Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječak (2) stao na narkomansku iglu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
muvifrik

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2011. 21:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Treba označit područja koja su "narkoman frielndly" kao i za "dog friendly" pa da smo spokojni.

I gdje je hladan beton, da ne sjedamo tamo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Filip.
Ukupno postova: 125
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.07.2011. 23:15 
Naslov:  

fascinira me ovo simpatiziranje narkomana i narkotika na ovom forumu... kad god neki članak o drogi, eto ti njih 10 da stanu u obranu!

znam samo kako bih ja postupio da mi beba dobije neku boleštinu zbog igle u parku...

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 23.07.2011. 23:39 
Naslov:  

Filip. je napisao/la :
fascinira me ovo simpatiziranje narkomana i narkotika na ovom forumu... kad god neki članak o drogi, eto ti njih 10 da stanu u obranu!

znam samo kako bih ja postupio da mi beba dobije neku boleštinu zbog igle u parku...

To je još dobro. Ako dijete ide u crkvu moglo se je nabiti na nešto puno gore od igle.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 24.07.2011. 6:57 
Naslov:  

francika je napisao/la:
To je još dobro. Ako dijete ide u crkvu moglo se je nabiti na nešto puno gore od igle.

Imamo li mi to identifikaciju ili je to samo klasičan hrvatski jal?
Dobar pas i dobar čovjek su vrlo slični. Ne laju bez razloga, i iza obojice ostane kućica.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 24.07.2011. 9:47 
Naslov:  

A gle, kakve sve životne uzore ljudi danas imaju, vrlo moguće da je identifikacija...

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.07.2011. 10:01 
Naslov:  

@fischer tvoja doživljaj svijeta je identičan percepciji tih luđaka nakon par exića...
lagano skuliraj i ne piši gluposti

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.07.2011. 11:13 
Naslov:  

Totalno si u krivu. Mislim da nema briznijih roditelja od to dvoje. Klinac se sigurno igrao po travi, tj zelenim povrsinama ili po djecjem igralistu..Pa ne mozes mu prije svakog koraka provjerit jel sigurno napravit taj korak..
Bez razloga bacas takvu pljuvacinu po roditeljima. Izglednije je da se narkici bodu upravo na djecjem igralistu, ili na nekim od klupa, pa igle jednostavno negdje bace uokolo.
Na zalost, djecu je postalo opasno setati i pustati da trckaraju po travi.
Podrska roditeljima! Mozda bi komunalna policija mogla obratiti vise pozornosti ovom problemu.
fischer je napisao/la:
A kako to izgleda narkomanska igla ? Ja bi to volio vidjeti kao i tu majku koja šeta svoje dijete tamo gdje se drogiraju ti narkomani . Sve mi ovo zvuči kao dobar dan i da se te igle nalaze na svakom ćošku kao i opušci od cigarete ??? Prije bi rekao da se ovdje radi o nemarnosti roditelja i čak mogućim konzumentima tih opijata pa sad nakon sranja okrivljuju sve oko
sebe ne bi li se oprali od mogućih problema

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 24.07.2011. 11:18 
Naslov:  

Savjet legici a mami ovog djeteta, preselit se na Sjenjak, sto su mnogi s Vijenca odavno napravili. Na zalost, Vijenac je postao problematicno naselje.

Ukupno postova: 640
Post Postano: 24.07.2011. 13:03 
Naslov:  

jednu takvu koja je rasipala takav narkomanski pribor okolo sada velicate jer je bila "umjetnica"..............btw tko kaze da je aplikacijska šprica odbacena upravo od nekog narkosa, sta je sa dijabeticarima, body builderima, napumpanim klincima kojih je grad pun, a nabubre kroz par mjeseci do neprepoznatljivosti........

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.07.2011. 17:13 
Naslov:  

ma prema UPISIMA nekih forumaša gotovo je nemoguće da se radi o narkomanima... mora da si mali sam daje inzulin ili bilda sa 2 godine ili neki njegov mlađi lega od 13 mjeseci želi što brže narasti pa se bode nekim pizdarijama da mama i tata ne vide pa ne može po partiklu sakrit nego baca u travu i onda ovaj od 2 godine nagazi...Ili babe i dede bacaju igle iz dosade... ma nema narkomana u osijeku..to je mit

Ukupno postova: 63
Post Postano: 24.07.2011. 23:33 
Naslov:  

tomi je napisao/la:
Neka trazi uputnicu za PCR test na HIV, jer se vec nakon 11 dana moze detektirati virus sa 99,99% tocnosti. Fran Mihaljevic radi na uputnicu, u Os ne znam, a privatno u Zg je oko 850kn.

Kod nas je vađenje krvi u ZZJZ oko 1000-1200kn bez dopunskog, no ne znam kako to ide za djecu.

Skoči u forum: