Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nastavlja se potraga za nestalom Antoniom Bilić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.06.2011. 18:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nemosvjerovat je napisao/la:
Baš ovakvi su komentari potrebni.
najlakše je izražavati zgražanje i sućut, idemo nešto naučiti iz ovoga?ili nećemo?

Ako se ne varam, ovo je 3 djevojka koja je silovana i ubijena kao autostopistica dok se jedna vodi kao nestala već 2 godine iako je vjerovatno završila kao i ove 3.

mene čisto zanima kako ti roditelji odgajaju svoju djecu kad balavice od 16-17 godina bez pola muke ulaze u kamione nepoznatim ljudima?

Činjenica je da ljudi poput ovog bolesnika postoje, i to ne od jučer, a djevojke poput Antonije se svakodnevno izlažu mogućnosti iste ovakve sudbine.
Gotovo sam siguran da i u ovom trenutku nekoliko balavica stopira po prometnicama dalmatinske zagore.
to je tragično.

Upravo to. Meni je nepojmljivo da tako mlade djevojke stopaju i da se vozaju s totalnim strancima, a svi dobro znaju da ima svakakvih bolesnika. Meni sad ne bi palo na pamet tako samoj stopirati i pogotovo na takvom području, i sjedati kamiondžijama u kamion, a imam skoro 22 godine! Nije mi to padalo na pamet kad sam bila mlađa, a kamo li sad. Treba se čuvati jer nikad ne znaš kakvih bolesnik ima!

Još prije koji tjedan sam pročitala u jednom članku da je Antonia često tako stopala. Očito se previše opustila i mislila da joj se neće ništa loše dogoditi.

Bilo bi lijepo kad bi drugi naučili na (tuđim) pogreškama.

Zadnja promjena: Stella1989; 27.06.2011. 18:44; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.06.2011. 18:43 
Naslov:  

nemosvjerovat je napisao/la :

Gotovo sam siguran da i u ovom trenutku nekoliko balavica stopira po prometnicama dalmatinske zagore.
to je tragično.

I ja sam sasvim sigurna..ne želim ovdje imenovati niti mjesto , a niti osobe..negdje je autostopiranje sasvim normalna stvar..vidjela svojim očima gdje mlade djevojke, a isto tako i dečki, a i žene i muškarci radi nepostojanja bilo kakvog javnog prijevoza koji bi povezivao sela su osuđeni na snalaženje.
Ja bih svoje djete naučila pameti da stopira.Al mi živimo u koliko-toliko urbanom mjestu.
Nikad nije samo jedna strana kriva. Tu mislim na curu...a tip je bolesnik ..o tom nema dileme.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.06.2011. 16:42 
Naslov:  

ja samo obitelji želim da dostajnstveno pokopaju djevojku.. lik ju je 99.999% ubio a sada zajebava policiju jer vjerojatno traže na sasvim desetom mjestu... U cijeloj priči mene veseli što silovatelji i pedofili imaju poseban tretman u zatvorima od strane drugih zatvorenika, tako kažu

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.06.2011. 22:25 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
U cijeloj priči mene veseli što silovatelji i pedofili imaju poseban tretman u zatvorima od strane drugih zatvorenika, tako kažu

Nadam se da je to istina ...

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: