[FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad

Osijek

[FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad

Manje od pola sata jakog vjetra i obilne kiše, ponegdje praćene tučom, je bilo dovoljno da se osječke ulice i parkovi natope vodom, suncobrani razlete poput sjemenki maslačka, telekomunikacijske linije prekinu, televizori ugase.

Na svu sreću, nakon nevremena možemo svjedočiti oživotvorenju poznate narodne poslovice da nakon svake kiše dolazi sunce. ;-)

Ukoliko imate fotografije ili video snimke nevremena, pošaljite nam ih na e-mail redakcije portala Osijek031.com: redakcija [at] osijek031 [tocka] com

Otto Wilhelm, Zrinjevac [SZ]

Otto Wilhelm, Jug2

Jesenija Radat, Gupčeva [DGO]

Renato Giba, Drvljanik

Lidija

Ivanka Kasumović, Crkvena [DGO]

Ivan Brozović, Tvrđa

iseee;S samo odjednom se spustilo ko iz vedra neba...:S

Re: [FOTO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad

prespavao :D
pa vi naljutite majku prirodu ^^
Traži se broj macana sa 2. slike!!! :D
Ha, ha, ha...kao svi nešto užurbano rade, a "macan" pozira.....bljuv...:)))
Što je, je dalo si je oduška. Eto opet pada. Sve ide na to da će pšenica opet popušiti.........a valjda neće.
prestrašno, u podravlju pado led veličine graška, prolom oblaka, poplava na ulici, dvorištu, vjetar kida grane... mogo se snimiti novi nastavak filma "dan poslije sutra" :) :)
Nisam to u životu doživjela, a nisam baš mlada..
vidio na zrinjevcu neko drvo najebalo
Renato Giba, Drvljanik

Lidija
saba

vidio na zrinjevcu neko drvo najebalo

aha ... to ce sad biti dobro opravdanje da prilikom uredjenja zrinjevca posjeku sva stabla i nabiju one cackalice
U Josipovcu samo kišica kratka bila o.O
Cara Hadrijana ...

mene je uhvatilo na vukovarskoj !! skoro sam poginuo odnijelo me u krivu traku na raskrizju trpimirove i vukovarsek na motoru!! nije se vijedlo 10 m ispred kolko je blo leda i pljuska a do posla sam se vozio ko na jet skiju -.-
Svake godine bude bar jedan ovakav u ovo vrijeme, al bilo je i gorih

Re: [FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad

BIt ce toga jos :D
Juzomachine

u mom dosadašnjem životu ovo je najgore ikad što je bilo a doživio sam ih krdo pogotovo kad sam negdje pjege išo
Mene fino uhvatilo pješice... Sva sreća pa sam uletila na terasu Hira. Hlače mokre do koljena. Leđa mokra. Kišobran u banani.
Zdrale

Juzomachine

u mom dosadašnjem životu ovo je najgore ikad što je bilo a doživio sam ih krdo pogotovo kad sam negdje pjege išo

Ja mjerim po parkiralistu pred mojom zgradom, nije bilo poplavljeno tako da nije tako strasno. Iak one govorim da nije bilo gadno, ali bilo je puno gadnijih
Taman sam se vozio autom kroz nevrijeme, ljudi vrište, vjetar udara, pljušti, led tuče... a ja se vozikam LOL uz drum & bass LOL LOL

Tagovi