Prvi Fast food u Osijeku
Društvo, politika
Re: Prvi Fast food u Osijeku
jos i dan danas kada prolazim tamo s nekim ispitujem ljude jel se sjecaju hambyja
PsychoSoldierjaoooo hamby i oni stupovi punjeni vodom u koji su bili upuhivani mjehurici zraka... ah ta vremena... tad sam imao oko 3 godine i dobro se sjecam da smo tamo isli klopati hambice i uvijek sam se muvao oko tog stupa jer me to jako fasciniralo
![]()
He-he istina ...glavni je događaj bio otić na hambić... i čudit se mjehurićima...
Imali su jedan odličan umak u hamburgeru, tada nisam znao kakav je, ali mislim da je bio od majoneze i kečapa.
francikaA i Čvarka je bilo tamo samo što se toga ne sjećate.
![]()
Imali su jedan odličan umak u hamburgeru, tada nisam znao kakav je, ali mislim da je bio od majoneze i kečapa.
Čvaraka je bilo sigurno .. u to vrijeme Geza je već smišljao pakleni plan
eLaCiDfrancikaA i Čvarka je bilo tamo samo što se toga ne sjećate.
![]()
Čvaraka je bilo sigurno .. u to vrijeme Geza je već smišljao pakleni plančvarci od ribe.. eh vremena, a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
Nisam mislio na čvarke nego na Čvarka. Na korzu je bio jedan tip koji je skidao gače usred špice kad bi mu netko platio pivo, a nadimak mu je bio Čvarak.
Zamisli milijun ljudi na korzu a on maše kitom za pivo.
eLaCiD
a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
Majoneza+ketchup+senf= hamby umak.
francikaeLaCiDfrancika
Nisam mislio na čvarke nego na Čvarka. Na korzu je bio jedan tip koji je skidao gače usred špice kad bi mu netko platio pivo, a nadimak mu je bio Čvarak.
Zamisli milijun ljudi na korzu a on maše kitom za pivo.
Vidiš toga se ne sjećam.. ali očito trebao bih ... takav performans se ne propuštana žalost vjerojatno je bilo poslije "mog" vremena
kako god prevrtim sjećanja tog lika se ne sjećam .. valjda godine učiniše svoje
tyler_durdeneLaCiD
a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
Majoneza+ketchup+senf= hamby umak.
Eh da senf zaboravio .. al on je išao u malim količinama .. tek tolko a majoneza i kečap 50:50
Eto uz priču o tim mjehurićima bila je ideja da u cijevima budu i zlatne ribice (jer smuđ ne bi stao
bila bi fora kada bi se ponovno otvorio na istom mjestu