Autor |
Poruka |
Gangula brate
Ukupno postova: 118 Spol:  Nebitno
|
vidim da ovdje ima budala koji opravdanje u cijeloj ovoj situaciji vide u činjenici da su dečki Romi. Pa jel to znaći da za njih zakoni ne vrijede !? |
|
|
|
|
 |
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol:  Nebitno
|
A tko to jos danas ne vozi auto i kome se sve daje u ruke volan? Kontam da ovaj mali je spretniji i zna bolje voziti od onih sto su polozili barem njih 20%.. danas voziti auto vise nije neka velika stvar... al da nije smjeo voziti nije  Al da je spretniji od nekih licenciranih vozaca JE ipak nije mala stvar sa 11god doci do Osijeka  haha |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
I da zna vozit on ne poznaje prometne znakove. |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
znači da je imao upaljena svjetla vratio bi se kući neprimjećen? |
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Bili oni Romi,Cigani ili štoveć ili ne,zakon bi trebao vrijediti isto za sve. Ne bi rekao da ih treba spičit u dom,nisu nikog ubili ali da treba masna novčana kazna treba,čisto da im više nikad tako šta ne padne na pamet. Ja sam svojedobno polagao prvu pomoć sa grupom od 10-ak Roma iz Darde i bili su jako smiješni i simpatični ali pravi smijeh i čuđenje je izazvao jedan kada je rekao doktoru da ide samo van da plati parking za auto a naravno da nema vozačku kao nijedan u grupi. Tako su se oni sto puta vozikali od Darde do Osijeka i nitko im ništa nije mogao. Trebalo bi uvesti malo bolju kontrolu ali pritom ne mislim da se naprave sačekuše isključivo za Rome nego za SVE.
Nadam se da će jednog dana naša policija raditi za dobrobit građana a ne samo državne (i svoje) blagajne te da će biti više normalnih kontrola na cestama a manje lihvarskih sačekuša. |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
bravo, sve je rečeno !  |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
rale2505 Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Šta vrijedi kazna kad su oni socijalni slučaj. Ne mogu si oni to priuštiti |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
postoji tolerancija prema njima iz jednog banalnog razloga, zatvori su prepuni, a ona većina roma koji žive u "bijedi", i da ih zatvore njima bi bilo bolje, imali bi i više neg sad, a kazniti novčano ih se ne može... |
|
 |
rale2505 Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Neki dan cigo ispred mene kupuje 300eura i okrene se prema meni i pita me jel možda znam gdje se podnose zahtjevi za jednokratnom pomoći. Oni žive na račun te djece i žive puno puno bolje nego mi svi ostali. |
|
|
|
|
 |
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Postupajući po Šarkozijevom naputku gdje bi ih poslali? Ili bi ih samo tukli? |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne volim cigane, ali napali ste tu jadni djecu ko da su davli... mal su se zajebavali ko sv djeca sto rade...
sjecam se kad sam bio mladi da smo i mi radili sranja pa nitko nije spominjao trpanje u logore i domove.. evo primjera: lega susjedu zacementirao šajbu, lega susjedu zatrpao ulazna vrata smecem... i hrpetina drugih sranja a nitko nij spominjao dom i logor
evo primjera iz danasnjih dana: klinci od svojih 12, 13, 14 godina puse piju i prcaju se ko odrasli pa nitko nije spominjao domove i logore... a da su cigici u pitanju, hmmm druga prica...
prvi ne volim cigane i znam sta bi napravio s njima (onima koji su drustveno neprilagodeni; postoje iznimke i njima svaka cast), ali u ovome slucaju rasnu raznolikost spominjete bezveze, jer je ovo djecja ludost a ne ciganska sranja... |
|
|
|
|
 |
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne volim cigane, ali napali ste tu jadni djecu ko da su davli... mal su se zajebavali ko sv djeca sto rade...
sjecam se kad sam bio mladi da smo i mi radili sranja pa nitko nije spominjao trpanje u logore i domove.. evo primjera: lega susjedu zacementirao šajbu, lega susjedu zatrpao ulazna vrata smecem... i hrpetina drugih sranja a nitko nij spominjao dom i logor
evo primjera iz danasnjih dana: klinci od svojih 12, 13, 14 godina puse piju i prcaju se ko odrasli pa nitko nije spominjao domove i logore... a da su cigici u pitanju, hmmm druga prica...
prvi ne volim cigane i znam sta bi napravio s njima (onima koji su drustveno neprilagodeni; postoje iznimke i njima svaka cast), ali u ovome slucaju rasnu raznolikost spominjete bezveze, jer je ovo djecja ludost a ne ciganska sranja...
|
isto je kad se klinjo pokenja u papirnatu vrecicu, stavi susjedu ispred vrata, zapali i pozvoni te kad se klinjo vozika autom sa mogucnoscu da nekoga ubije? |
|
|
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
i susjed otvori vrata posklizne se na govno, udari glavom u beton i umre..... da isto je!
ajme filozofa.. |
|
|
|
|
 |
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i susjed otvori vrata posklizne se na govno, udari glavom u beton i umre..... da isto je!
ajme filozofa..
|
filozof?! dao sam ti jedan banalan primjer, nazovimo to, simpaticne pizdarije koje klinci rade i koja je bezazlena. malo psovki, brisanja govana sa cipele i puno smijeha...
j*bem ga ja ako je to usporedivo sa ovim slucajem di dijete od 11 godina vozi auto! |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
pravac Rumunjska i Bugarska, pa nek se tamo raspravljaju međusobno odakle su točno |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
 |
|