primamljivo je. sve meni dode da odem prespavat koju noc u mursu...
sorry na offtopicu:
dok sam gledao tu stranicu od murse bas mi zapela za oko ona akcija za studente kao. 1000kn/osoba u dvokrevetnoj sobi. to je savrseno. prodes jeftinije nego u unajmljenom stanu+rezije.
jel zna netko, jel koriste to studenti koji ne uspiju naci stan ili ne dobiju smjestaj u domu?
osobno, ja bi prije izabrao mursu, nego neki stan smrdljivi. ne moras se zajebavat s racunima, imas cistu posteljinu, rucnike... vjerojatno nije hotel s 5 zvjezdica, ali je opet vjerojatno bolji od 95% stanova koji se iznajmljuju (u kojima je standardno losa oprema, vecinom su prljavi, prastari kreveti, prastari pokucstvo). do stuca imas 5 minuta pjeske. mislim, sta ces bolje?
primamljivo je. sve meni dode da odem prespavat koju noc u mursu...
sorry na offtopicu:
dok sam gledao tu stranicu od murse bas mi zapela za oko ona akcija za studente kao. 1000kn/osoba u dvokrevetnoj sobi. to je savrseno. prodes jeftinije nego u unajmljenom stanu+rezije.
jel zna netko, jel koriste to studenti koji ne uspiju naci stan ili ne dobiju smjestaj u domu?
osobno, ja bi prije izabrao mursu, nego neki stan smrdljivi. ne moras se zajebavat s racunima, imas cistu posteljinu, rucnike... vjerojatno nije hotel s 5 zvjezdica, ali je opet vjerojatno bolji od 95% stanova koji se iznajmljuju (u kojima je standardno losa oprema, vecinom su prljavi, prastari kreveti, prastari pokucstvo). do stuca imas 5 minuta pjeske. mislim, sta ces bolje?
hhehehehheheh mozda pokupim sator i ako mi dopuste da se parkiram u predvorju murse rado za neku taxu od 3eur po glavi
Što se tiče cijene, mislim da će se teško naći nešto jeftinije od ovoga, čini mi se sasvim solidno za 50 kn noć. http://www.osijek-smjestaj.com/smjestaj/
Po meni jedan od najboljih smjestaja je villa Slavonika za 2 osobe 250 kuna, za 6 osoba 390 kuna a u toj cijeni dobijete ogromnu luksuznu kucu sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom 3 spavace sobe 2 kupatila veliki vrt gdje mozete rostiljati ili baciti stolni tenis i puno toga jos : http://www.smjestaj-slavonika.com/