@tms - tko prizna pola mu se prašta
Moj doprinos ovoj temi će biti slab jer kupujem što mi se svidi, neovisno o marki, no kada je riječ o njegovanju kože ipak biram određene proizvode
Lak za nokte - Rimmel (osuši se u roku pola minute - DOSLOVNO, tako da je stvoren za mene koja inače sve upackam jer moram nešto pipkati, dirkati i sl.)
Krema za ruke - Oriflameova s glicerinom (ruke su nježne poput bebinih - zvuči klišejasto, ali nije)
Šampon za kosu - Gliss kur, Syoss i najobičniji Palmolive (često mijenjam šampone, ali uglavnom tako da ove vrtim u krug)
Gel za tuširanje - Avon Senses Passion (zbog divnog mirisa)
Losion za tijelo - Balea (jeftini, miriše i odlično njeguju)
Krema za lice - Avon Care light moisture (krema na vodenoj bazi s krastavcem, čije se djelovanje osjeti svega nekoliko trenutaka nakon nanošenja - koža se lagano zategne)
Pasta za zube - Signal (nemam neki razlog, osim umišljene jače zaštite zubi)
Boje za kosu - Schwarzkopf (s obzirom na to da mi je prirodna boja kose plavo smeđa, a bojam se u tamno smeđu, prezadovoljna sam ovim bojama. Jedine boje koje uspiju primiriti moj plavi pigment i od kojih mi boja ne izblijedi nakon 3 pranja)
i ono bez čega ne mogu, što spašava sve iritacije kože - Encianova Nevenova mast, jedina nevenova mast ugodnog mirisa
P.S. Sjetih se još nečega... kako naočale nosim već više od 20 godina (u prijevodu, od 8. mjeseca života), probala sam uistinu svašta, no za sada mi se najisplativijim pokazao okvir Caroline Herrera koji i 4 godine nakon kupnje izgleda i funkcionira kao i prvi dan...