na ogradu ^^

u vezi tih uskih staza, pogledajte u zagrebu kakve su. vecina su još uze.
Ijak pomeni te staze nesluze previse u regluliranju i poboljsavanju biciklističkog prometa neg više činjenici da te maknu sa ceste, tj da nesmetaš autima zbog onog glupavog zakona. a što se tiče realnosti vožnje bit če ko i prije što je bilo sam če sve bit puno gadnije dodatkom te žute boje

Zadnja promjena: maxxp; 26.07.2011. 21:43; ukupno mijenjano 1 put.

fantac

Ukupno postova: 125
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.07.2011. 21:43 
Naslov:  

ovi naprave nasip 300 m za 200 tisuća kn, a koteks preasfaltira 200 metara Istarske za 3.5 milijuna kn. hahahaa izgleda da nam se smiju u facu i govore kako smo glupi što to plaćamo i podnosimo

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 26.07.2011. 21:47 
Naslov:  

bilo bi puno jednostavnije da su donjeli gradsku odluku da u osijeku ne ne vrijede clanci zakona u kojem biciklisti moraju voziti po cesti, nego jednostavno dopustiti svim biciklistima voznju plocnikom sto i sada rade. nisu morali placati farbanje.

'biciklisticke staze' su samo obojani dio otetog plocnika pjesacima.

tomi

Ukupno postova: 205
Post Postano: 26.07.2011. 21:55 
Naslov:  Re: Sve spremno za povezivanje Gornjeg i Donjeg grada

A kada ce osvanuti akcija protiv nediscipliniranih pjesaka koji secu po biciklistickoj stazi?

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 26.07.2011. 21:59 

tomi je napisao/la :
A kada ce osvanuti akcija protiv nediscipliniranih pjesaka koji secu po biciklistickoj stazi?

nikada ... jer pjesaci misle da su biciklisti njima oteli njihov prostor Smile

Mikro

Ukupno postova: 500
Post Postano: 26.07.2011. 22:08 
Naslov:  

Biciklističke staze su prava stvar!Ja svakodnevno u bilo koje doba godine idem na posao i nemoram brinut dali će me koji kamion pokupit ili bilo koje vozilo.Treba cijeli grad povezati sa tim stazama.I nemam pojma što se pješaci pjene pa neka i oni idu po bic stazama bolje neg da neko pogine na tim našim cestama!samo neka nastave i do Petrijevaca ,Sarvaša i Antunovca!

silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 26.07.2011. 23:14 
Naslov:  

Relano pješaka je sve manje osim rijetikih šetača na šetalištu i u centru, mogli su komotno podijelliti popola prostor jer ionako se biciklisti ne mogu mimoići na mnogim mjestima kako su sada te staze nacrtane tako da ne vidim svrhu istih osim što je zadovoljena forma (označena bic. staza) a netko je ranije napisao kolika bi trebala biti širina iste, tako da to opet nije po "propisu"

i da, sve pohvale za povezivanje donjogradskog šetališta sa gornjogradskim, to me veoma raduje

gaap

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 27.07.2011. 6:05 
Naslov:  

a šta su trebali još jedan most napravit za bicikliste, kad već palamudimo o farbanju žutih crta?

Ukupno postova: 75
Post Postano: 27.07.2011. 7:13 

MA NEKA SAM to doživioooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo za svakoga tko se dosjetio ovog spajanja bic staza uzduž cijeloga grada !!!
genijalno , divno , i najpametniji potez gradskih otaca odkad je izmišljen bicikl ! bravo , čestitke i sve ostale riječi pohvale koje postoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u stvari nemam prave riječi kojom bih iskazao svoje oduševljenje !!!!!!!!!!!!!!!!
a ovo , ovi komentari od cijenjenih sugrađana , ma , to su pisali oni koji ne samo da nemaju bicikol nego ga ni ne znaju voziti !!!!!!!!!!!!!!!
Mi koji svakodnevno zbog raznih poslova prijeđemo hrpu kilometara bicom na relaciji istok -centar ili zapad centar , mi znamo cijeniti i onih 20 cm zakonski dozvoljenog prostora . Nama nije problem sići s bica i pregurati ga ili malo zastati dok prođe gužva ,kada se u vrijeme špice školskoj djeci otvori zeleni semafor kod srednjike pa bude gužva pred matematičkom ! lli kada je nogostup Evropske avenije pun školaraca koji idu u tvrđu ! Također i kada promenada u nedjelno poslijepodne vrvi dječicom na triciklićima , ne moramo smetati svojom vožnjom ćak ni po našoj legalnoj traci !
Ali ogromnu većinu vremena , naši nogostupi sa žutim linijama zjape prazni !!!!!!
Samo budimo ljudi jedni drugima , u pravom smislu riječi , držmo se one - gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna !
I još jednom bezbroj puta hvalaaaaaaaaaaa , i bravo , i samo nemojte da taj projekt ne saživi ! ŽIVJELI !!!!!!!!!!!!!!!!

sale car

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 27.07.2011. 7:43 
Naslov:  

francika je napisao/la:
Ova slika vrijedi više od samog linka gore pa je moram postaviti.

Slika zorno pokazuje da firme koje grad plaća za nadzor radova pojma nemaju o struci i ne samo da uzimaju novce za nerad već karakteriziraju sve Osječane u svijetu kao neke seljačine.

jbt pa na ovu "biciklističku stazu" ne stane ni nacrtani bicikl XD XD XD

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 27.07.2011. 10:05 
Naslov:  

Ovo izgleda kao jednosmjerna ulica sa prometom u dva smjera, ali nažalost takav znak ne postoji u cestovnom prometu.
Iako ova žuta linija izgleda kao isprekidana zbog sjene od ograde ipak nije isprekidana, a i da je zašto onda na autoputu zabranjuju da se vozi u suprotnom pravcu kad tamo ima isprekidana linija za mimoilaženje.

sendjo
Ukupno postova: 6
Post Postano: 27.07.2011. 10:17 
Naslov:  

Hrvacka, zemlja znanja i logike..

Skoči u forum: