Čirilica u Glasu Slavonije!!!???
Pa hoću da prodiskutiram sa svojim sugrađanima da li to ima smisla i da li ćete kupovati više Glas poslije ovoga!
Društvo, politika
glupko
Pa hoću da prodiskutiram sa svojim sugrađanima da li to ima smisla i da li ćete kupovati više Glas poslije ovoga!
Mladjo
čirilica? neko novo pismo?
DonQuijote
Mladjo
čirilica? neko novo pismo?
dosta slična ćirilici, samo za nepismene.
glupko
Gledam danas i nevjerujem da je tako što moguće netom poslije uhićenja Mladića !
Boost
glupko
Gledam danas i nevjerujem da je tako što moguće netom poslije uhićenja Mladića !
Čirilica ti ide s mekim ć![]()
glupko
Gospodo draga Čirilica se piše sa "Č" , a cijenjeni gospodin Ćiril sa "Ć" i svaka vam čast kad vam ne smeta čirilica u Osiječkim dnevnim novinama jer meni iskreno nije ugodno otvoriti novine i gledati u oglas ispisan pismom naroda koji nas je okupirao i zlostavljeao 5 godina !
@ uma : Snjeguljica srce bez "uma"
glupko
Gospodo draga Čirilica se piše sa "Č" , a cijenjeni gospodin Ćiril sa "Ć" i svaka vam čast kad vam ne smeta čirilica u Osiječkim dnevnim novinama jer meni iskreno nije ugodno otvoriti novine i gledati u oglas ispisan pismom naroda koji nas je okupirao i zlostavljeao 5 godina !
@ uma : Snjeguljica srce bez "uma"

Provokator
može prijevod za nas nepismene![]()
silenceTko bi rekao da su ustaše pisale ćirilicom, no kad razmislim ima logike, i ona famozna "srpska" tri prsta su vidjena kod ustaša prvenstveno.
PsychoSoldierhmmm koliko ja znam tj. kako nam je to objasnio profesof povijesti, a on nije bio klasicni ucitelj nego je bas bio povijesnicak koji se bavio istrazivanjem povijesti naseg kraja, ta famozna tri prsta u biti znaci sveto trojstvo, odnosno kad dignes tri prsta znaci da se kunes u oca i sina i duha svetoga. i hrvati i srbi su se jos davno tako pozdravljali (e sad nisam 100% siguran, ali mislim i prije II. svj. rata) ali za vrijeme ovog domovinskog rata smo se mi presaltali na dva prsta i zbnak V victory jel. e sad kako je do tog doslo, nemam pojma, a zasto, vjerojatno jer su se srbi nastavili tako pozdravljati sa tri prsta dignuta, a mo smo se htjeli razlikovato od njih
kresostrahBoost
glupko
Čirilica ti ide s mekim ć![]()
HAHAHAHAHA![]()
ALi zapravo nepostoji meko i tvrdo Č/ć. Nego bi se trebalo reći sa kvačicom i sa crticom
FunkyLadyIspričavam se za ispravljanje pravopisnih i gramatičkih porgrješki (koje je u ovom virtualnom svijetu suvišno),