Zaletila se u mene na rolama, a zatim izvrijeđala djevojka od 20 g. (ja imam 51)!!
Društvo, politika
francika
E stari moj, pa nisi valjda mislio da ona ne zna rolati. Ti tražiš izvinjenje a mala ti se nudi kao na pladnju.![]()
Baš tako, jebi ga, dok ja shvatim mala već odrolala!
p.s. šteta što je admin odlučio ukloniti ime. slažem se da se ne treba baviti lovom na vještice i nabijati pojedince na stup srama, ali nekad, nažalost, samo takve stvari pomažu...
MladjoTo je iz razloga što roditelji ne dopuštaju i smatraju nemogućim da njihovo djete bude za išta krivo pa njihovo je?!u potpunosti vas razumijem. ja sam duplo mlađi od vas, pa me svejedno svako malo šokira ponašanje osječke balavurdije. možda se varam, ali još do prije 5, 6 godina, kada sam ja bio 20-ak, odnos mlađih prema starijima, i općenito prema svijetu oko sebe, bio je ipak za nijansu bolji. ovo je samo jedan u moru sličnih primjera. dovoljno se provozati osječkim gradskim prijevozom gdje se najbolje vidi odnos prema starijim sugrađanima.
p.s. šteta što je admin odlučio ukloniti ime. slažem se da se ne treba baviti lovom na vještice i nabijati pojedince na stup srama, ali nekad, nažalost, samo takve stvari pomažu...
I nije to Mlađo prije par godina, nego je to do toga da je to od normalnih roditelja dobilo bi takvu šljagu na prvi takav eksces pa nebi više ni razmišljalo na drugi i to je to.
Ponašanje prema ljudima, nebitno koje životne dobi, odraz je odgoja, kulture i osobnosti. Smatram da se iz toga kako se ponašamo i govorimo o drugima najviše može iščitati kakva je tko osoba.
Re: Zaletila se u mene na rolama, a zatim izvrijeđala djevojka od 20 g. (ja imam 51)!!
Mene je starac skoro pogazio (prošao je kroz crveno), nije me pitao jel me boli, već je izašao iz auta kako bi mi psovao sve po spisku; od mame do rođaka u trećem koljenu. Ponavljam-krivica je bila isključivo njegova.
Najžalosnije od svega je to što nam je zbog količine čobanluka koji nas okružuje, prag tolerancije narastao do neba i ništa nas ne čudi. Da netko nekog pregazi autom, potom izađe iz njega dođe do žrtve i pljune na nju, naša reakcija bi bila: ''mah, pa ljudi si svašta dozvoljavaju, ne čudi me''.
Re: Zaletila se u mene na rolama, a zatim izvrijeđala djevojka od 20 g. (ja imam 51)!!
pumpkinE kako bi mu rekao svašta i još ga vratio s druge strane vrata.
Primjer 1, propuštam čovjeka koji hoda na dvije štake i pridržim mu vrata, a on mi kaže :"šta se praviš fina, p... ti materina!"
pumpkinPrimjer 1, propuštam čovjeka koji hoda na dvije štake i pridržim mu vrata, a on mi kaže :"šta se praviš fina, p... ti materina!"; čovjek mi izleti autom, uzme mi prednost i sruši me s bicikla na sred ceste (srećom pa su ostali auti stajali, ni to nije skužio izgleda), ni ne izađe van, otvori prozor i pita mene: "jesi ti normalna!!!"... Ili neki dan, lik mi presiječe put jureći biciklom, i zabije se ravno u mene, ja padnem, a on mi j...e sve po spisku da kud JA gledam!!??? To se sve izdogađalo u nazad otprilike mjesec dana, ostalo neću ni spominjati, jer bi mogla nabrajati do sutra. Što se to dogodilo, gdje su nestali ljudi?
Tebe svi na piku nešto imaju
BoostDobar dio cura je nekulturan, bahat, vulgaran, sve se više počinju ponašati kao muškarci( oni balkanoidni), ima i ovdje na forumu par adekvatnih primjera.
Ravnopravnost spolova ...