umrla Amy Winehouse

Društvo, politika

umrla Amy Winehouse

http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/amy-winehouse-pronadzena-mrtva-u-svom-stanu.html umrla Amy Winehouse

eto šta cuga droga i slava urade od mladosti.....samo superhiku šekiju ništa ne smeta i još je celebriti :drunk:
stavili joj drogu u heroin
meni je nje žao, ona je u stvari bila jedna nesretna duša i možda je sada pronašla svoj mir.
PEGY

meni je nje žao, ona je u stvari bila jedna nesretna duša i možda je sada pronašla svoj mir.

ja to gledam sa strane da je bila prebogata i da nije znala šta će od objesti ;)

al svakako jedna vrhunska glazbenica

R.i.P. :cry:
Uma

stavili joj drogu u heroin

ja mislim da su je srbi otrovali ... vec je u beogradu izgledala lose :(
Počivala u miru.
Jedan katastrofalan uzor manje.
Kako je živjela, dugo je i poživjela.
Boost

Jedan katastrofalan uzor manje.

Šteta što ti nisi prije nje.

Počivala u miru!
Meni je žao kao čovjeku što je više nema i uistinu je bila vrhunska glazbenica. Očito slab karakter(ali doslovno) što može biti posljedica xy stvari..ali ogromne pare nisu sigurno odmogle...
Nadam se da će sada naći svoj mir...
šteta za takav izgubljen talent, glas, izgubljenu ljudsku dušu....no za sve ostalo nema opravdanja....

uostalom....sama je izabrala nacin života...te neko veliko cuđenje za preranu smrt je besmisleno...

jedino tko ce za njom najviše žaliti su razni dileri....
Gledala neki dan na TV-u THS (True Hollywood Story) o Amy, i spominjao se neki tamo dečko/muž i njezino ponašanje kao posljedica njihovog dobrog/lošeg odnosa, i sve mislim da se droksala kad im nije išlo; slab karakter.

Sve u svemu, sviđa mi se njezina glazba i njezin glas i šteta je da nećemo imati priliku slušati je dalje.

Just say NO.
"Amy Winehouse died. That's a lifestyle choice. The 93 who were murdered in Oslo Norway. That's Fucking tragic"
Talenta je svakako imala. Iako sam je za zivota smatrao prvoklasnim ljudskim smecem... No to sada nije bitno.

R.I.P.
euchrid

"Amy Winehouse died. That's a lifestyle choice. The 93 who were murdered in Oslo Norway. That's Fucking tragic"

Apsulutno potpisujem. Zalosno je da je ovakav jedan pokolj zasjenjen njenim predoziranjem.
Talent samo takav...šteta....pogotovo zato što je imala izbora...i mogla je drugačije..
ali eto,živjela je najbolje kako je znala i platila je cijenu...vrlo visoku..
više je nema i valjda je našla taj svoj neki mir koji je tražila......
kad bi bar iz ove priče koja je tek jedna u nizu ljudi izvukli pouku....

Tagovi